• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

new product FabFilter ProQ 4 !!!

• Thread starter Thread starter kpeyos
  • Start date Start date
  • Featured
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 124
Νέα προϊόντα
Κωνσταντίνος Πέγιος

kpeyos

Moderator
Staff member
Πόντοι
113
Ιδιότητα
  1. Πλήκτρα

Ένα από τα πιο πολυχρησιμοποιημένα plugins, σχεδόν desert island για μένα μόλις απέκτησε την καινούργια του έκδοση:

Πολλά καινούργια και ενδιαφέροντα features, με πιο ωραίο ίσως ότι μπορείς να βλέπεις όλα τα κανάλια στα οποία υπάρχει το ProQ ταυτόχρονα, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο όταν παλεύεις να αναδείξεις συγκεκριμένες συχνότητες από συγκεκριμένα όργανα, καταπολεμώντας το masking.

μπορείς να βλέπεις όλα τα κανάλια στα οποία υπάρχει το ProQ ταυτόχρονα,
Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Γιά λόγους ταχύτητας και workflow.

Βάλανε και spectral, και φαίνεται έχει περισσότερο έλεγχο από το Soothe.

Μόνο transient/sustain processing μένει τώρα. (Όπως το SplitEQ)

Πολλά καινούργια και ενδιαφέροντα features, με πιο ωραίο ίσως ότι μπορείς να βλέπεις όλα τα κανάλια στα οποία υπάρχει το ProQ ταυτόχρονα, το οποίο είναι πολύ χρήσιμο όταν παλεύεις να αναδείξεις συγκεκριμένες συχνότητες από συγκεκριμένα όργανα, καταπολεμώντας το masking.
Καλά, αυτό δεν υπάρχει😲😯
Το Studio One το υποστηρίζει?

• Like
Reactions: foxxx
Καλά, αυτό δεν υπάρχει😲😯
Το Studio One το υποστηρίζει?
Κώστα είναι εξωτερικό plugin κανονικά δουλεύει με όλα τα DAW πιστεύω και προσωπική μου άποψη είναι από τα καλύτερα EQ

• Like
Reactions: cos_dr
Κώστα είναι εξωτερικό plugin κανονικά δουλεύει με όλα τα DAW πιστεύω και προσωπική μου άποψη είναι από τα καλύτερα EQ
Ναι, για αυτή τη λειτουργία multiple instance θέλω να δω αν το υποστηρίζει το Studio One γιατί το video έλεγε για reaper
θα το ψάξω κι εγώ. Απλά ο φίλος @kpeyos αν θυμάμαι καλά έχει αναφέρει πως χρησιμοποιεί Studio One.

• Like
Reactions: foxxx
Ναι, για αυτή τη λειτουργία multiple instance θέλω να δω αν το υποστηρίζει το Studio One γιατί το video έλεγε για reaper
θα το ψάξω κι εγώ. Απλά ο φίλος @kpeyos αν θυμάμαι καλά έχει αναφέρει πως χρησιμοποιεί Studio One.
Στο Ableton Live και σε Logic παίζει κανονικά

• Like
Reactions: cos_dr
Στο Ableton Live και σε Logic παίζει κανονικά
Μπορείς και βλέπεις όλα τα κανάλια όπως δείχνει το βίντεο?
Άρα θα το κάνει και στο Studio One κανονικά.

Trending...

Νέα θέματα