Fender AO 70s Telecaster Custom

μου ηρθε βεβαια ενα ΚΟΥΦΟ mail απο τον Thomann που ελεγε ότι "your guitar is now been set up by the Thomann experts as per your request....που δεν ειχα κανει..κανενα request ...

Μάλιστα.

Κάποιος άλλος παράγγειλε την ίδια κιθάρα και έκανε request να έχει maple ταστιέρα ......

Μπορει αλλα ταυτοχρονα θα δωΚει και στο @dimsonic την Brent Mason... αλλιως οπως αι κομουνιΣθαι, στα καθεστωτα που λατρεΒισ και θες να εγκαθιΔρυσεις, περιμεναν μετα απο οικονομιΑΙ 45 ετων να παρουν ενα κουβα Trabant,τον εΓΛΕΠΩ να την αγοραζει οταν ΓΕνει 450 ετων. ?

μια ιδέα είναι, να δίνεις ένα κατοστάρικο κάθε μήνα για δυο χρόνια, αλλά....ειναι τεράστιο διάστημα.

Θα με πεις, ατοκαι δόσεις....

θα πρέπει να το σκεφτώ

Μπορει αλλα ταυτοχρονα θα δωΚει και στο @dimsonic την Brent Mason... αλλιως οπως αι κομουνιΣθαι, στα καθεστωτα που λατρεΒισ και θες να εγκαθιΔρυσεις, περιμεναν μετα απο οικονομιΑΙ 45 ετων να παρουν ενα κουβα Trabant,τον εΓΛΕΠΩ να την αγοραζει οταν ΓΕνει 450 ετων. ?
Θα έχουμε ανάπτυξη με 35% αύξηση του ΑΕΠ και νέα ΕΣΠΑ, τεράστια λοιπόν στήριξη στους μικρομεσαίους και ελάφρυνση της φορολογίας. Αυτό μεταφράζεται και σε αυξήσεις στους μισθωτούς για το 2022. Και κίνητρα για να πάρουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σκούτερ χωρίς τέλη κυκλοφορίας για τα πρώτα 10 χρόνια. Και επιδότηση.

Είμαστε στο κατώφλι της ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!!!!!!

Εμάς η Brent Mason  μαςαινδιαφερι ημαιθαΠασοκ γνωρίζουμε μόνο από ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΙΣ
έχετε πάρα πολλές καλές κιθάρες, φτιάχνετε κιθάρες μόνοι σας................................ Όλο κιθάρες?

Πάρτε ένα καλό ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡ/WORKSTATION

Εγω ειμαι παΝκσ τι να το καμω?
πάρε ένα KRONOS, έχει ωραίους ήχους και drumkit για ΠΑΝΚ

Ρε συ κος ενα κρονος πχ τρίτον κλπ εχουν ηχους έτοιμους.

Ενα midi kbd με μια βιβλιοθήκη δεν τα ξεπερναει;

Τι δεν πιανω;

Ρε συ κος ενα κρονος πχ τρίτον κλπ εχουν ηχους έτοιμους.

Ενα midi kbd με μια βιβλιοθήκη δεν τα ξεπερναει;

Τι δεν πιανω;
δεν είναι ακριβώς έτσι.

Όλα έτοιμους ήχους έχουν και οι βιβλιοθήκες έτοιμες ήχους έχουν.

Από εκεί και πέρα μπορείς να τους τροποποιήσεις μέσω μιας αλυσίδας με τον ίδιο τρόπο που τροποποιείτε ήχους στην κιθάρα και να φτιάξεις νέους ήχους, νέες ενορχηστρώσεις κλπ.

Το kronos και το triton είναι σαν να έχεις πολλά συνθεσάιζερ μαζί με πολλούς φυσικούς ήχους και ταυτόχρονα ένα πλήρες DAW εφάμιλλο αυτών που χρησιμοποιούμε. Γι αυτό τα συγκεκριμένα τα λένε Workstation.

Είναι ένα πλήρες στούντιο.

δεν είναι ακριβώς έτσι.

Όλα έτοιμους ήχους έχουν και οι βιβλιοθήκες έτοιμες ήχους έχουν.

Από εκεί και πέρα μπορείς να τους τροποποιήσεις μέσω μιας αλυσίδας με τον ίδιο τρόπο που τροποποιείτε ήχους στην κιθάρα και να φτιάξεις νέους ήχους, νέες ενορχηστρώσεις κλπ.

Το kronos και το triton είναι σαν να έχεις πολλά συνθεσάιζερ μαζί με πολλούς φυσικούς ήχους και ταυτόχρονα ένα πλήρες DAW εφάμιλλο αυτών που χρησιμοποιούμε. Γι αυτό τα συγκεκριμένα τα λένε Workstation.

Είναι ένα πλήρες στούντιο.

θέλουμε ντεμο μια μέρα

μια ιδέα είναι, να δίνεις ένα κατοστάρικο κάθε μήνα για δυο χρόνια, αλλά....ειναι τεράστιο διάστημα.

Θα με πεις, ατοκαι δόσεις....

θα πρέπει να το σκεφτώ
Αν την αγοράσεις με δόσεις από το ίντερνετ, έχεις 14 μέρες περιθώριο να την επιστρέψεις. Η επιστροφή του ποσού θα γίνει όμως σε δόσεις από την τράπεζα και όχι όλο μαζί. 

Αν πας ο ίδιος σε μαγαζί και την πάρεις δεν μπορείς να την επιστρέψεις, μπορεί να αρνηθεί δηλαδή ο έμπορος. Αλλά ακόμα και αν δεχθεί και είχες πληρώσει σε δόσεις, τότε το ποσό θα σου επιστραφεί από την τράπεζα πάλι σε αντίστοιχες δόσεις και όχι όλο μαζί. 

Αν την αγοράσεις με δόσεις από το ίντερνετ, έχεις 14 μέρες περιθώριο να την επιστρέψεις. Η επιστροφή του ποσού θα γίνει όμως σε δόσεις από την τράπεζα και όχι όλο μαζί. 

Αν πας ο ίδιος σε μαγαζί και την πάρεις δεν μπορείς να την επιστρέψεις, μπορεί να αρνηθεί δηλαδή ο έμπορος. Αλλά ακόμα και αν δεχθεί και είχες πληρώσει σε δόσεις, τότε το ποσό θα σου επιστραφεί από την τράπεζα πάλι σε αντίστοιχες δόσεις και όχι όλο μαζί. 

προφανώς αν φτάσω στην αγορά δεν θα κάνω πίσω.

και δεν κολλάω εκεί.

Απλά ποτέ δεν μου κάθονταν οι πολλές δόσεις και με κούραζαν. Ακόμα κι αν το ποσό ήταν μικρό πχ 20-30 ευρώ. 25 δόσεις είναι τεράστιο χρονικό διάστημα. Διότι ξεφτάει η αίσθηση του καινούργιου σε 2-3 μήνες και μετά έχεις ένα τεράστιο βάρος.

Αν την πάρω θα γίνει εκτός ...τακτικού προϋπολογισμού

Kαλοπαιχτο το εργαλείο Superfunk!!!Κούκλα είναι! Τώρα το ότι παρήγγειλες rosewood και σου ήρθε maple και όλα καλά το ακούω λίγο ανέκδοτο (για να μη σου πω...ύποπτο...εκ μέρους του πωλητή όχι εκ μέρους σου) σα να παραγγείλω μπολονεζ και να μου φέρουν ....pesto "αλλά δεν πειράζει καλή και η pesto".Καλοπαιχτη και πάλι! 

(Και το ηχητικό που ανέβασες ζόρικο)

εκ μέρους του πωλητή

Μα ο πωλητής δεν ανοίγει τα κουτιά των κιθαρωνΕ.... :)

Όπως τα παραλαμβάνει έτσι τα πουλάει...

Στο εργοστάσιο έγινε η "κουφή " και το καθΟμολοΓιαν happy accident. 

Και φυσικά και είναι ανέκδοτο αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία έχει παράδοση σε τέτοια ανέκδοτα  :)

Προσωπικά όταν παραγγέλνω πατσά και μου φέρνουν, στην ίδια τιμή, σπαλομπριζολα 6μηνης ωρίμανσης δεν διαμαρτυρομαι πάντως  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλόπαιχτη και με γειά! Αντε να ακούσουμε και κανα καινούριο rec με τ'άργανο..

(παραμένει βέβαια απαράδεκτο το happy accident για μια εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς)

Προσωπικά όταν παραγγέλνω πατσά και μου φέρνουν, στην ίδια τιμή, σπαλομπριζολα 6μηνης ωρίμανσης δεν διαμαρτυρομαι πάντως  :)
Καλα...Εγώ δεν ειδα καμία σπαλομπριζολα αντί για πατσά...εγώ είδα να παραγγέλνεις Φεράρι με μαύρα δερμάτινα καθίσματα και να σου έρχεται Φεράρι με μπέζ δερμάτινα καθίσματα....κοινώς....άλλο παρήγγειλες και άλλο σου ήρθε...

Και όσο μπορούμε να πούμε ότι είναι unique...άλλο τόσο μπορούμε να πούμε ότι είναι spec INCORRRCT.Προσωπικα θα ξενερωνα τη ζωή μου αν άνοιγα το κουτί και έβλεπα τέτοιο λάθος και θα άρχιζα τους ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΗΔΕΣ αλλά περί ορεξεως....σημασία έχει ΕΣΥ πως το πήρες και όχι όλοι εμείς μιας που εσύ ΠΛΕΡΩΣΕΣ και αφού εσένα δεν σε πειράζει τότε εμάς μας περισσευει :-)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
βρε παιδιά, δε μας πέφτει λόγος.

Εφ όσον πήρε απόδειξη ότι η κιθάρα είναι ουσιαστικά custom και σπάνια πλέον δεν χωράει συζήτηση. Το πρόβλημα θα ήταν μόνο αν η κιθάρα φαινόταν με swapped neck.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back