- Πόντοι
- 1,848
Στα αμέτρητα synth setups που έφτιαχνα στα χαρτιά τον τελευταίο χρόνο για να αποφασίσω τελικά τι θα αγοράσω, υπήρχε πάντα σε όλα τα setups ένα Eventide H9 ή ένα Eventide H90 (παίζουν μεταξύ €650 με 670 & €1Κ με €1,100 αντίστοιχα). Τελικά δεν πήρα κανένα από τα δύο. Είχα τσεκάρει φυσικά και το H9000, αλλά μόλις είδα αυτό το...€8,100 πάνω δεξιά στη σελίδα, έκλεισα πανικόβλητος το site.?Να μη σου πω ψέμματα... Μόλις είδα τον τίτλο η πρώτη σκέψη ήταν "τι αγόρασε πάλι ο @LK νο2;" ??
εγω κάποτε, μιλάμε 1977, 78 έβλεπα μόνο lexicon.Στα αμέτρητα synth setups που έφτιαχνα στα χαρτιά τον τελευταίο χρόνο για να αποφασίσω τελικά τι θα αγοράσω, υπήρχε πάντα σε όλα τα setups ένα Eventide H9 ή ένα Eventide H90 (παίζουν μεταξύ €650 με 670 & €1Κ με €1,100 αντίστοιχα). Τελικά δεν πήρα κανένα από τα δύο. Είχα τσεκάρει φυσικά και το H9000, αλλά μόλις είδα αυτό το...€8,100 πάνω δεξιά στη σελίδα, έκλεισα πανικόβλητος το site.?
Πολλά τα λεφτά Άρη...?
Ναι είναι πανακρίβου και πανακρίβου γωνία, αλλά εκπληκτικό. ? Βέβαια, πελατάρες κυρίως θα γίνουν τα επαγγελματικά στούντιο και τίποτα... "μπρούκληδες" ιδιώτες ?αλλά μόλις είδα αυτό το...€8,100 πάνω δεξιά στη σελίδα, έκλεισα πανικόβλητος το site.
Oύτε εγώ. Στο τσακ ήμουν να πάρω ένα, ώσπου είδα το Arturia MiniFreak Stelar Edition στα ίδια λεφτά και...Love at First Sight, you know, οπότε αγόρασα αμέσως το Stellar.??Για ένα Η9 πάντως, δεν θα έλεγα όχι...
ναι αλλά αυτό είναι πλήκτροOύτε εγώ. Στο τσακ ήμουν να πάρω ένα, ώσπου είδα το Arturia MiniFreak Stelar Edition στα ίδια λεφτά και...Love at First Sight, you know, οπότε αγόρασα αμέσως το Stellar.??
Προβολή συνημμένου 48801
Τώρα (ξανα)έχω, όταν το κοίταζα όμως δεν μου είχε μείνει πλήκτρο για πλήκτρο. Μόνο 2-3 vintage που θέλουν service και έχει να τα δει το φως της μέρας καμιά 30ρια+ χρόνια.ναι αλλά αυτό είναι πλήκτρο
και πλήκτρα ...έχεις
Thank you Thomann for your return service.Στο thomman έχει μια μόνο κριτική και ο χρήστης λέει ότι είναι σχεδόν για πέταμα.
Ένας πρωτοξάδερφος του Cos είναι, απ'ότι κατάλαβα απ΄τα γραφόμενα...?Στο thomman έχει μια μόνο κριτική και ο χρήστης λέει ότι είναι σχεδόν για πέταμα.