Ακριβώς έτσι μου είπαν ναι, έχω παραθέσει και το mail που μου έστειλαν και είναι στη διάθεση όλων..mkm είπε:Έστειλες αυτές τις φωτο στη Gibson και σου είπαν πως είναι ΟΚ ???
Ειδικά αυτή με το truss rod κάνει ΜΠΑΜ!!!
Έτσι έπρεπε να είναι
![]()
Το link που παραθέτεις έχει μια κιθάρα που κάνει μπαμ απο μακριά λόγω άλλου σχήματος, δε χρειάζεται καν να δεις αυτά που βλέπουμε εδώ όλοι παρέα. Ούτε standard υποτίθεται οτι είναι, οπότε δε νομίζω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό φίλε μου..zoo είπε:Με αυτα τα ταστα , ηλεκτρικα , μαγνητες , headstock , trasrod cover και μπρατσο με ενωση !!!
ειναι 100% fake
Δες κι εδω μια αλλη περιπτωση με ενα αναλογο μπρατσο
http://www.mylespaul.com/forums/gibson-les-pauls/47211-how-tell-if-gibson-les-paul-fake.html
Λυπαμαι!
zoo είπε:Με αυτα τα ταστα , ηλεκτρικα , μαγνητες , headstock , trasrod cover και μπρατσο με ενωση !!!
ειναι 100% fake
Κ καλά κάνεις απλά θέλει πιο πολύ ψάξιμο σε τέτοιες κρίσιμες καταστάσειςΕγώ καθόλου
στοvavel80 είπε:Εγώ καθόλου
Λυπαμαι!
1ο Η κατασκευή του truss rod δεν είναι αυτή της Gibsonvavel80 είπε:Δεν αμφισβητώ την κρίση κανενός μέχρι να ξέρω ότι είναι 100% fake or genuine
David Gilmour είπε:Τωρα το είδα ο αθεόφοβος και PRS μαιμού φτιάχνει και στρατ δείτε το shop του!!!
Δε σου λέω απο ποιον την πήρα, διότι θα ήθελα πρώτα να μιλήσω με κάποιον admin εδώ πριν αρχίσει κάποια τέτοια διαδικασία..Και να σου πω το όνομά του, τί έγινε? Είναι ο μόνος εώ μέσα νομίζεις που πουλάει (ας υποθέσουμε) replicas κτλ κτλ? Για να μπω στη διαδικασία να σας πω το nickname του, θα γίνει άλλη στιγμή, όχι τώρα.BigAlejandro είπε:φιλε vavel80 βρισκω την συμπεριφορα σου πολυ πολυ περιεργη!
εδωσες μια φεντερ και μαλιστα καλη απο οτι ειπε καποιος συμφορουμιτης εδω!
μας δειχνεις μια κιθαρα, και επιμενεις για γνωμες απο φωτογραφιες!
δεν μας λες απο ποιον την αγορασες για να ξερουμε και εμεις και να προσεχουμε!
δεν πας στον επισημο αντιπροσωπο!
και οχι μονο αυτο, αλλα απαντας και στο
Δε μασάω φίλε Μιχάλη, εξάλλου αν ήμουν σίγουρος ότι είχα μια αυθεντική Gibson δε θα άνοιγα ποτέ αυτό το θέμα...psycho969 είπε:Bασιλη μη μασας.Εχω μια Samick για ανταλλαγη..Αυθεντικη Samick ;D
ωπα!vavel80 είπε:Δε σου λέω απο ποιον την πήρα, διότι θα ήθελα πρώτα να μιλήσω με κάποιον admin εδώ πριν αρχίσει κάποια τέτοια διαδικασία..Και να σου πω το όνομά του, τί έγινε? Είναι ο μόνος εώ μέσα νομίζεις που πουλάει (ας υποθέσουμε) replicas κτλ κτλ? Για να μπω στη διαδικασία να σας πω το nickname του, θα γίνει άλλη στιγμή, όχι τώρα.
Ναι τη Fender έδωσα και κανείς άλλος δεν το βρήκε περίεργο εδώ μέσα Μάλλον εσύ ??? ??? ??? ??? ???
Και ναι επιμένω για γνώμες, μου αρέσει να ανταλλάσω απόψεις, αν δε θες απλά δε συμμετέχεις, δε σε κρατάει κανείς με το ζόρι φίλε μου.
όσο για τον αντιπρόσωπο δεν είπα οτι δε θα πάω, ΕΣΥ το λες. Ελπίζω να σου απάντησα.