Fame Story & BoneyM

Τουλάχιστον ο ντράμερ που είδα ήταν ΑΣΧΕΤΑ αυτά που κτύπαγε με αυτά που άκουγα...
O Κουβατσέας ήταν για κλωτσές με τις ανοησίες που έκανε και έπαιζε. Όλοι οι ελληνάδες φίλοι μου που ξέρουν ότι παίζω Drums μου μιλάνε για αυτόν και χτες τον είδα πρώτη φορά και ντράπηκα που είμαι drummer. Σίγουρα θα ξέρει να παίζει καλά, αυτά τα ανούσια καραγκιοζιλίκια τι παριστάνουν όμως; Και δεν έπαιξε και τίποτα πανάθεμα τονε! Ρε είδωλα που φτιάχνουμε εδώ στην ψωροκώσταινα...

χε χε όντωςςςς... μάλλον έτσι θα γίνει...Ο τηλεοπτικός θεός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα...

"elavd ...κανίς στον τόπο σου..."

:lol: :lol: :lol:

"elavd ...κανίς στον τόπο σου..."
lach.gif

Eμενα μου φανηκε οτι επαιζε live παντως αυτο το καρναβαλι. οι Boney m ομως ηταν σιγουρα κονσερβα οπως ειπωθηκε.

αν και με πηρε ο υπνος και ειδα κανα μισαωρο, συμπληρωσα την ενημερωση για το τι εγινε στο φειμ μεσω πασης φυσεως εκπομπων και αυτο που καταλαβα ηταν οτι το κριτηριο τους ειδικα φετος ηταν η εμφανιση.

ουτε μια κοιλιτσα μια φαλακριτσα καμια χοντρουλα . ολοι και ολες τυπικα μορφοι/ες . ρατσιστικο μου μοιαζει.

Αποκορύφωμα το χορευτικό μιας απίστευτης "αοιδούς" πολύ ... καλήπυγης...στο SEX της Κοκκίνου' date=' όπου έσκυψε τουρλώνοντας τα κάλη της, αλλά το μίνι φορεματάκι της δεν ήταν αρκετό να κρύψει τις...αμυγδαλές της...

Αλλά η εμπειρία από πίστα (ή στριπτιζάδικο) φάνηκε, όταν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έβαλε το χέρι της και μας στέρησε το θέαμα εκ των όπισθεν...

[/quote']

Ω, ρε μάστορα!

Το διάβασα που το έγραψες και έκανα ζάπινγκ στις μεσημεριανές εκπομπές για να το δω (βοηθάνε και στη χώνεψη, btw).

Τελείως, μα τελείως επαγγελματική κίνηση! 8O :D

Ο τυπάς που έπαιζε drums και τον θάβετε είναι κάποιου είδους γνωστό φρούτο;

μου ειπαν οτι ηταν ντραμερ με την βισσυ και κατι τετοια. καλα επαιζε οκ . ενταξει μην ειμαστε αδικοι χρειαζονται κατι τετοια κολπα αλλα το συγκεκριμενο ηταν ατοπο νομιζω. μου αρεσε το θεμα που επαιζε ομως . δεν αρεσε σε κανεναν αλλο?

Το διάβασα που το έγραψες και έκανα ζάπινγκ στις μεσημεριανές εκπομπές για να το δω (βοηθάνε και στη χώνεψη' date=' btw).

Τελείως, μα τελείως επαγγελματική κίνηση! 8O :D [/quote']

Όταν λέει κάτι ο elavd να τον ακούτε! :D

respect.gif

Και γιατί δεν κάνουμε μια δικιά μας πατέντα;

1) Θα γεμίσουμε κάμερες το σπίτι του Superfunk και θα κλειστούμε μέσα

2) Θα κρατάμε κιθάρες, μπάσα, πλήκτρα, τύμπανα κ.ο.κ. και καλά ότι είμαστε talent show...

3) Θα τσακωνόμαστε για τον Hammet, για το Guitar Rig και για τα κουρδισμένα καδρόνια της ¶πω Ανατολής

4) Θα μας κάνουνε οι διάφορες εκπομπές...βεντέτες...

pm στον Superfunk γιά συμμετοχές, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας :lol: :lol: :lol:

...1) Θα γεμίσουμε κάμερες το σπίτι του Superfunk και θα κλειστούμε μέσα...
Antouan, βρήκες δουλειά!!! :D :D :D

Εγω.....Ευταξίας!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Απαπαπαπα..........ζημιες που θα γινουν...αλλα μονο με εσας τους μαντραχαλους δεν μπαινω....θελω και τα απαιραιτητα επιπλα...για να τα κανω Κου Πε Πε!!!!!!!!!!!!

Επιπλα=Αμυαλες Γκομενες...Κουτορνιθια με πλουσια προσοντα...Υποψηφιες Σουπερ Σταρ με στηθος πετρα και πισινο τουμπανο.... :D [/img]

Δυστυχος ήταν επανάληψη χθες ο Θέμος.... Αντε να δούμε την άλλη βδομάδα :!:

Δε λες μην την κάνει ο Θέμος από τον Alpha και ξεμείνουμε από γελαστές Δευτέρες και ενημέρωση!!! Ευτυχώς που υπάρχει και η Ζούμπι!

Δε λες μην την κάνει ο Θέμος από τον Alpha και ξεμείνουμε από γελαστές Δευτέρες!!!
Τρελός είσαι!!! Τον αφήνουν αυτό το παλαβό να φύγει???

πλακα-πλακα..καλο θα ηταν να υπηρχε ενα musicians'life story.. να βλεπαμε και κατι ενδιαφερον και να μαθαιναμε κιολας..

Πριν από λίγο έκανα το λάθος να ανοίξω την τηλεόραση στο Φαμε Στόρυ...

...και βλέπω έναν φλούφλη να τραγουδάει μια βλαχορόκ 'εκτέλεση' (εν ψυχρώ) του 'Κάτω απ'το πουκάμισό μου'... :evil:

Ένα έχω να πω... Αυτή τη στιγμή το λείψανο του μακαρίτη του Στελάρα θα πρέπει να περιστρέφεται με τέτοια ταχύτητα στον τάφο του, που θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια. :evil: :evil:

Γενικά δεν είμαι καθόλου υπέρ του 'σεβασμού στις μεγάλες φωνές' και στις 'μεγάλες εκτελέσεις', καθόλου δε με πείραξε όταν άκουσα το ίδιο τραγούδι παραφρασμένο (δεν θυμάμαι από ποιον, Πουλικάκο, Πανούση...) πριν από 15+ χρόνια... να βλέπω όμως να το περνάνε σαν άποψη (και καλά) καταντάει τόσο κιτς που γίνεται οδυνηρό... :cry:

Και ο Chris Martin λίγο αργότερα θα είχε τρελαθεί στο φτέρνισμα... :lol:

Και λίγο αργότερα, μία κοπελιά είπε ένα πολύ δύσκολο τραγούδι του Πλέσσα ΚΑΛΥΤΕΡΑ από την Μαρινέλλα. Απίστευτη φωνάρα. Να λέμε και τα καλά, ε;

πουλάκια μου δεν χάνεται εκπομπή για εκπομπή :lol:

την είδα και εγώ την τύπισα είχε απίστευτο συναίσθημα.

:oops: :lol:

Δε λες μην την κάνει ο Θέμος από τον Alpha και ξεμείνουμε από γελαστές Δευτέρες!!!
Τρελός είσαι!!! Τον αφήνουν αυτό το παλαβό να φύγει???
Ου ρε γκαντέμιδες!!! Τον έδιωξαν τον άνθρωπο :cry:

Trending...

Νέα θέματα

Back