Fender classic player 50s με νίτρο και χωρίς;

gio5aMG

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Υπάρχει classic player 50s με νίτρο και χωρίς; Προτιμάτε κάποια από τις δύο ή είναι καθαρά υποκειμενικό; Αυτές τις μέρες θα είμαι Αθήνα, ποιός μπορεί να έχει στοκ για να δοκιμάσω;;;

Γίνεται λόγος για μια FSR Classic Player 50s με nitro και μιά μικρή παραγωγή περί των 200-300 κομματιών από το εργοστάσιο της Fender. Είναι κάτι ύποπτο or what?

Μάλιστα κάποια κομμάτια φαίνεται να υπήρχαν στο music store της Γερμανίας.

Είναι κάτι ύποπτο or what?
ασε φιλως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ πραγματα,ηδη εχουν συλληφθει και προσαχθει καμμια 10αρια ατομα....ΜΑΚΡΙΑ....γιατι θα μπλεξεις... ;D

εξω απο την πλακα SR βγαζει συνεχεια η Fender ,αν σου αρεσει το νιτρο σαν αισθηση και vibe gο for it,ηχητικα μονο αν εισαι νυχτεριδα θα καταλαβεις διαφορα... ;D  

φυσικα στην Αθηνα ευκολοτερο ειναι να βρεις τον Batman να παιζει ταβλι με τον Superman παρα FSR CP nitro... ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ενημερωτικά, οτιδήποτε σε Classic Player δεν υπάρχει ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ. Και κάτι με το Στόλλα μου είπαν, ότι μπορεί να μην έχει, δε φέρνει για ένα διάστημα... δε ξέρω τι. Είναι κρίμα να την παραγγείλω από Γερμανία και να μην την έχω πιάσει καν στα χέρια μου. Επίσης όσα μαγαζιά στο κέντρο και αν γύρισα είχε κιθάρες από 500-600Ε και κάτω.

Παιζει να ειναι και old stock... δυσκολες εποχες εις την ημεδαπήν

Superfunk είπε:
Παλι καλα να λες που ειχε ΚΙΘΑΡΕΣ...γενικα....σε λιγο ουτε πεννες δε θα βρισκεις... 

Superfunk είπε:
Παλι καλα να λες που ειχε ΚΙΘΑΡΕΣ...γενικα....σε λιγο ουτε πεννες δε θα βρισκεις... 
Οφτοπικ

Φοβερό Avatar - και το άσπρο μοντέλο με τα δυο μπρατσα(κια) άπαιχτο - να τον χαίρεστε  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back