Εξοπλισμός Keyboards

UnderGround

Μέλος
Πόντοι
28
Ρε πληκτραδες...

Σκεφτηκα να προτεινω αυτο το θεμα επειδη τα κιθαριστικα θεματα μας εχουν πνιξει (hail to guitar players).

Οποιος θελει αναφερει τον εξοπλισμο του(πιανα,synths) αλλα και τα πεταλια που εχει πχ. moogs. Aκομη πως και που τα χρησιμοποιει(live,studio κτλ).

Αναφορα.

Kawai K1(good,old stuff)

Kawai DX70(Δισκαλο αρμονιο, επιπλο)

Kawai K5000S(το καμαρι μου....εκπληκτικο synth)

Yamaha S80(Tο πιο αδικημενο μου synth γιατι το χρησιμοποιησα μονο για μελετη πιανου)

Kurzweil K2661(Το εχω ενα χρονο και ακομη εχω να μαθω....)

Alesis Micron(πολυ καλο VA και φορητο(3 οκταβες)).

Τα χρησιμοποιω περισσοτερο στουντιακα,γραφοντας τα δικα μου κομματια.

Live δεν εχω παιξει ακομη, αλλα εαν παιξω θα στηριχτω αποκλειστικα στο Kurzweil που μπορει να κανει σχεδον οτιδηποτε.

Ονειρο μου(προς αγορα) οτι εχει σχεση με moog...

Περιμενω και τον δικο σας εξοπλισμο προς αναφορα.

Χαιρετω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν

Για live (με διάφορα συγκροτήματα):

Nord Electro 61 - για hammond, rhodes, clavinet (για όλα τα projects που μετέχω - είναι απλώς σούπερ)

Nord Lead 2 - το κλασικό πλέον VA Synth για πιο ελέκτρο ήχους

Laptop + Ozon κάρτα ήχου/πλήκτρο 2 οκτάβων - που πλέον παίρνει σιγά σιγά τη θέση του Nord καθώς είναι πολύ πιο πρακτικό

Roland XV 2020 sound module (αυτό για ταξίδια σε gigs στο εξωτειρκό, καθώς είναι πολύ μικρό και πρακτικό)

Ακορντεόν και Μελόντικα (για το συγκρότημά μου, τους Happy Dog)

Στο laptop τρέχω to Live ως βασικό πρόγραμμα host και μέσα από αυτό μια πλειάδα soft synths: Minimoog, Lounge Lizard, B4, Korg Legacy Collection (εχω και το midi controller της, το MS20) και πολλά πολλά άλλα (freebies ή κανονικά)

Στο σπίτι έχω to Hammond L 100 P μαζί με το leslie ενισχυτή του καθώς και το Fender Rhodes 54 ηλεκτρικό πιάνο. Αυτά τα δύο ταξιδεύουν εκτός σπιτιού μόνο για στούντιο χρήση. Υπάρχει επίσης και το πιάνο

Πεταλάκια και λοιπά τα αποφεύγω. Οποτε χρειάζομαι κάποια εφέ για το ακορντεόν και τη μελόντικα ή τα πλήκτρα, τα περνάω από το laptop

Αυτά για το rig μου

Χαιρετίσματα

Σκεφτηκα να προτεινω αυτο το θεμα επειδη τα κιθαριστικα θεματα μας εχουν πνιξει (hail to guitar players).
Έχεις απόλυτο δίκιο. Οι γνωστοί κιθαρόφιλοι βγάζουν τα απωθημένα τους σπαταλώντας το πολύτιμο και γεμάτο ιδρώτα bandwidth του Noiz. Θα μπει χαράτσι!

Να ρωτήσω επίσης: υπάρχει κανένας πληκτράς που ψάχνει και δεν έχει συγκρότημα; Γιατί αν υπάρχουν και μπάκουροι πληκτράδες, κάτι μπορεί να γίνει με τα συνοικέσια που λέγαμε με τους κιθαρόφιλους...

Για να συνεισφέρω και εγώ στη λίστα σας:

YAMAHA SY77

FATAR SL161 + ROLAND XV3080 (ο συνδυασμός μας κάνει ένα keyboard, έτσι; )

Γεράσιμος

Αντε και εγω αν και δεν έχω και τίποτα σπουδαίο

-πιάνο YAMAHA

-Crumar T3 organ

-Roland Jupiter 8

ξερω παλιατζούρες αλλα keyboards έπαιζα το 80!!

Superfunk αν θες μπορώ να σε βοηθήσω να... απαλλαγείς από την "παλιατζούρα" σου το Jupiter. :lol: Αν το πουλάς, πες μου και θα κάνω τη "θυσία"

Λοιπόν,

YAMAHA EX-5,

YAMAHA Tyros,

Roland Fantom,

Roland FantomXR,

KORG Triton,

KORG Karma,

KURZWEIL 2600R

Είμαι 100% ερασιτέχνης καί όλα αυτά τα χρησιμοποιώ για να γράφω

μουσικη στό στουντιάκι μου.Φωτογραφίεςhttp://www.karma-lab.com/forum/showthread.php?s=&threadid=4417&perpage=15&pagenumber=1

triton le 61 full extra (με αυτό βγαίνω στην γύρα) και για homework

yamaha psr 550

yamaha psr 500

casio pt 20 (κουδουνίστρα αλλα είμαι συναισθηματικά δεμένος)

πιανο alisson ακούρδιστο χρόνια

πιανο kaizer (μπύρα ή........) μάχιμο.

Τώρσ μσζεύω για 88αρι και το βλέπω η για extreme triton ή για σειρά roland, για προσωπική χρήση αυτά.

Korg PA80 +HD (με αυτό αποσβένω)

Korg N5ex (all around use-abuse :twisted: )

Korg Microkorg (καταστροφέας ηχείων :lol: )

Casio CTK 647 (κουδουνίστρα :D αλλά με δύο κορυφαίους σκυλοήχους :lol: )

Μελόντικα (την αγόρασα 20.000 δρχ-κέρδισα με αυτή 500.000-αχ τα κάλαντα 8) )

Διάφορα soft synths ,με έντονη χρήση το Reaktor k Absynth 3.

-Οσονούπω και KORG ER mkII :twisted: :twisted:

ROLAND EXR-5

ROLAND D-20

YAMAHA PSS-170 (το πρωτο μου!, μικρα πληκτρα)

100% ερασιτεχνικα, σε χρηση midi με PC και για τις παρεες!.... :D

Γεια σας πληκτραδες...

Midi keyboards:

FATAR SL-880

FATAR SL-161Pro

NOVATION Remote25

Sound Modules:

Roland JV 1080+Vintage Synth Expansion

Korg N1R

Novation KS Rack

Roland JP 8080

Kai to Motif ES6 (μονιμο για τα live, πού να κουβαλάω όλα αυτα?...)

Μελλοντικές αγορες: Vintage Keyboards μόνο, ένα fenderhodes είναι το όνειρό μου...

Γειά σας και από μένα... :D

YAMAHA PSR GR200(Το πρώτο μου :oops: )

ROLAND D50

KORG M1

KORG 01/WFD

KORG PA50

KURZWEIL K2000VP

KURZWEIL SP-88X

Επόμενη αγορά...KORG TRINITYV3 :D ή TRINITY PLUS!

:arrow: Orestes

Βλέπω ότι κι εσύ παίζεις με το Motif ES live. Δεν είναι θεικό; Εμπρός να

πέσει η αυτοκρατορία των Τriton-άκηδων

Επίσης βλέπω ότι σου αρέσει η Funk. Ο ήχος Pre1-E03:TouchClavi δεν είναι

συγκλονιστικός;

:arrow: elavd

Μήπως πρέπει να αλλάξεις το λογότυπό σου σε... ψάχνω ψύλλους στ' άχυρα; :P :P :P

:roll: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ:

:arrow: PSS-50 :!: :wink:

:arrow: PSR-310 ΚΑΙ Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ:

:arrow: PSR-350 :!: :!: :!:

ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ! ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ (ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ FC-4 ΤΗΣ YAMAHA.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ FG-403MS ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΜΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! :D

Παιδια εχω δεν εχω πολλα αλλα το καθενα απο αυτα το ειχα σκεφτει πολυ πριν το παρω.kurzweil pc2 rack,roland a-37,korg triton le,nord lead 3 και ενα sony vaio laptop με την emagic a26 πανω.Παντα ηθελα βεβαια το kurzweil 2600r αλλα μου επεφτε ακριβο.Τωρα κατευθυνομαι προς το motif es6.

Α, εγω αποτελω το φτωχουλη των πληκτραδων...

Yamaha PSR 730

Yamaha PSR 310

Yamaha PSS100 ( με ενα μικροφωνο στο ηχειο του, μπορεις να εχεις vintage ηχο μονης γεννητριας )

Farfisa TK75 ( αγορασμενο το 1988 περιπου και το ειχαν εξοπλισει με midi in-out-throu..ολα τα ειχε η Μαριορη )

και το καμαρι μου..ενα Belarus ορθιο πιανο ( τι..; δεν ειναι για πληκτραδες;;;.... )

Παντως με τα Yamaha ( εκτος απο το PSS εννοειται ) και το Farfisa εχω βγαλει αρκετα live. Βεβαια στο home studio, τα χρησιμοποιω σαν midi κλαβιε, γιατι σιγουρα δεν συγκρινονται οι ηχοι των VST και των AKAI samples, με τους ηχους τους ( εκτος απο κατι φανταστικα pad και καποια εθνικ οργανα του PSR 730 )

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back