Έξι δικά μου backing tracks

samy paraga είπε:
είμαι διχτυωμένος  στο κύκλωμα λαίμαι,
Panta το έλεγα ότι υπάρχει παράγκα και στο νόιζ.....Θα το πω στον Ιβάν Σ. να δεις τι θα πάθεις....... :-X ;D

cigaret13 είπε:
Panta το έλεγα ότι υπάρχει παράγκα και στο νόιζ.....Θα το πω στον Ιβάν Σ. να δεις τι θα πάθεις....... :-X ;D
Καγχ- καγχ, ας καγχάσω  και η ΣΕΚΑΠ δικιά μας είναι, if you know what i mean  ανόητε Αναξίμανδρε της τοστιέρας  8)

Μπραβο πολυ καλα τα τρακς σου. Θα επαιζα κι εγω πανω τους αν επαιζα ακομα κιθαρα, αλλα με αυτα που μου ελεγαν εδω μεσα για το παιξιμο μου τα πουλησα ολα και πλεον ακουω μονο μουσικη

VangelisV είπε:
Θα επαιζα κι εγω πανω τους αν επαιζα ακομα κιθαρα, αλλα με αυτα που μου ελεγαν εδω μεσα για το παιξιμο μου τα πουλησα ολα και πλεον ακουω μονο μουσικη
  Άσε τα σάπια Βάγγο...... ;) :D ;D  Εδώ ο Παράγκας μου υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσει "γεμάτο" backing με σόοοολα του ( που ως γνωστόν είναι κουλός....), εσύ δεν θα ανεβάσεις....;
  Υ.Γ. Πούλησες και την V...;  :o :o :o

cigaret13 είπε:
Υ.Γ. Πούλησες και την V...;  :o :o :o[/left]
Τα παντα, τα παρατησα πληρως. Ειμαι και 34 στα 35 αν δεν εμαθα μεχρι τωρα δε θα μαθω ποτε

VangelisV είπε:
Μπραβο πολυ καλα τα τρακς σου. Θα επαιζα κι εγω πανω τους αν επαιζα ακομα κιθαρα, αλλα με αυτα που μου ελεγαν εδω μεσα για το παιξιμο μου τα πουλησα ολα και πλεον ακουω μονο μουσικη
Τελικά αυτό το θέμα δεν απαντήθηκε ποτέ. Ήταν τρολάρισμα ή όχι?

otto## είπε:
Τελικά αυτό το θέμα δεν απαντήθηκε ποτέ. Ήταν τρολάρισμα ή όχι?
  Άααα Όθωνα, σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά εδώ είσαι φάλτσος...... :-\ ::) 8)   
  Μην πιάνεται τον Βάγκο στο στόμα σας.....Ο Βάγγος είναι ιδέα, είναι πρότυπο, είναι ο Ένας...... :o ;D ;D ;D    χωρίς πλάκα, πολύ τον πάω..... ;)

VangelisV είπε:

Τα παντα, τα παρατησα πληρως. Ειμαι και 34 στα 35 αν δεν εμαθα μεχρι τωρα δε θα μαθω ποτε
Δλδ εγώ που είμαι 50 οφείλω να πεθάνω ήσυχα ε? Άσε ρε Βάγγο, εγώ και ο Κιθ Ρίτσαρντς είμεθα οι καυλύτεροι κι ας μη ξεύρω τη τύφλα μου λαίμαι .

Αναξίμανδρε, άκουσα 2-3 απ τα τεμάχια, άμα τα ακούσω όλα και με έρθει-που θα με έρθει- έμπνευση κάποιο θα σε μαγαρίσω, αν και σε λυπάμαι, καθόσον ελάχιστος εις την τοστιέρα δίπλα μου

gvour είπε:
Πηρα το θαρρος και σου μαγαρισα το ενα. ;D
  Όντως.... :-X ::) ;D    Χάλια βιμπράτα, χάλια σηκώματα, χάλια μελωδίες, ακόμα και τα φάλτσα, χάλια ήταν......... :o ;D 
  Θα με κάνεις να γράφω μόνο backing tracks για να στα δίνω να τα γεμίζεις....... ::) :o :o :o

Όπως έγραψε κάποτε ο longshadow, "Ο ένας το έκανε κομμάτι ενώ ο άλλος έκανε το κομμάτι του". όπου ο ένας είσαι εσύ  ;)      Εύγε!

Του λογου μου Φωταρε δεν εκανα σχεδον τιποτα.Ετοιμα τα βρηκα.

Λιγο μπιρι-μπιρι εδω κι εκει.

Ολη τη δουλεια την εκανες εσυ,εφτιαξες κομματι με τα ουλα του.

gvour είπε:
Του λογου μου Φωταρε δεν εκανα σχεδον τιποτα. Λιγο μπιρι-μπιρι εδω κι εκει.
Την επόμενη φορά να κάνεις και κάτι έτσι? ;D ;D ;D ;D

Φώτης - gvour συνεργασία .... πολύ γουστάρω.

fusiongtr είπε:
Την επόμενη φορά να κάνεις και κάτι έτσι? ;D ;D ;D ;D
+10000  ;D 
Φώτης - gvour συνεργασία .... πολύ γουστάρω.
Φώτης-fusiongtr συνεργασία θα δούμε ποτέ.....;  ::) ::) ::)

cigaret13 είπε:
Φώτης-fusiongtr συνεργασία θα δούμε ποτέ.....;  ::) ::) ::)
Αν ξαναρχίσω να παίζω αμέ. :)

Έχει πλάκα αυτή η έστω και μέσω ίνδερενέτε συνεργασία, γράφει κάτι κάποιος κι αν κάτσει έρχεται ένας άλλος και είναι λες και μπήκε στο μυαλό σου και συμπληρώνει την ιδέα σου και την απογειώνει.  Μετά λαίμαι για τεχνολογία, μα αν δεν υπήρχε δεν θα είχα γνωρίσει το Παρτέρη, το digisilance, Jazzjoker, Φούζιο, Κοζ Δρ, Τζιμπουρ, Αναξίμανδρο, Ατρέου, πόσο δε μάλλον τώρα που είμαι και 800 χλμ μακριά .

μπράβο παίδες... η ισχύς εν τη ενώσει... :)

samy paraga είπε:
Έχει πλάκα αυτή η έστω και μέσω ίνδερενέτε συνεργασία, γράφει κάτι κάποιος κι αν κάτσει έρχεται ένας άλλος και είναι λες και μπήκε στο μυαλό σου και συμπληρώνει την ιδέα σου και την απογειώνει.  Μετά λαίμαι για τεχνολογία, μα αν δεν υπήρχε δεν θα είχα γνωρίσει το Παρτέρη, το digisilance, Jazzjoker, Φούζιο, Κοζ Δρ, Τζιμπουρ, Αναξίμανδρο, Ατρέου, πόσο δε μάλλον τώρα που είμαι και 800 χλμ μακριά .
  Μεγάλα λόγια από έναν σοφό άνδρα....... :D :-* 
μπράβο παίδες... η ισχύς εν τη ενώσει... :)
  Ή Gvour-Cigaret13 S.A. σας ευχαριστεί Mr Νίκο.... :)

Περασμένες 2 τα ξημερώματα και είπα να ασχοληθώ λίγο με το Guitar Rig. Και λέω δεν κατεβάζω κανένα bt να ασχοληθώ? Οπότε εδώ έχω ένα πρόχειρο αυτοσχεδιασμό με κανά λαθάκι εδώ κι εκεί  :)

Empty_dreams_solo_impro.mp3

Attachments

Τι έγινε mauromouris, θα μας κάνεις να πετάξουμε τις κιθάρες μας απ'τα παράθυρα....;  >:( :-X ;D  Μένω και στον τέταρτο γαμώτο..... :-[ :P ;D

cigaret13 είπε:
Τι έγινε mauromouris, θα μας κάνεις να πετάξουμε τις κιθάρες μας απ'τα παράθυρα....;  >:( :-X ;D  Μένω και στον τέταρτο γαμώτο..... :-[ :P ;D
Να μου πεις πότε για να είμαι από κάτω  ;D  τα παραλές λίγο πάντως  :o

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα