Fender Coronado !

deadendmind

Μέλος
Πόντοι
36
Καλησπερα! Ειχε ποτε κανεις απο εσας επαφη με την εν λογω κιθαρα;; Ξερετε κατι απο αξιοπιστες πηγες;

Βρηκα μια ευκαιρια και λεω να την χτυπησω αλλα δυστυχως δεν την εχω πιασει ποτε στα χερια μου. Εχω ακουσει απο τα καλυτερα μεχρι τα χειροτερα, και θα ηθελα την γνωμη των εμπειρογνωμονων.

Προφανως μιλαμε για surf, rock and roll  και  garage παιξιματα και οχι grind metal. ;D

Βασικά ποτέ δεν μου άρεσαν τα πειράματα της Fender  ;D ;D ;D.... Έχω δει μιά surf green μεταχειρισμένη από κοντά... δεν τρελάθηκα.... ακόμα και αυτός που έφτιαξε την γεφυρά της έχει πεθάνει για να σου πεί πως να την ρυθμίσεις.....

Να το θέσω αλλιώς.... μεγάλη ιστορία τα σκαφάκια της Fender  ;D ;D ;D......... με παράδοση στο είδος.... ;D ;D ;D ;D ;D

Αποψή μου .. μόνο για συλλεκτικούς λόγους..

Tην ειδα και εγω την surf Green, αλλα αυτος που... εφτιαξε την γεφυρα της, επειδη οταν την ειδα ημουν πιτσιρικας δεν με αφησε να την πιασω στα χερια μου (μου χε πει πως πωλουταν..)

Αστο καλυτερα....παντελως αποτυχημενη κιθαρα σε ολους τους τομεις (ηχο,συλλεκτικοτητα,αξια)

Σαν κατσαρολα μοιαζει & σαν κατσαρολα παιζει... ;D

Superfunk είπε:
Αστο καλυτερα....παντελως αποτυχημενη κιθαρα σε ολους τους τομεις (ηχο,συλλεκτικοτητα,αξια)

Σαν κατσαρολα μοιαζει & σαν κατσαρολα παιζει... ;D
....οταν καταφέρεις να την κουρδίσεις  ;D !!

Είναι χάλια ακόμα και για φέντερ, και αυτό λέει πολλά.

Μου εξάπτετε την περιέργεια. Δεν θυμάμαι ποια είναι. Θυμάμαι την Toronado. Εχει καμια σχέση?

Αμαν! Την είδα και τη θυμήθηκα την αηδία.
sick0013.gif

μεγαλη αλητεια οργανο!

αλλα αυτο το Headstock.....  ::)

Mπλιάχ.

Ειχα παίξει μια φορά μια hagstrom του 60 που ήταν εμφανισιακά ίδια με την coronado.

Αν μοιάζουν ηχητικά και στο μανίκι...άστο καλύτερα.

H Hagstrom είχε μανίκι ΠΟΛΥ λεπτότερο από το wizard της σειράς rg Ibanez!

Ολες οι vintage Hagstrom ετσι ειναι (μια και εχουν ενα τεραστιο ατσαλινο truss rod  το οποιο επιτρεπει πολυ λεπτα μπρατσα,που ηταν στη μοδα στα 60s),ευτυχως οι τωρινες παρολο που εχουν το ιδιο truss rod εχουν ελαφρα παχυτερα (αλλα σιγουρα λεπτα) μπρατσα

Ti αίσχος.Ηταν περιπου μιαμιση φορά όσο η ταστιέρα.

Anyway πίσω στην coronado

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back