Fake GIBSON Or Not?

Status
Not open for further replies.
Έστειλες αυτές τις φωτο στη Gibson και σου είπαν πως είναι ΟΚ ???

Ειδικά αυτή με το truss rod κάνει ΜΠΑΜ!!!

Έτσι έπρεπε να είναι

LPSM6SECH1-Features-Trussrod.jpg

mkm είπε:
Έστειλες αυτές τις φωτο στη Gibson και σου είπαν πως είναι ΟΚ ???

Ειδικά αυτή με το truss rod κάνει ΜΠΑΜ!!!

Έτσι έπρεπε να είναι

LPSM6SECH1-Features-Trussrod.jpg
Ακριβώς έτσι μου είπαν ναι, έχω παραθέσει και το mail που μου έστειλαν και είναι στη διάθεση όλων..

zoo είπε:
Με αυτα τα ταστα , ηλεκτρικα , μαγνητες , headstock , trasrod cover και μπρατσο με ενωση !!!

ειναι 100% fake

Δες κι εδω μια αλλη περιπτωση με ενα αναλογο μπρατσο

http://www.mylespaul.com/forums/gibson-les-pauls/47211-how-tell-if-gibson-les-paul-fake.html

Λυπαμαι!
Το link που παραθέτεις έχει μια κιθάρα που κάνει μπαμ απο μακριά λόγω άλλου σχήματος, δε χρειάζεται καν να δεις αυτά που βλέπουμε εδώ όλοι παρέα. Ούτε standard υποτίθεται οτι είναι, οπότε δε νομίζω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό φίλε μου..

Δεν αμφισβητώ την κρίση κανενός μέχρι να ξέρω ότι είναι 100% fake or genuine

zoo είπε:
Με αυτα τα ταστα , ηλεκτρικα , μαγνητες , headstock , trasrod cover και μπρατσο με ενωση !!!

ειναι 100% fake

Μήπως πρέπει να πάς για εμπειρογνώμονας στην Gibson?(Είσαι ψαγμένος) ;D

Η πάρε ένα τηλ. εκεί άν θέλουν προσωπικό!!!

Αλλά άν δεν θέλουν εκεί μην χαλιέσαι θα σου βρούμε εδώ... ;D

Εγώ καθόλου
Κ καλά κάνεις απλά θέλει πιο πολύ ψάξιμο σε τέτοιες κρίσιμες καταστάσεις ;)

φιλε vavel80 βρισκω την συμπεριφορα σου πολυ πολυ περιεργη!

εδωσες μια φεντερ και μαλιστα καλη απο οτι ειπε καποιος συμφορουμιτης εδω!

μας δειχνεις μια κιθαρα, και επιμενεις για γνωμες απο φωτογραφιες!

δεν μας λες απο ποιον την αγορασες για να ξερουμε και εμεις και να προσεχουμε!

δεν πας στον επισημο αντιπροσωπο!

και οχι μονο αυτο, αλλα απαντας και

vavel80 είπε:
Εγώ καθόλου
στο

Λυπαμαι!

vavel80 είπε:
Δεν αμφισβητώ την κρίση κανενός μέχρι να ξέρω ότι είναι 100% fake or genuine
1ο Η κατασκευή του truss rod δεν είναι αυτή της Gibson

2ο Δεν έχει one piece neck

3o Ηλεκτρικά - μαγνήτες = κουκουρούκου

4o To χρώμα δεν είναι αυτό που ταιριάζει με το σεριαλ

5ο Τάστα, binding λάθος

Τουλάχιστον τα 2 πρώτα είναι βασικά specs και δεν αλλάζουν ούτε μοντάρονται.

Πως ακριβώς ορίζεις το genuine?

Πότε ακριβώς θα ξέρεις οτι είναι fake?

τη διακρίνεις απο δύο πράγματα (έχω ο ίδιος replica)

1) Κάτω απο την ονομασία Gibson στο βιδωτό τριγωνάκι που γράφει το είδος της κιθάρας οι αυθεντικές εχουν δύο βίδες ,ενώ οι μη αυθεντικές 3 μη σε κάθε γωνία του τριγώνου.Απ'ότι βλέπω η δική σου έχει 2.

2) Στο πίσω ακριβώς μέρος οι replices έχουν με βαθιά χάραξη αναγεγραμμένο το ''made in u.s.a'' και τον αριθμό.

Με την πρώτη αναζήτηση στο ΕΒΑΥ και δίνοντας χώρα Κίνα μου έβγαλε αυτό

http://cgi.ebay.com/Brand-New-Fine-ELECTRIC-GUITAR-GOLD-TOP-1956-/260563903971?cmd=ViewItem&pt=Guitar&hash=item3caad1a5e3

παρακαλώ διαβάστε τις ερωτήσεις στο τελος και τις απαντήσεις ,βάζει στην φωτο ένα αντίγραφο που το αναφέρει καθαρά .αλλά στις ερωτήσεις πελατών λέει αν μη τι αλλο ξεκάθαρα οτι κάνει κατα παραγελία κιθάρες με όλα τα χαρακτηριστικά της Gibson !!!

Πάντως σαν τα μαιμού ρολόγια κάποια στιγμή η ποιότητα θα φτάσει να μην μπορεί κάποιος να τισ ξεχωρίζει διότι δεν είναι τιποτα το trash rod να το κάνουν αντί για παραλληλόγραμμο οβάλ ούτε ειναι δύσκολο να μην βάφουν μέσα το χωρο των μαγνητών η των ηλεκτρικών συμφωνώ με τους προλλαλήσαντες οι εταιρειες πλεον πρέπει να λάβουν ηλεκτρονικά μέτρα ασ τους βάλουν και εγγέφαλο στην τελική βρε αδερφέ αρκεί να προστατευθεί ένας καταναλωτής που πληρώνει την σούπα χαβιάρι !!!

Τωρα το είδα ο αθεόφοβος και PRS μαιμού φτιάχνει και στρατ δείτε το shop του!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δυστυχώς είναι fake η κιθάρα.  :(

Ένα άλλο λάθος που έχει και δεν το ανέφερε κανείς είναι η βίδα του pickguard.

Βρίσκεται πιο έξω. Στις γνήσιες είναι πιο αριστερά.

Δεν ξερω πως ξεχωριζει η γνησια και μαθαινω απο ολα αυτα που γραφετε,αλλα εγω θα μεινω μονο στο οτι το χρωμα της κιθαρας ειναι διαφορετικο απο αυτο που ξερει η gibson οτι εβαψε την κιθαρα που εχει αυτο το s/n

David Gilmour είπε:
Τωρα το είδα ο αθεόφοβος και PRS μαιμού φτιάχνει και στρατ δείτε το shop του!!!
:o Βρε λες να χτυπησω καμια μαιμου να μοστραρει στο σαλονι και να κανω πλακα στους φιλους μου?  ;D

σιγουρα θα υπαρχει ποιοτητα κιθαρας που δεν την ξεχωριζει ουτε εμπειρος απλα θα κανει αρκετα λεφτα και θα ερχεται να αντικαταστησει ακριβα μοντελα πανω των 2500-3000 , οπως για παραδειγμα ειδα ρολοι Panerai το οποιο φυσικα δεν εκανε 100 και 200 ευρω εκανε 1500 ευρω εναντι των 7500 του γνησιου το οποιο το πηγαιναν οι τυποι για σερβις στο επισιμο καταστημα ... μην πω το ονομα ειναι γνωστο της αντιπροσωπειας , φυσικα ειναι ματαιοδοξια να δινει καποιος τοσα λεφτα για μαιμου καλυτερα να μαζευει ο καθενας τον οβολο του και να παιρνει κατι γνησιο διοτι το περασμα του χρονου θα δειξει τα σημεια της μουφας !!!

Bασιλη μη μασας.Εχω μια Samick για ανταλλαγη..Αυθεντικη Samick  ;D

BigAlejandro είπε:
φιλε vavel80 βρισκω την συμπεριφορα σου πολυ πολυ περιεργη!

εδωσες μια φεντερ και μαλιστα καλη απο οτι ειπε καποιος συμφορουμιτης εδω!

μας δειχνεις μια κιθαρα, και επιμενεις για γνωμες απο φωτογραφιες!

δεν μας λες απο ποιον την αγορασες για να ξερουμε και εμεις και να προσεχουμε!

δεν πας στον επισημο αντιπροσωπο!

και οχι μονο αυτο, αλλα απαντας και στο
Δε σου λέω απο ποιον την πήρα, διότι θα ήθελα πρώτα να μιλήσω με κάποιον admin εδώ πριν αρχίσει κάποια τέτοια διαδικασία..Και να σου πω το όνομά του, τί έγινε? Είναι ο μόνος εώ μέσα νομίζεις που πουλάει (ας υποθέσουμε) replicas κτλ κτλ? Για να μπω στη διαδικασία να σας πω το nickname του, θα γίνει άλλη στιγμή, όχι τώρα.

Ναι τη Fender έδωσα και κανείς άλλος δεν το βρήκε περίεργο εδώ μέσα Μάλλον εσύ ??? ??? ??? ??? ???

Και ναι επιμένω για γνώμες, μου αρέσει να ανταλλάσω απόψεις, αν δε θες απλά δε συμμετέχεις, δε σε κρατάει κανείς με το ζόρι φίλε μου.

όσο για τον αντιπρόσωπο δεν είπα οτι δε θα πάω, ΕΣΥ το λες. Ελπίζω να σου απάντησα.

psycho969 είπε:
Bασιλη μη μασας.Εχω μια Samick για ανταλλαγη..Αυθεντικη Samick  ;D
Δε μασάω φίλε Μιχάλη, εξάλλου αν ήμουν σίγουρος ότι είχα μια αυθεντική Gibson δε θα άνοιγα ποτέ αυτό το θέμα...

Και φένεται ότι είμαι απο τους λίγους εδω μέσα που έχω τα @@ να πω οτι όταν την πουλήσω θα την πουλήσω σα replica και δε θα κοροιδέψω κανέναν, ούτε θα αισχροκερδίσω (υπάρχει τέτοια λέξη άραγε ??? ??? :P) εις βάρος κανενός.. Γνώρισα πολλούς απο το noiz, κάποιοι ήδη με ξέρετε, οι περισσότεροι όχι, και μπορώ να πω οτι έχω συναναστραφεί με πολύ αξιόλογα άτομα/μουσικούς, και με κάποιους που έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία.

vavel80 είπε:
Δε σου λέω απο ποιον την πήρα, διότι θα ήθελα πρώτα να μιλήσω με κάποιον admin εδώ πριν αρχίσει κάποια τέτοια διαδικασία..Και να σου πω το όνομά του, τί έγινε? Είναι ο μόνος εώ μέσα νομίζεις που πουλάει (ας υποθέσουμε) replicas κτλ κτλ? Για να μπω στη διαδικασία να σας πω το nickname του, θα γίνει άλλη στιγμή, όχι τώρα.

Ναι τη Fender έδωσα και κανείς άλλος δεν το βρήκε περίεργο εδώ μέσα Μάλλον εσύ ??? ??? ??? ??? ???

Και ναι επιμένω για γνώμες, μου αρέσει να ανταλλάσω απόψεις, αν δε θες απλά δε συμμετέχεις, δε σε κρατάει κανείς με το ζόρι φίλε μου.

όσο για τον αντιπρόσωπο δεν είπα οτι δε θα πάω, ΕΣΥ το λες. Ελπίζω να σου απάντησα.
ωπα!

καταρχην ειναι προς τιμην σου που ανοιξες το θεμα!

και ακομα πιο σωστο που λες πως θες να ειναι ξεκαθαρο αν ειναι η οχι ρεπλικα, παρ'οτι θες να την πουλησεις!

πολλοι δεν θα το εκαναν και μπραβο!

παρολα αυτα, μου φαινεται ακομα περιεργο πως ενδιαφερεσαι ακομα τι λενε διαφοροι σε ενα φορουμ, ενω μπορεις να πας σε ενα μαγαζι και να σου πουν υπευθυνα!

τελος, ξαναλεω πως οσα ειπα, μου φανηκαν περιεργα σε συνδιασμο με το ''δεν λυπαμαι καθολου'' που ειπες!

τοσο απλα!

Ρε μπας και του δωσες και συ ρέπλικα fender του ανθρώπου;

Δεν εξηγείται αλλιώς...  :)

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back