Panta το έλεγα ότι υπάρχει παράγκα και στο νόιζ.....Θα το πω στον Ιβάν Σ. να δεις τι θα πάθεις....... :-X ;Dsamy paraga είπε:είμαι διχτυωμένος στο κύκλωμα λαίμαι,
Panta το έλεγα ότι υπάρχει παράγκα και στο νόιζ.....Θα το πω στον Ιβάν Σ. να δεις τι θα πάθεις....... :-X ;Dsamy paraga είπε:είμαι διχτυωμένος στο κύκλωμα λαίμαι,
Καγχ- καγχ, ας καγχάσω και η ΣΕΚΑΠ δικιά μας είναι, if you know what i mean ανόητε Αναξίμανδρε της τοστιέρας 8)cigaret13 είπε:Panta το έλεγα ότι υπάρχει παράγκα και στο νόιζ.....Θα το πω στον Ιβάν Σ. να δεις τι θα πάθεις....... :-X ;D
Άσε τα σάπια Βάγγο...... ;D Εδώ ο Παράγκας μου υποσχέθηκε ότι θα ανεβάσει "γεμάτο" backing με σόοοολα του ( που ως γνωστόν είναι κουλός....), εσύ δεν θα ανεβάσεις....;VangelisV είπε:Θα επαιζα κι εγω πανω τους αν επαιζα ακομα κιθαρα, αλλα με αυτα που μου ελεγαν εδω μεσα για το παιξιμο μου τα πουλησα ολα και πλεον ακουω μονο μουσικη
Τα παντα, τα παρατησα πληρως. Ειμαι και 34 στα 35 αν δεν εμαθα μεχρι τωρα δε θα μαθω ποτεcigaret13 είπε:Υ.Γ. Πούλησες και την V...; [/left]
Τελικά αυτό το θέμα δεν απαντήθηκε ποτέ. Ήταν τρολάρισμα ή όχι?VangelisV είπε:Μπραβο πολυ καλα τα τρακς σου. Θα επαιζα κι εγω πανω τους αν επαιζα ακομα κιθαρα, αλλα με αυτα που μου ελεγαν εδω μεσα για το παιξιμο μου τα πουλησα ολα και πλεον ακουω μονο μουσικη
Άααα Όθωνα, σε αγαπώ σε εκτιμώ αλλά εδώ είσαι φάλτσος...... :-\ : 8)otto## είπε:Τελικά αυτό το θέμα δεν απαντήθηκε ποτέ. Ήταν τρολάρισμα ή όχι?
VangelisV είπε:Μπραβο πολυ καλα τα τρακς σου. Θα επαιζα κι εγω πανω τους αν επαιζα ακομα κιθαρα, αλλα με αυτα που μου ελεγαν εδω μεσα για το παιξιμο μου τα πουλησα ολα και πλεον ακουω μονο μουσικη
Δλδ εγώ που είμαι 50 οφείλω να πεθάνω ήσυχα ε? Άσε ρε Βάγγο, εγώ και ο Κιθ Ρίτσαρντς είμεθα οι καυλύτεροι κι ας μη ξεύρω τη τύφλα μου λαίμαι .Τα παντα, τα παρατησα πληρως. Ειμαι και 34 στα 35 αν δεν εμαθα μεχρι τωρα δε θα μαθω ποτε
Όντως.... :-X : ;D Χάλια βιμπράτα, χάλια σηκώματα, χάλια μελωδίες, ακόμα και τα φάλτσα, χάλια ήταν......... ;Dgvour είπε:Πηρα το θαρρος και σου μαγαρισα το ενα. ;D
Την επόμενη φορά να κάνεις και κάτι έτσι? ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:Του λογου μου Φωταρε δεν εκανα σχεδον τιποτα. Λιγο μπιρι-μπιρι εδω κι εκει.
+10000 ;Dfusiongtr είπε:Την επόμενη φορά να κάνεις και κάτι έτσι? ;D ;D ;D ;D
Φώτης-fusiongtr συνεργασία θα δούμε ποτέ.....; : : :Φώτης - gvour συνεργασία .... πολύ γουστάρω.
Αν ξαναρχίσω να παίζω αμέ.cigaret13 είπε:Φώτης-fusiongtr συνεργασία θα δούμε ποτέ.....; : : :
Μεγάλα λόγια από έναν σοφό άνδρα....... :-*samy paraga είπε:Έχει πλάκα αυτή η έστω και μέσω ίνδερενέτε συνεργασία, γράφει κάτι κάποιος κι αν κάτσει έρχεται ένας άλλος και είναι λες και μπήκε στο μυαλό σου και συμπληρώνει την ιδέα σου και την απογειώνει. Μετά λαίμαι για τεχνολογία, μα αν δεν υπήρχε δεν θα είχα γνωρίσει το Παρτέρη, το digisilance, Jazzjoker, Φούζιο, Κοζ Δρ, Τζιμπουρ, Αναξίμανδρο, Ατρέου, πόσο δε μάλλον τώρα που είμαι και 800 χλμ μακριά .
Ή Gvour-Cigaret13 S.A. σας ευχαριστεί Mr Νίκο....μπράβο παίδες... η ισχύς εν τη ενώσει...
Να μου πεις πότε για να είμαι από κάτω ;D τα παραλές λίγο πάντωςcigaret13 είπε:Τι έγινε mauromouris, θα μας κάνεις να πετάξουμε τις κιθάρες μας απ'τα παράθυρα....; > :-X ;D Μένω και στον τέταρτο γαμώτο..... :-[ ;D