Fender Dimension

messalion

Μέλος
Πόντοι
36
Καλημερα φιλοι και φιλες  :)

Δειτε το βιντεο οσοι (ισως) να μην το εχετε δει.....  ;)

Πως σας φαινονται ? και επισης τι σημαινει "asymmetrical neck profile" ??  ::)

Όπως εύστοχα παρατήρησε ο Odis στο noizbox «Tωρα και Fender Stingray». Καλά ακούγονται, αλλά αν ήθελα κούτσουρο αυτής της σχολής θα πήγαινα σε Musicman- για λόγους «ηθικής τάξης»  ;)

Βρέ την Fender! Από άποψη management νομιζω πως δεν βρήκε την innovative idea και μου δημιουργείται η απορία με τι σκεπτικό δημιούργησε ενα νέο προιόν το οποιο δεν ειναι unique product; Yπάρχει στην αγορά εδώ και χρόνια (βλεπε musicman, G&L).

Απο την άποψη του μπασίστα, φένεται αξιόλογο οργανάκι, με compound radius, humbucker μαγνήτη-ες, επιτέλους αντικατέστησαν με Spoke-wheel το nut του Truss Rod,εύελικτο EQ,  18V στο κύκλωμα,γέφυρα τύπου BadAss και τέλος nut width στα 41,3mm.

Προσωπικά βρίσκω πολύ λαχταριστά τα specs!

Το μεγαλύτερο μου ίσως ερώτημα ειναι: γιατί να πάρω ενα Fender, που δεν θα είναι Fender, ενω υπάρχουν άλλες εταιρίες που θα μου προσφέρουν τα ιδιο (ας μου επιτραπεί η έκφραση) σύγχρονα μπάσα και μάλιστα το κάνουν και πολύ καλα; (π.χ. Sandberg)

messalion είπε:
....τι σημαινει "asymmetrical neck profile" ??  ::)
crooked-guitar-274x300.jpg

Xristos_Bass είπε:
Το μεγαλύτερο μου ίσως ερώτημα ειναι: γιατί να πάρω ενα Fender, που δεν θα είναι Fender, ενω υπάρχουν άλλες εταιρίες που θα μου προσφέρουν τα ιδιο (ας μου επιτραπεί η έκφραση) σύγχρονα μπάσα και μάλιστα το κάνουν και πολύ καλα;
Ακριβώς αυτό. Άμα θες την «σύγχρονη» εκδοχή, πας για ένα Z2 και έξω από την παράγκα  :)

DWZ2.jpg

messalion είπε:
Πως σας φαινονται ? και επισης τι σημαινει "asymmetrical neck profile" ??  ::)
Μάλλον ότι είναι πιο λεπτό στη μια πλευρά του μανικού (συνήθως την κάτω όπως παίζεις όρθιος) και πιο χοντρό στην άλλη (αντίστοιχα, στην πάνω).

Και μόλις αποδείχτηκε έμπρακτα γιατί ότι και να κάνουν οι εταιρείες, οι μουσικοί θα μένουν κολλημένοι σε 1-2 πράγματα.

kwstas79 είπε:
Και μόλις αποδείχτηκε έμπρακτα γιατί ότι και να κάνουν οι εταιρείες, οι μουσικοί θα μένουν κολλημένοι σε 1-2 πράγματα.
Να πω την αμαρτία μου πάντως τα dimension ήταν τα πρώτα fender που μου τρέξανε τα σάλια!!!

kwstas79 είπε:
Αν με το "έμπρακτα" εννοεις οτι τα προσωπικα γουστα του καθενος μπορει να μην συμβαδιζουν με αυτα καποιου αλλου τοτε συμφωνω  :)

Να πω την αμαρτία μου πάντως τα dimension ήταν τα πρώτα fender που μου τρέξανε τα σάλια!!!
Γιατι εισαι ανωμαλος  :D :D :D

Η ακρόαση του clip μου άφησε ένα βάρος στο στήθος, κάτι ανικανοποίητο.

Κακή ηχοληψία ή ο ήχος των οργάνων είναι γενικά "λασπώδης"???

Vac είπε:
Η ακρόαση του clip μου άφησε ένα βάρος στο στήθος, κάτι ανικανοποίητο.

Κακή ηχοληψία ή ο ήχος των οργάνων είναι γενικά "λασπώδης"???
Δες το στα 720p και θα εισαι οκ

Η αρχή έγινε με τις Κινέζικες Modern Player με τον τριπλό μαγνήτη Triplebucker και μετά μας προέκυψαν οι Αμερικάνικες και Μεξικάνικες Deluxe με τους διπλούς μαγνήτες Jazz (a la Roscoe Beck) και το ενεργό κύκλωμα των 18V.

Καμία σχέση με τις Dimension του 2005.  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back