Μπραβο Κυριοι admin, εδω ο κυριος παραδεχεται οτι εκανε προσωπικη επιθεση σε συμφορουμιτη κ δημοσιευσε κ ονομα μαλιστα κ εσεις τιποτα στο καρμα του. Δικαιωσατε τον καφρο που σας τα χωνε τοσο καιρο... Αρα η θεωρια του για παιδια κ αποπαιδια περα για περα σωστη. Αλλα τι ψαχνω να βρω? Οπως γενικα στην Ελλαδα , ετσι κ στο φορουμ αυτο υπαρχουν κλικες, βυσματα κλπ. Μια μικρογραφια εικονικης πραγματικοτητας της κοινωνιας μαςffmakis είπε:Είχα το ίδιο πρόβλημα με μαιμού Ibanez,έβγαλα το όνομα του,και τι έγινε ??
Κάποιοι είπαν να μου βάλουν αρνητικό κάρμα λες και με ενδιαφέρει το κάρμα ;D
Οποιος θέλει να μάθει το όνομα του, με PM
Το Λαμόγιο συνεχίζει να βάζει αγγελίες,στο kithara,gr
Μπορείς φίλε μου να ασχοληθείς με το ζήτημα του thread σε παρακαλώ; Ας μην το πιάσουμε πάλι το θέμα του κάρμα, αηδία έχει καταντήσει πλέον και δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο off-topic.Korg_freak είπε:Μπραβο Κυριοι admin, εδω ο κυριος παραδεχεται οτι εκανε προσωπικη επιθεση σε συμφορουμιτη κ δημοσιευσε κ ονομα μαλιστα κ εσεις τιποτα στο καρμα του. Δικαιωσατε τον καφρο που σας τα χωνε τοσο καιρο...
Χέρι με χέρι, στο σπίτι μου :WilliamSats είπε:ΟΚ Λοιπόν, τώρα είδα τις φωτογραφίες. Μπορώ να σου πω και εγώ με βεβαιότητα οτι η κιθάρα είναι ρέπλικα.
Είναι απίστευτο, λυπηρό και συγχρόνος εκνευριστηκό. Είναι η δεύτερη φορά που παίζει κάτι τέτοιο εδώ...
Στο θέμα σου.
Πώς έκανες την συναλλαγή? Χέρι με χέρι ή ταχυδρομικός (ή courier)?
Aυτό που λες για το ήχο ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Ηχιτικά η κιθάρα είναι πραγματικά μια χαρά. Μου φένεται θα σηκώσω video να την ακούσετε..Korg_freak είπε:Οσον αφορα τις ρεπλικες, εχω ενα Jazz Bass ρεπλικα, το οποιο το αγορασα ως ρεπλικα για 100 ευρωπουλα. Το παω για σερβις κανονικα, κ οταν μετα απο μερικες μερες λεω του μαγαζατορα οτι ειναι ρεπλικα, μου λεει φιλαρακο δε παιζει αυτο, ειναι η κατασκευη του περα για περα οριτζιναλ κ αν οντως ειναι ρεπλικα τοτε φαντασου τι μπορει να χει διοχετευτει στην αγορα, το ξανακοιταει κ μου λεει απιστευτο τι εφτιαξαν οι κινεζοι κ εχει ηχο μαλιστα σα το οριτζιναλ .
Αυτό θα είχε πράγματι πολύ ενδιαφέρον. Να το κάνειςvavel80 είπε:Μου φένεται θα σηκώσω video να την ακούσετε..
Πάντως όποια αντιπροσωπεία και να ναι, κατα τη γνώμη μου δεν μπορεί να βγάζει πόρισμα απο απλές φωτογραφίες, αλλά να τονίσω ότι ήταν απαράδεκτο που σε ερώτησή μου για το truss rod cover δεν ήξεραν να μου δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση...yameth είπε:Μου κάνει εντύπωση η επιμονή για να αποδειχθεί μαιμού η κιθάρα όταν το ίδιο το εργοστάσιο υπογράφει την αυθεντικότητα της. Οσο και να ξέρει (από τις φωτογραφίες) ο καθένας από τους συμμετέχοντες, ΔΕΝ αναιρεί την επίσημη θέση της Gibson.
Οσο για τις ρεπλικες στις αγγελίες, στο εξής θα απαγορευτούν, εκτός και αν αναφέρεται ρητά η λέξη ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ στον τίτλο.
Υ.Γ. Φίλε Korg_freak, ή brees21, ή brougos7, ή skordalis21, τη διασπορά της μπούρδας προσπαθούμε να την αποφεύγουμε στο Noiz. Εχεις αποκλειστεί εξ άλλου.
Παράνομη είναι η καταπάτηση πνευματικής ιδιοκτησίας. Οπως καταλαβαίνεις μόνο ο εμπλεκόμενος (η Gibson πχ) μπορεί να κινηθεί κατά του κατασκευαστή αντιγράφων. Δεν είναι αυτεπάγγελτη κίνηση και ούτε δουλειά του Noiz να τους κυνηγήσει. Το μόνο που θέλω είναι να μην υπάρξουν απάτες στις αγοραπωλησίες των αγγελιών μας, και γι αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρα τα στοιχεία αναγνώρισης ενός οργάνου.pureanalog είπε:Σε ένα άλλο thread θυμάμαι με είχανε σχεδόν κράξει επειδή είχα ρωτήσει που μπορώ να βρω decal για Fender επειδη αυτό δε παραπέμπει σε νόμιμη δραστηριότητα...
Κατα τ'αλλα εσείς αφήνετε να πωλούνται ρέπλικες που είναι 100% παράνομες στις αγγελίες, αρκεί να αναφέρται η λέξη ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ...
Yameth δεν είδα καμμιά επιμονή από κανένα, απλά το θέμα τράβηξε σε μάκρος κυρίως επειδή ο φίλος valev επέλεξε τη μέθοδο (δικαίωμα του και το σέβομαι) να παραθέτει τα στοιχεία με το σταγονόμετρο..yameth είπε:Μου κάνει εντύπωση η επιμονή για να αποδειχθεί μαιμού η κιθάρα όταν το ίδιο το εργοστάσιο υπογράφει την αυθεντικότητα της. Οσο και να ξέρει (από τις φωτογραφίες) ο καθένας από τους συμμετέχοντες, ΔΕΝ αναιρεί την επίσημη θέση της Gibson.
Οσο για τις ρεπλικες στις αγγελίες, στο εξής θα απαγορευτούν, εκτός και αν αναφέρεται ρητά η λέξη ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ στον τίτλο.
Υ.Γ. Φίλε Korg_freak, ή brees21, ή brougos7, ή skordalis21, τη διασπορά της μπούρδας προσπαθούμε να την αποφεύγουμε στο Noiz. Εχεις αποκλειστεί εξ άλλου.