Ωραίος αυτός ο παραλληλισμός με τη γυναίκα,μου άρεσε και συμφωνώ.Δεν είναι αναγκη να φτάνει κανείς σε σημείο υπερβολής..δε νομίζω πως χρειάζεται κανείς 3 distortion πετάλια στο signal chain του.Από εκεί και πέρα είναι θέμα προσωπικού γούστου τι αρέσει στον καθένα να χρησιμοποιεί.Αλλά,σίγουρα ο εξοπλισμός βοηθάει στην αναπτυξη της δημιουργικότητας.Για παράδειγμα,προσπαθoύσα εδω και χρόνια να βγάλω σωστά το "where where you" του Jeff Beck,αλλά κάτι πάντα δεν μου ακουγόταν καλά.Ώσπου με την κατάλληλη επιλογή εξοπλισμού βγήκε "σχεδόν" το επιθυμητό αποτέλεσμα:
δάχτυλα---> jeff beck strat (όκ,οποιαδήποτε άλλη strat ίσως να έκανε τη δουλειά,αλλά η συγκεκριμένη δεν ξεκουρδίζεται ΠΟΤΕ) --> ts9dx (για να προκαλεί ελαφρό feedback) ---> digitech whammy WH-1 ---> marshall jubilee 2554.
Kαι λέω σχεδόν γιατί ο γερο-Jeff δεν είχε το whammy για να τον βοηθάει..έκανε τα bendings με το χέρι και το τρέμολο...αλλά δυστυχώς δεν είμαι ο Beck.Όπως και να έχει το αποτέλεσμα μου φάνηκε καλό,αν και σε μερικά σημεία δεν μοιάζει με το πρωτότυπο...είναι πιο μοντέρνο.Κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα το ηχογραφήσω σωστά και θα σας το δώσω να το ακούσετε.