Favorite Headstock

menelaos

Μέλος
Πόντοι
36
Ποια είναι τα αγαπημένα σας Headstock? Γράψτε μας και σ'ένα post ποια ψηφίζετε ώστε να ξέρουμε τι ψήφισε ο καθένας! :) Δεν πιστεύω να ξεχνάω καμία σημαντική ε;

Εγώ ψηφίζω PRS (σε θέμα αισθητικής νομίζω ότι γενικώς είναι η πρώτη) και αμέσως μετά Gibson LP και Fender. Jackson ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. :(

Η ερώτησή σου δεν είναι πλήρης γιατί πχ για τη FENDER δεν υπάρχει 1 μόνο headstock....

Υπάρχει πχ Stratocaster προ CBS headstock και headstock επί CBS (εγώ προτιμώ το 1ο...)

Υπάρχει επίσης το headstock των tele... :D

Anyway, η ψήφος μου πάει γενικά στην FENDER... :D:D:D

Το σκέφτηκα, αλλά είπα να μη γίνω τόοοοοοοοοοοσο συγκεκριμένος γιατί θα ήθελε 50 επιλογές τελικά :) Έβαλα 2 μόνο στη gibson... Οπότε απλά ψηφίστε γενικώς εταιρία ;) Πάντως ναι, Fender, απλό και κλασσικό, μου αρέσει κι εμένα πολύ!

Με κλειστα τα μάτια το φαρδύ headstock της Fender.(Σαν αυτο που έχει το μοντέλο Classic 70s)!

Με κλειστα τα μάτια το φαρδύ headstock της Fender.(Σαν αυτο που έχει το μοντέλο Classic 70s)!
8)

Τα κλείνω και εγώ... Ένα είναι "TO" headstock: Fender Strat '70

Παιδιά εγώ λατρεύω το headstock των G&L. Το ξέρω ότι δεν είναι καθόλου κλασικό αλλά το γουστάρω πολύ! Το επίσης καλύτερο headstock για εμένα είναι της telecaster.

Σιγουρα το headstock της Ibanez...Κατα την ταπεινη μου γνωμη το πιο ομορφο που εχει φτιαχτει ποτε...

Μία ψήφος στα headstocks των Parker...

Mojo-Head1.JPG

Πολύ καλές οι Fender και Gibson (οι custom) ταιριάζουν με τα σώματα, αλλά η Ibanez είναι φοβερή, λιτή και επιθετική σχεδίαση για κιθάρες in your face :D

Μάλλον είναι θέμα ποιά ταιριάζει καλύτερα με το σώμα. Φαντάζεσται κλειδοστάτη Strat σε Gibson Les Paul(μακριά από μας)? :lol:

jackson rules,το προς τα κατω ομως που ειναι σαν το παλιο charvel,οχι η αιδια που παει προς τα πανω! :D

Εγώ ψηφίζω Les Paul...Μου αρέσει πάρα πολύ η "τετραγωνισμένη" γραμμή του!Δείτε και κάτι "περίεργο"... 8O
guitar_headstock_220.jpg

Εγώ ψηφίζω Les Paul...Μου αρέσει πάρα πολύ η "τετραγωνισμένη" γραμμή του!Δείτε και κάτι "περίεργο"... 8O
guitar_headstock_220.jpg
το πρώτο headstock six in one side της πρώτης solidbody ηλεκτρικής κιθάρας φτιαγμένης απο τον Paul Bigsby το 1947 βασισμένη στο σχέδιο του Merle Travis

είναι εύκολο να φανταστείς απο που προήλθε η έμπνευση του Fender για το headstock της strat αν συνυπολογίσεις οτί ο Merle Travis υπήρξε απο τους βασικούς συνεργάτες του

μπορεί να σε ενδιαφέρει και αυτό

Grady Martin

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back