Faith to Rock 'n Roll...

freerock1974

Correspondent
Πόντοι
38
Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι,νομιζω οτι μονο ενα πραγμα εχει μεινει να πιστευουμε πια ως αληθινο.Η αγαπη μας για το Ροκ...

Μοιραζομαι μαζι σας ενα απο τα τελευταια μου κομματια.

Tραγουδησα,επαιξα κιθαρες,μπασο και πληκτρα,προγραμματισα τα addictive...

''Faith to Rock 'n Roll'' λοιπον,κι οσοι πιστοι προσελθετε...

Καλη ακροαση!

FAITH_TO_ROCK_N_ROLL.mp3

Attachments

Εκανα μια προχειρη ακροαση και αυτο που μαρεσει καλυτερα ειναι η φωνη και ο τροπος που τραγουδας !!!

Φίλε μου freerock, τι να σου πω τώρα. Βουίζουν τ' αυτιά μου από την ένταση που το έβαλα να παίξει (για τρίτη φορά και συνεχίζουμε).

Είσαι άρχοντας μαν...

(χαμήλωσε όμως την ένταση του μιξ σου και ξανακάντο γιατί πηκάρει άσχημα...)

RayDTutto είπε:
Είσαι άρχοντας μαν...

(χαμήλωσε όμως την ένταση του μιξ σου και ξανακάντο γιατί πηκάρει άσχημα...)
Ευχαριστω πολυ φιλε jazz..ελπιζω να μην εννοεις οτι χαλασα τα αυτια σου και γω το πηρα σα κομπλιμεντο...

Φιλε Ray σ ευχαριστω πολυ φιλε!

Δεν ακουω κατι που να παραμορφωνει ιδιαιτερα αλλα θα το ξαναδω αν και ειναι απ το καινουριο μου cd που δε θα κυκλοφορησει ποτε... 8)

Για την παρτη μας... ;)

Οσο για σενα αλιητη Ελιανιε,δε φτανει που το παιξα με τη Gibson για να μη μ αρχισεις την αντιστρατ σου καμπανια,με εμπαιζεις απροκαλυπτα..αν το ξαναμιξαρω,θα την καψω να μην τη ξαναπιασω την αλητρα την ΤΡ(Βλεπεις ειναι ''Τhe Paul'' του '79)

Επρεπε να το παιξω με τριχορδο να ταξιμαρει...

Ζηλευω τους ροκαδες...

freerock1974 είπε:
Ευχαριστω πολυ φιλε jazz..ελπιζω να μην εννοεις οτι χαλασα τα αυτια σου και γω το πηρα σα κομπλιμεντο...

Φιλε Ray σ ευχαριστω πολυ φιλε!

Δεν ακουω κατι που να παραμορφωνει ιδιαιτερα αλλα θα το ξαναδω αν και ειναι απ το καινουριο μου cd που δε θα κυκλοφορησει ποτε... 8)

Για την παρτη μας... ;)

Οσο για σενα αλιητη Ελιανιε,δε φτανει που το παιξα με τη Gibson για να μη μ αρχισεις την αντιστρατ σου καμπανια,με εμπαιζεις απροκαλυπτα..αν το ξαναμιξαρω,θα την καψω να μην τη ξαναπιασω την αλητρα την ΤΡ(Βλεπεις ειναι ''Τhe Paul'' του '79)

Επρεπε να το παιξω με τριχορδο να ταξιμαρει...

Ζηλευω τους ροκαδες...
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σε Βρισκω Σουπερ

ΜΠΡΑΒΟ ΑΨΟΓΟΣ

Code:
[move][glow=red,2,300][shadow=red,left]τους εφαγες τους αμερικανομακαροναδες [/shadow][/glow][/move]

καταπληκτικος.............μπραβο ρε φιλε.............αυτη ειναι χροια...........αυτη ειναι προφορα.......αυτα ειναι!μου αρεσες πααααααααρα πολυ....οχι σαν αντρας....σαν φωνη ;D

και το παιξιμο και ο ηχος ειναι τρελα.......μπραβο καιρο ειχα να ακουσω αντρικο κομματι....με τσαμπουκα!

Ποοοολυ σουπερ!

ωραιος ρε μαν!

Για πες περα απο την κιθαρα τι αλλο χρησιμοποιησες;

Eυχαριστω πολυ παιδια!

Aν και ορκισμενος στρατοκαστερας επαιξα την Gibson μου,κολλουσε καλυτερα στο συγκεκριμενο.

Η Gibson ειναι καρφι σ εναν Μarshal  VS 102R 2X12 για τα ρυθμικα και στο σολο μεσολαβησε ενα wah.

Κλασσικα SM57 απο μια προενισχυση της mackie 32-8 στην Maudio delta 1010 και cubase sx3.

Η φωνη,RODE NT-2A μεσω μιας tlaudio 5051.

Τα τυμπανα,addictive προγραμματισμενα με midi keyboard φυσικα..

To mix εγινε στη Mackie αφου περασε πρωτα ως ΑDAT σε πολυκαναλο...

Πρωτη φορα το κανα ετσι για να πειραματιστω.

freerock1974 είπε:
Eυχαριστω πολυ παιδια!

Η Gibson ειναι καρφι σ εναν Μarshal  VS 102R 2X12 για τα ρυθμικα και στο σολο μεσολαβησε ενα wah.
αν βγαζει τετοιο ηχο τυφλα να εχουν οι λαμπατοι.τελος ;)

ignantios είπε:
αν βγαζει τετοιο ηχο τυφλα να εχουν οι λαμπατοι.τελος ;)
Φιλε Ιγνατιε ο συγκεκριμενος υποτιθεται οτι εχει λαμπα στην προενισχυση...

Τωρα τι λαμπα ειναι αυτη και τι ρολο βαραει..ο θεος κι η ψυχη της..

Η πλακα ειναι οτι ξεκινησα να το γραψω με φουλ λαμπατη κεφαλη marshall 6100 σε 2χ12

και δεν καθοταν με τιποτα.Ο ηχος ηταν πιο ογκωδης και παρτα στο κεφαλι αλλα δεν...

Αυτον με το που εβαλα μπροστα το μικροφωνο,εκατσε κατευθειαν με φλατ ρυθμισεις

αφαιρωντας μονο τα πολυ χαμηλα για να μην μπουκωνουν.

Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι σε ηχογραφηση,ενισχυτες πανω του μετριου ο,τι τεχνολογιας και να ναι,μπορουν να κανουν θαυματα αν χειριστεις το θεμα σωστα.

Κι αναλογα το κομματι βεβαια.

Στα λαιβ,αστο...ΜΟΝΟ ΛΑΜΠΑ,αλλιως...ντριγκι ντριγκι μανα μου..

Παρότι το φωνακλάδικο '80s metal δεν είναι (πλέον) πολύ του γούστου μου, το είδος το κατέχεις και συνθετικά και φωνητικά και κιθαριστικά, και το αποδίδεις με απόλυτη αυθεντικότητα. Επίσης, πολύ καλό programming στα ντραμς.

occasion14.gif

freerock1974 είπε:
Eυχαριστω πολυ παιδια!

Aν και ορκισμενος στρατοκαστερας επαιξα την Gibson μου,κολλουσε καλυτερα στο συγκεκριμενο.

Κλασσικα SM57 απο μια προενισχυση της mackie 32-8 στην Maudio delta 1010 και cubase sx3.

Η φωνη,RODE NT-2A μεσω μιας tlaudio 5051.

Τα τυμπανα,addictive προγραμματισμενα με midi keyboard φυσικα..

To mix εγινε στη Mackie αφου περασε πρωτα ως ΑDAT σε πολυκαναλο...

Πρωτη φορα το κανα ετσι για να πειραματιστω.
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Κι αυτό σε πολύ υψηλά standards, όπως και οτι δικό σου είχα ακούσει στο myspace... :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back