Εye VS Pixies 0-1

με φανταζεσαι με νουμερο σουτιεν >100?
Xμ...Δε μ αρεσουν τα μεγαλα στηθη..Κριμα :( Σε φανταζομαι ομως με iq>100

:lol:

Pastelius...όπως λες κι εσύ...τό'φαγες' date=' κουνέλι...[/b']
Δε σχολιαζω :roll:

Ο φίλος Wow!, ποτέ δεν θα εφευγε ούτε πίστεψα πραγματικά οτι θα υπέβαλλε την παραίτησή του, για δύο απλούς λόγους.

Μας αγαπάει και τον αγαπάμε.

Θα συνεχίσει να συμμετέχει , να είναι πάντα ακριβόλογος και ευθυτενής, θα βοηθάει τους αδυνάτους της μουσικής τεχνολογίας, και να διασφαλίζει την προστασία του νόιζ εναντίον οποιασδήποτε απειλής, εσωτερικής και εξωτερικής,

Θα αποτρέπει κάθε διαταραχή της ομαλής λειτουργίας μας.

Εγω να πώ και κάτι, γνωρίζοντας και παλιότερους moderator και παλιότερα προβλήματα, πράγματι ο eye protocol ήρθε αργότερα, και έφερε την ισσοροπία στην Δύναμη, όπως προέβλεπε η πανάρχαια προφητεία των jedi

Είναι ο Εκλεκτός του matrix, Ο ¶ρχοντας των Δακτυλιδιών,

Ο Πήτερ Πάν, Ο Σογκούν.

Οσο για την pixies είστε όλοι καταδικασμένοι αν είναι γυναίκα, γιατι όταν με δεί, δηλαδή οταν δεί πραγματικά τον θεο των πλήκτων με το αγαλμάτινο κορμί, και το αγγελικό πρόσωπο, όταν δεί τον cos_dr απο κοντά, αν αντέξει την συγκίνηση την πρώτης οπτικής επαφής, και είναι απο τις ελάχιστες που κατάφεραν να προσποιηθούν πειστικά οτι αδιαφορούν, .............................. καληνύχτα.

Και μακάρι τα λεγόμενά μου να ήταν απλά μια πλάκα.

Είμαι ο θεός των πλήκτρων και πραγματικά είμαι όμορφος , ο ανθρωπος με την μοναδική λάμψη!! :idea:

Είμαι ο θεός των πλήκτρων και πραγματικά είμαι όμορφος ' date=' ο ανθρωπος με την μοναδική λάμψη!! :idea:[/quote']

:!: :!: :!: Να τζαμαρουμε καμια μερα. :arrow:

ps: εσυ κι ο Chick Corea !

Το βιντεο link που θα μπεί σύντομα, θα αποδείξει οτι τα λεγομενά μου δεν είναι απλά ένα συνηθισμένο παραλλήρημα, αλλά μία υπαρκτή πραγματικότητα,

Δεν είμαι πια μετριόφρων, γιατί μεγάλωσα, είμαι 31 χρονών :roll:

Το βιντεο link που θα μπεί σύντομα' date=' θα αποδείξει οτι τα λεγομενά μου δεν είναι απλά ένα συνηθισμένο παραλλήρημα, αλλά μία υπαρκτή πραγματικότητα,Δεν είμαι πια μετριόφρων, γιατί μεγάλωσα, είμαι 31 χρονών :roll:[/quote']

A,δηλαδη σοβαρα μιλας?... :?:

μΑ ΓΙΑΤΊ να λέω ψέματα?

Εξάλλου πρέπει να δεχτείς ότι υπάρχει η πιθανότητα όντως να ισχύουν αυτά που λέω, όπως υπάρχει πιθανότητα να μην είναι αλήθεια ή να φαντάζομαι πως είναι τα πράγματα έτσι για εμένα/.

Ε? ε?ε? Καλό πάντως θα ήταν να μονομαχήσουμε με τα όργανά μας (το μουσικά), κάποια στιγμή, μπορεί να κανονιστεί.

Αρφφφφφφφφφφ!!!

Το maple jazz bass μου θα δωσει τελος στη βασιλεια σου,σιχαμερε cos_dr!

Kαι τοτε θα επελθει η ωρα του...
albert.gif

Ας κερδισει ο καλυτερος λοιπον. :x
th_hatchet.gif

Τώρα με θύμωσες :twisted:

Θα τζαμάρουμε σύντομα, και θα παρασύρουμε και τους άλλους να δούνε πώς το μπάσο του pastelius, στό τέλος θα υποκλιθεί στο triton του θεου.

Πάω για ύπνο φίλε, ωραία όλα αυτά, αλλά το πρωί δεν θα ξυπνάω, και θα φάω αναφορά :lol:

Πρέπει να ξαναμπεί πάντως το chat

Οσο για την pixies είστε όλοι καταδικασμένοι αν είναι γυναίκα' date=' γιατι όταν με δεί, δηλαδή οταν δεί πραγματικά τον θεο των πλήκτων με το αγαλμάτινο κορμί, και το αγγελικό πρόσωπο, όταν δεί τον cos_dr απο κοντά, αν αντέξει την συγκίνηση την πρώτης οπτικής επαφής, και είναι απο τις ελάχιστες που κατάφεραν να προσποιηθούν πειστικά οτι αδιαφορούν, .............................. καληνύχτα.

[/quote']

Θα ήθελα να είμαι από μια μεριά να σε βλέπω

που θα πηδάς από τον τρίτο όροφο :lol: :lol: :lol:

όταν δείς από κοντά τι είναι η “pixies”. :wink:

Τώρα κατάλαβα οτι θέλετε πραγματικά το κακό μου γιατι με προτρέπετε να πηδήξω από τον τρίτο όροφο , με συνέπεια να υπάρχει πιθανότητα να επιζήσω με μόνιμες σωματικές και εγκεφαλικές βλάβες, ή να επιζήσω για λίγο και να υποφέρω.

Ενώ αν έπεφτα από τον πέμπτο θα πήγαινα χωρίς να υποφέρω.

Λυπάμαι, και έλεγα να σας λυπηθώ στην κόντρα. Τώρα θα είμαι ανελέητος,

Ας μιλήσει η pixies να μου πεί τι φύλο είναι και πως είναι.

Ζήτω ο Wow!!!!! Το πόστ είναι γι αυτόν και το υποβαθμίζω μιλώντας για εμένα. i am the man with the extraordinary magnitute :roll:

Oxi ρε πούστη μου....Το έκοψα.....Γ@μωτο......

ΚΑι το σκεφτόμουν ότι θα άρεσε το μακρύ...μαλλί...

Ε ρε κάψιμο που πέφτει.....

proteinw monomaxia gia xari mou.as kerdisei autos me to kalitero solo kai to makritero...malli
Συνεχιζεις να μου αποδεικνυεις την αντρικη σου φυση...... 8) 8) 8)

η μαλλον την εφηβικη σου ηλικια.......

Παρολα ταυτα σε αγαπω............ :D :D

Τo thread εχει υποστει στεγνη σεξουαλικη παρενοχληση.........

Απο σολο δεν τα πολυκαταφερνω αλλα απο μαλλι αλλο τιποτα!

Τρεμε Cos_dr το Triton δεν πιανει μια μπροστα στο μαλλι!!!!

i antriki mou fusi psaxnei ti thuliki sou pleura pappou...
Γραψε επιτελους με ελληνικα μωρο......

Αλλωστε ποτε δεν απαρνηθηκα την θυληκη πλευρα μου..θα ελεγα οτι επιθυμω να αγγιξω την τελεια εικονα-προτυπο του ανδρα-γυναικα....

Που σημαινει να μπορω να απολαμβανω οτι θελει ενας αντρας με την ευχαριστηση-ηδονη που που νιωθει η γυναικα..... που ανεκαθεν ειναι 10 φορες πιο δυνατη βασει πραγματικων στοιχειων......

Αλλωστε οταν καθαριζεις το αυτι σου με το δαχτυλο.ποιος το φχαριστιεται πιο πολυ..Το δαχτυλο η το αυτι;;;;

Σκεψου τα..........και θα σε εξετασω αυριο.......

Φιλακια :D :D :D

Αληθεια......πως σε ειπαμε;;;;

ενταξει λοιπον,απο τωρα αρχιζω να δεχομαι φωτο σας με ενα συντομο βιογραφικο για να διαλεξω. :D

pastelius ελθετω η βασιλεια σου,γεννηθητω το θελημα σου ρε παιδι μου!

Πως να το κανουμε,ετσι πρεπει να γινει.Δεν εχω μυς αλλα εχω μυαλο.

Δεν εχω φραγκα αλλα εχω jazz bass.Cos_dr εισαι τελειωμενος απο χερι.

Λυπαμαι που σε απογοητευω...Ελα,να βλεπω ψηφους για pastelius... :lol:

@Wow!: Μη μασας κουμπαρε!Μαζι σου 8)

λοιπον,θελω καποιον που να ειναι

οχι καπνιστης

με μακρυ μαλλι

οχι αλκοολικος

οχι ασχημος

οχι τρεντυ

με χιουμορ

στη θεσσαλονικη.

και αμα υπαρχει τετοιο ατομο εμενα να με...

λοιπον' date='θελω καποιον που να ειναιοχι καπνιστης

με μακρυ μαλλι

οχι αλκοολικος

οχι ασχημος

οχι τρεντυ

με χιουμορ

στη θεσσαλονικη.

και αμα υπαρχει τετοιο ατομο εμενα να με...[/quote']

Μονο το χιουμορ εχω.Περναω το τεστ?Ή περναω εξω :arrow: ?

Trending...

Νέα θέματα

Back