Εye VS Pixies 0-1

λοιπον' date='θελω καποιον που να ειναιοχι καπνιστης

με μακρυ μαλλι

οχι αλκοολικος

οχι ασχημος

οχι τρεντυ

με χιουμορ

στη θεσσαλονικη.

και αμα υπαρχει τετοιο ατομο εμενα να με...[/quote']

μπα....δεν περναω....καπνιζω και μενω αθηνα....

λοιπον' date='θελω καποιον που να ειναι1.οχι καπνιστης

2.με μακρυ μαλλι

3.οχι αλκοολικος

4.οχι ασχημος

5.οχι τρεντυ

6.με χιουμορ

7.στη θεσσαλονικη.

Ας υποθεσουμε οτι εισαι γυναικα.εγω θα μετεφραζα τα παραπανω ως εξης:

1.Οχι τσιγαρο.....Μα κανενα πουρο που και που σιγουρα...για να ξεχωριζει απο τον φοιτητακο και απλο εργαζομενο...Γυναικα ειμαι....οχι εφηβη

2.Βαρεθηκα πια τους καραφλους...ελεος....Τι ο πατερας μου...τι ο γκομενος μου...

3.Ενα OYΙΣΚΙ θελω ομως στην παρεα να το ανοιγει..ετσι για ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ...και ας μην πινει γουλια....

4.Δεν βλεπομαι που δεν βλεπομαι εγω...να ειναι και αυτος τα μαυρα του τα χαλια;;;

5.Το τρεντυ εχει καταντησει το προσωπειο καθε κραγμενης αδελφης...φοβαμαι τους τρεντυ!!!

6..Δεν θα αντεχα ενα ατομο με σκεψη και σοβαρο...αλλωστε το Lipstick,ο Gucci kαι ο Μαζωνακης... ειναι τα πεδια συζητησεως που κινουμαι....

7.Βεβαια Σαλονικιος.....οταν μου κανει ερωτα και με μιλαει....... το βαρυ Λ ειναι που αναβει τα αιματα......

.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
προλαβαινεις να το κοψεις.

παστελιους παιδι μου,που πας τρεντυς με τσιγαρο,κοντο μαλλι και ασχημος να βγαλεις γκομινα?

Για σενα και Θεσαλλλλλονικιος γινομαι.....

(just kidding) παντα....

2.με μακρυ μαλλι

3.οχι αλκοολικος

4.οχι ασχημος

5.οχι τρεντυ

6.με χιουμορ

7.στη θεσσαλονικη.

1.Οχι τσιγαρο.....Μα κανενα πουρο που και που σιγουρα...για να ξεχωριζει απο τον φοιτητακο και απλο εργαζομενο...Γυναικα ειμαι....οχι εφηβη

2.Βαρεθηκα πια τους καραφλους...ελεος....Τι ο πατερας μου...τι ο γκομενος μου...

3.Ενα OYΙΣΚΙ θελω ομως στην παρεα να το ανοιγει..ετσι για ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ...και ας μην πινει γουλια....

4.Δεν βλεπομαι που δεν βλεπομαι εγω...να ειναι και αυτος τα μαυρα του τα χαλια;;;

5.Το τρεντυ εχει καταντησει το προσωπειο καθε κραγμενης αδελφης...φοβαμαι τους τρεντυ!!!

6..Δεν θα αντεχα ενα ατομο με σκεψη και σοβαρο...αλλωστε το Lipstick,ο Gucci kαι ο Μαζωνακης... ειναι τα πεδια συζητησεως που κινουμαι....

7.Βεβαια Σαλονικιος.....οταν μου κανει ερωτα και με μιλαει....... το βαρυ Λ ειναι που αναβει τα αιματα......

.
Για άλλη μια φορά θα το πω:

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!!!

:lol:

Ρε antouan έχείς σκεφτεί πότε να βγάλεις βιβλίο με τις σκέψεις....Ακου ένα βαρύγδουπο τίτλο...

"Confessions of the greek lover"

Καλόοο

Κίρμα ρε γμωτο αν ειαχ κοψειτο ποτο θα ήουνα τλέλειος γιασ ενα

alcoholic-766131.jpg

2.με μακρυ μαλλι

3.οχι αλκοολικος

4.οχι ασχημος

5.οχι τρεντυ

6.με χιουμορ

7.στη θεσσαλονικη.

.
αντουαν αγορι μου,εισαι αστειος.

να δουλεψεις στο τσιρκο μολις βγεις απτα ποδια της κειτ

προλαβαινεις να το κοψεις.παστελιους παιδι μου' date='που πας τρεντυς με τσιγαρο,κοντο μαλλι και ασχημος να βγαλεις γκομινα?[/quote']Εεεεεεεεεε...Ειπαμε,οχι και τρεντυ..Εγω σε βριζω?

Δεν ειμαι και τοοοσο ασχημος πια.Τρωγομαι(σε περιοδο πεινας...) :lol:

6..Δεν θα αντεχα ενα ατομο με σκεψη και σοβαρο...αλλωστε το Lipstick' date='ο Gucci kαι ο Μαζωνακης... ειναι τα πεδια συζητησεως που κινουμαι....

.[/quote']

O επτάλογος του ιδανικού άντρα;;; :lol: :lol: :lol:

Antouan αγορίνα μου, είσαι ανυπέρβλητος, απεριόριστος και ανεπανάληπτος! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αγαπητή pixies, σε παρακαλώ μην κάνεις το λάθος που έχουν κάνει αρκετοί, και το οποίο είναι να λαμβάνεις τελείως flat τα λεγόμενα του παλικαριού μας. Ο άνθρωπος (θα το καταλάβεις στην πορεία) είναι μορφή, είναι CULT!

Επίσης, απερρίφθην και εγώ λόγω κοντού μαλλιού και Αθήνας κυρίως. Α, είμαι και μοντέρνο παιδί αλλά όχι κανένας τρελός τρέντουλας. Εννοείται ότι είμαι ωραίος, με χιούμορ και όλα τα σχετικά προτερήματα... 8)

με μακρυ μαλλι

οχι αλκοολικος

οχι ασχημος

οχι τρεντυ

με χιουμορ

στη θεσσαλονικη.

να κανει καλο σεξ δεν σε ενδιαφερει;οχι απλα στο λεω γιατι εγω κανω και ειμαι και απο θεσσαλονικη...ειναι βαρια,βαρια η... του τσολια 8)

με μακρυ μαλλι

οχι αλκοολικος

οχι ασχημος

οχι τρεντυ

με χιουμορ

στη θεσσαλονικη.

Όχι ρε γαμώτο. So close :( Μα Θεσσαλονίκη; :'(

Λοίπόν θέτω σοβαρά υποψηφιότητα, αν και δεν είμαι απο σαλόνικα (τα υπόλοιπα όμως οκ), και επιπλέον έχω και ένα σοβαρό αβαντάααατζζζ:

Είμαι ΚΑΦΡΟΣ

Έλιωσες ή όχι ακόμα;

o antouan είναι θεός.

pastelius, δεν έπρεπε να προκαλέσεις τον ανθρωπο με την μοναδική λαμψη

pixies θα καθορίσω τα μελοντικά σου γούστα.

τώρα θα δω αν έχεις link ε_μαιλ να πάρεις την φωτογραφία, να την έχεις poster να την δείχνεις στις φίλες σου να σε ζηλεύουν, ο θεος των πλήκτων θα λές, αυτός που κατατρόπωσε τον pastelius.

Η μαλακία είναι οτι περιμένω βιντεοκάμερα για να φτιάξω το βίντεο.

Μετά θα λέτε, ο cos_dr, ο jordan rudess του noiz :lol: :lol:

το 2007 o cos_dr , αλλάζει συμπεριφορά στο noiz, θα είναι εγωιστής, νάρκισσος, θα λατρέυει τον εαυτό του, θα επιδυκνείεται στους φίλους του και θα καυχιέται για τα ανεξάντλητα ταλέντα του, και την εκτυφλωτική του λάμψη, μισείστε με, ταπεινώστε με, βρίστε, ενα χρόνο θα υποφέρετε μαζί μου.

το 2008 ίσως αλλάξω :roll:

Τι σκέφτηκε μόλις τωρα το άρρωστημένα ευφιές μυαλό μου!!

Θα σε κερδίσω πρώτα στην ψυχολογία πρώην φίλε pastelius

Σε ανύποπτο διάστημα από τώρα μέχρι τις 03.00 περίπου θα ανεβάσω ένα δείγμα του τί θα αντιμετωπίσεις απο εμένα , μια καθαρή επίδειξη, ωδή στο μουσικό πνεύμα που προικίζει την θεική υπόστασή μου.

Θα σε κρατήσω σε αγωνία και εσέναν και όποιον άλλον εδω μέσω αμφισβητεί την δήλωση πρωτοκαθεδρίας μου στα πλήκτρα, δήλωση που έκανα μην λαμβάνοντας υπόψη την δυσαρέσκεια που προκαλώ με το θράσος μου να λέω τέτοια πράγματα. Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ γραφικός και να γίνω ο περίγελος του noiz , να ρισκάρω ακόμη και την οριστική διαγραφή μου αφού σίγουρα κάποιοι θα προσβληθούν με την συμπεριφορά μου.

Θα έχει την μορφή mp3 :lol:

Επειδή ο pastelius δεν αποτελεί για εμένα πρόκληση (ωωωωωωωωωωω, προσβόλα!!!!) όποιος άλλος τολμά ας πράξει το ίδιο,

Έτσι και θα αποδείξω από τι υλικό είμαι φτιαγμένος και έτσι αυτομάτως μετατρέπουμε ένα topic ανεμουδατικό,. σε music related topic.

Οταν θα τελειώσω με εσάς , θα προκαλέσω και τον πληκτρά των intravenus, αλλά ακόμη .............κολώνω.

Φίλε μου cos_dr...

αν και ξέρω την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τα φαινομενικά υπερβολικά και επαρμένα λεγόμενά σου, πρέπει να σου επισημάνω κάποια πραγματάκια.

1) Που πα ρε Καραμήτρο που θες να λέγεσαι και Rudess του Noiz; Φτύσ' τα μπούτια σου ρεεεεε!!!

2) Ο pastelius έχει εμένα να τον προστατεύω. Με άλλα λόγια, έτσι και σε αρχίσω στα πλήκτρα, δε σε σώζουν ούτε όλοι οι ναυαγοσώστες του Baywatch μαζεμένοι. ¶σε τον άνθρωπο ήσυχο λοιπόν...

3)

Οταν θα τελειώσω με εσάς ' date=' θα προκαλέσω και τον πληκτρά των intravenus, αλλά ακόμη .............κολώνω.[/quote']Now you 're talking... :wink:

Υ.Γ. Εκεί που δεν μπορώ να πω τίποτα είναι το κάλλος σου, λυγερό αγόρι των ασπρόμαυρων κλαβιέ! Ούτε και κανείς άλλος μπορεί φυσικά, είμαστε όλοι πολύ λίγοι μπροστά σου... :(

Andrew . ο μπρους λη κάποτε έλεγε οτι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο σε 60 sec, και δεν τον πίστευαν.

Θα γίνει μακελειό :!:

Cos_dr vs νοιζ :evil:

Trending...

Νέα θέματα

Back