- Πόντοι
- 38
:lol: :lol: :lol: :lol:(γιατι αν ηταν vintage και με τετοιο χρωμα θα μπορουσα να την πουλησω & να αποσυρθω... :wink: )
Aαααχχ Jaguar!
Μου ξύπνισες εφηβικά αποθυμένα!:
:lol: :lol: :lol: :lol:(γιατι αν ηταν vintage και με τετοιο χρωμα θα μπορουσα να την πουλησω & να αποσυρθω... :wink: )
Όχι μόνο την είχε σφάξει' date=' σύμφωνα με τον τεχνικό του από το 1990 μέχρι και το 1993 δεν την είχε καθαρίσει ποτέ! Φυσικά την είχε κομματιάσει, πετάξει, φτύσει, πατήσει, σείρει και πάνω απ'όλα σπάσει αρκετές φορές!βεβαια ετσι που την ειχε "σφαξει" ο Κομπεϊν μονο Jaguar δεν ηταν πια... :lol:
Κλασσική περίπτωση "επιτυχημένου" marketing...:roll:Η πλάκα είναι ότι πολύ έχουν τρέξει και αγοράσει jaguar και Jazzmaster γιατί πιστεύουν πως θα έχουν τον ήχο των nirvana έτσι!
Σνιφ σνιφ...G.A.S. μου μυρίζει.... :lol: :lol: :lol:Σήμερα είδα ότι η fender κυκλοφόρησε και Jaguar Bass made in Japan και στην ουσία είναι Active Jazz Bass με άλλο σώμα. Αλλά φαίνετε πολύ ενδιαφέρον μιας και έχει και passive/active switch αλλά και pickup series switch το οποίο είναι φοβερή φάση!
ασε θα σου το πω αλλοιως.. :lol:
ακουσα μια που ειχε παρει ενας φιλος & μου αρεσε' date='μετα ακουσα και μια αυθεντικη του 65 και μου αρεσε λιγοτερο απο την RI,
μετα εκανα μια γυρα και αρχισα να ρωταω ποσο κανει στην Ελλαδα,η καλυτερη "φιλικη" τιμη που βρηκα ηταν 2000 ευρω (2500 η "κανονικη")
μετα κοιταξα και στο γερμανο...1700 το μαλλι..(ασε που ειχε ολα τα ξενερωτα χρωματα εκτος απο αυτο το φανταστικο)
γι αυτο & μετα κοιταξα στο www.ebay.com & την πηρα 800 ευρω :lol: :lol: :lol: (με τα μεταφορικα)[/quote']
Στο ebay μπορείς να βρείς και vintage με 800-1000 ευρώ αλλά ξαναβαμένες!
Εγώ έχω παίξει μόνο με Japan και μου είχε αρέσει πάρα πολύ! Βέβαια είναι αυτό που λές ότι θέλει ένα καλό σεταπ να στώσει!
Ααααχ ζηλεύω, ζηλεύω!!!
Ξέρετε τί μ'αρέσει? Που στο forum αυτό ασχολείστε (κι εγώ μαζί σας) πιο πολύ με όργανα που δεν είναι τόσο συνηθισμένα όσο πχ Ibanez' date=' Jackson, μεταλλοκιθάρες γενικά και Gibson, αλλά κιθάρες πιο "ψαγμένες" και πρωτότυπες με κάποια ιστορία "περίεργη" και πολλές ιδιαιτερότητες τόσο στην εμφάνιση όσο και στον ήχο τους...βλ. Tele, Jaguar, Squier51, Rockinger κλπ που δεν τις βλέπεις κάθε μέρα... :wink:[/quote']
Εντάξει Όμηρε, υπάρχει... κι'άλλο φόρουμ που έχει επωμιστεί τις αναζητήσεις για τέτοιες μεταλλοκιθάρες... αυτό που αποτελείται από ειδήμονες της λάμπας και... του φαναριού.:lol: :lol:
Αλλά τι ξέρω εγώ... ένα Κοινός Γλωσσο-λόγος είμαι... :roll:![]()
![]()
Καταλαβαίνεις απόλυτα λοιπόν τί είχα στο μυαλό μου όταν το έγραφα!!!υπάρχει... κι'άλλο φόρουμ που έχει επωμιστεί τις αναζητήσεις για τέτοιες μεταλλοκιθάρες... αυτό που αποτελείται από ειδήμονες της λάμπας και... του φαναριού.:lol: :lol:
Αλλά τι ξέρω εγώ... ένα Κοινός Γλωσσο-λόγος είμαι... :roll:![]()
![]()
δεν ειναι κακιες αλλα αμα προσθεσεις τους καινουργιους μαγνητες που θα χρειαστεις και την γεφυρα & τη βαλιτσα (η αμερικανικη εχει μια καταπληκτικη βαλιτσα η γιαπωνεζικη τιποτα) καλυτερα να παρεις μαι αμερικανικη μεταχειρισμενη απο το ebay (η οποια εχει και μεταπωλητικη αξια) πιο φθηνα θα σου ερθει..SF: Πολύ κρίμα για τις Japan Jaguar, και νόμιζω ότι κάποια στιγμή άξιζε τον κόπο να χτυπήσει κανείς μια τέτοια...