Xμ...Δε μ αρεσουν τα μεγαλα στηθη..Κριμα Σε φανταζομαι ομως με iq>100με φανταζεσαι με νουμερο σουτιεν >100?
:lol:
Δε σχολιαζω :roll:Pastelius...όπως λες κι εσύ...τό'φαγες' date=' κουνέλι...[/b']
Xμ...Δε μ αρεσουν τα μεγαλα στηθη..Κριμα Σε φανταζομαι ομως με iq>100με φανταζεσαι με νουμερο σουτιεν >100?
Δε σχολιαζω :roll:Pastelius...όπως λες κι εσύ...τό'φαγες' date=' κουνέλι...[/b']
Είμαι ο θεός των πλήκτρων και πραγματικά είμαι όμορφος ' date=' ο ανθρωπος με την μοναδική λάμψη!! :idea:[/quote']
:!: :!: :!: Να τζαμαρουμε καμια μερα. :arrow:
ps: εσυ κι ο Chick Corea !
Το βιντεο link που θα μπεί σύντομα' date=' θα αποδείξει οτι τα λεγομενά μου δεν είναι απλά ένα συνηθισμένο παραλλήρημα, αλλά μία υπαρκτή πραγματικότητα,Δεν είμαι πια μετριόφρων, γιατί μεγάλωσα, είμαι 31 χρονών :roll:[/quote']
A,δηλαδη σοβαρα μιλας?... :?:
Οσο για την pixies είστε όλοι καταδικασμένοι αν είναι γυναίκα' date=' γιατι όταν με δεί, δηλαδή οταν δεί πραγματικά τον θεο των πλήκτων με το αγαλμάτινο κορμί, και το αγγελικό πρόσωπο, όταν δεί τον cos_dr απο κοντά, αν αντέξει την συγκίνηση την πρώτης οπτικής επαφής, και είναι απο τις ελάχιστες που κατάφεραν να προσποιηθούν πειστικά οτι αδιαφορούν, .............................. καληνύχτα.
[/quote']
Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να σε βλέπω
που θα πηδάς από τον τρίτο όροφο :lol: :lol: :lol:
όταν δείς από κοντά τι είναι η “pixies”. :wink:
Συνεχιζεις να μου αποδεικνυεις την αντρικη σου φυση...... 8) 8) 8)proteinw monomaxia gia xari mou.as kerdisei autos me to kalitero solo kai to makritero...malli
Γραψε επιτελους με ελληνικα μωρο......i antriki mou fusi psaxnei ti thuliki sou pleura pappou...
λοιπον' date='θελω καποιον που να ειναιοχι καπνιστης
με μακρυ μαλλι
οχι αλκοολικος
οχι ασχημος
οχι τρεντυ
με χιουμορ
στη θεσσαλονικη.
και αμα υπαρχει τετοιο ατομο εμενα να με...[/quote']
Μονο το χιουμορ εχω.Περναω το τεστ?Ή περναω εξω :arrow: ?