Εγω σκεφτηκα να βαλω το ιδιο κομματι απο το live στο Fillmore East του 1971pericles είπε:Πως θα ηταν δυνατον να μην ξεκινησω με το αγαπημενο μου κομματι live στην ιστορικη συναυλια τους στο Fillmore East το 1970...
Βάλε άλλες 5 μέρες...δεν θα φτάσει!audiokostas είπε:"Δεκαήμερο ΑΒΒΑ" ας πούμε....
Berry.pericles είπε:Πως θα ηταν δυνατον να μην ξεκινησω με το αγαπημενο μου κομματι live στην ιστορικη συναυλια τους στο Fillmore East το 1970 με τον Duane και τον Barry στην συνθεση τους
Eίμαι μέσα.Εγώ θα περιμένω το αφιέρωμα στους ΑΒΒΑ (τεράστιο γκρουπ για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί).
@Audiokosta παρακαλω δες το αρχικο μου ποστ στο προηγουμενο θεμα(Στεελυ δαν)audiokostas είπε:Περικλή, όποτε (για Τετάρτη έλεγες, Τρίτη ξεκίνησες) και ότι θες (κυριολεκτικά).
Δικός σου τραγούδι, δικός σου και ο χορός.
Όχι ότι με νοιάζει δηλαδή.....
Εγώ θα περιμένω το αφιέρωμα στους ΑΒΒΑ (τεράστιο γκρουπ για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί).
Ιν φακτ μπορεί να το ξεκινήσω εγώ. Κάποια στιγμή. "Δεκαήμερο ΑΒΒΑ" ας πούμε....
Τζιβουροπαίχτουρα, ούτε το πρώτο (κομματάρα) είναι ακριβώς δικό τους......![]()
Σήμερα είναι Τετάρτη παππού;Αλλά ου γαρ έρχεται μόνον....pericles είπε:@Audiokosta παρακαλω δες το αρχικο μου ποστ στο προηγουμενο θεμα(Στεελυ δαν)
ξεκιναει απο Τεταρτη εκαστης εβδομαδας ......
Ναι βρε γνωστο,γι αυτο ειπα:audiokostas είπε:ούτε το πρώτο (κομματάρα) είναι ακριβώς δικό τους......![]()
εννοουσα"οπως και τ αλλο".κι ας μην ειναι και τουτο δικο τους
Φίλως βάλε Σάμπα είναι καλοί ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Η ψήφος μου προς τουςΑΒΒΑ παραμένει σταθερή.
@audiokostasaudiokostas είπε:Σήμερα είναι Τετάρτη παππού;
Αλλά ου γαρ έρχεται μόνον....
Η ψήφος μου προς τουςΑΒΒΑ παραμένει σταθερή.