Πέρα απο το μ@λ@κ@, σε κάποια φάση είπε και κάτι για την...Παναγία (ξέρετε, το κλασσικό), ανάμεσα σε πολλά άλλα τα οποία δεν τα έπιασα γιατί είχα χαμηλά το χαζοκούτι!!!Μπινελικια;;; :lol: Τι έλεγε δηλαδή;; :lol:
Α καλα!!Χαιρότανε κιόλας ο αφάνας :lol: :lol: :lol: Ξεφτιλά. Ωραία πρεμιέρα κάνανε.
Μη το γελάς καθόλου!!Εγω λέω να μαζευτούμε καμία εικοσαριά και να πάμε να δούμε κάποιο από τα γυρίσματα.
Εννοείται βέβαια ότι θα ανέβουμε στη σκηνή' date=' θα αρπάξουμε τα όργανα απ τους μουσικούς και θα jammαρουμε live μέχρι να μας μαζέψουν οι security![/quote']
Το μόνο θετικό χθες, ήταν ότι η μουσική ήταν Live!!!
Το μόνο θετικό χθες' date=' ήταν ότι η μουσική ήταν Live!!![/quote'] Σιγά μην ήταν... Τουλάχιστον ο ντράμερ που είδα ήταν ΑΣΧΕΤΑ αυτά που κτύπαγε με αυτά που άκουγα, και όσο για τους Boney M οι γυναικείες φωνές ήταν αυτές που θυμόμουν από το δημοτικό ΑΚΡΙΒΩΣ.
Πάντως αν είναι έτσι η live μουσική, τότε τα κομπιούτερ θα κατακτήσουν τον κόσμο (όπως και κάνουν άλλωστε).
Συμφωνώ ότι ο Θέμος δεν θα χάσει την ευκαιρία - εκτός αν αποδειχτεί ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...
Προφανώς ο elavd μιλάει για τα υπόλοιπα τραγούδια που έλεγαν τα παιδιά..Το μόνο θετικό χθες' date=' ήταν ότι η μουσική ήταν Live!!![/quote'] Σιγά μην ήταν... Τουλάχιστον ο ντράμερ που είδα ήταν ΑΣΧΕΤΑ αυτά που κτύπαγε με αυτά που άκουγα, και όσο για τους Boney M οι γυναικείες φωνές ήταν αυτές που θυμόμουν από το δημοτικό ΑΚΡΙΒΩΣ.
Κι όμως...γιατί εγώ έχω το προαίσθημα ότι η "φιλευσπλαχνος παραγωγούλα" θα λυπηθεί το κανίς και τελικά θα μπούνε κι οι 2 τους στο παιχνίδι???Αποκορύφωμα στο τέλος που βάλαν σε συναγωνισμό το εκκολαπτόμενο κανίς με την χοντρούλα "Aretha"...Νάχουμε και άλλοθι βρε αδελφέ για την παρασπονδία στην εικαστική πανδαισία...δεν το θέλαμε εσείς ψηφήσατε..