Evanescence - Rock in Rio Lisboa 2012

freerock1974 είπε:
Εμενα μου φαινεται κουρασμενη απλα.
Αυτό είναι φανερό, προσπάθησα να πάω λίγο παρακάτω και να βρω το γιατί.

Και με  σκεπτικό παρόμοιο με το δικό σου δεν πρόκειται για τραγουδίστρια από τα Πετράλωνα που δούλευε πρωινή δουλειά στη φάμπρικα και το βράδυ βγήκε για το νυκτοκάματο, τι την κούρασε;

Παρολο που οι Evanescence ειναι ισως οτι...χειροτερο απο καθε πλευρα (αισθητικη,μουσικη,συνθετικη) εχω ακουσει στη ζωη μου η τραγουδιστρια ειναι τεχνικα πολυ καλη ,κατι δεν παει καλα εδω...ειναι οντως πολυ περιεργο τραγουδιστρια τετοιου επιπεδου να τραγουδαει αγροκτηματα Αροζα... ;D

gdevelek είπε:
Και με  σκεπτικό παρόμοιο με το δικό σου δεν πρόκειται για τραγουδίστρια από τα Πετράλωνα που δούλευε πρωινή δουλειά στη φάμπρικα και το βράδυ βγήκε για το νυκτοκάματο, τι την κούρασε;
Χμμ...

Δεν εχω κανει τουρ με 200 συναυλιες το χρονο,ή 600 σε δυο συνεχομενα χρονια,

αλλα αν τραγουδας επι 2 ωρες μ αυτες τις εντασεις,και αυτες τις απαιτησεις,δεν προλαβαινεις να ξεκουραστεις.

Θα στο πω αλλιως.Τραγουδα σπιτι σου για ενα τεταρτο στα φωνητικα σου ορια.

Μαλλον θα καταλαβεις.. ;)

freerock1974 είπε:
Nαι.Παραειναι εξω.

Ρε μηπως τραβαει κανα ψυχολογικο ζορι και δε μπορει να παρει τα ποδια της?

(ειναι κι ευαισθητο κοριτσι..)

Απο ναρκωτικα πως τα παει? :-X
Από ναρκωτικά δεν ξέρω, αλλά είναι παντρεμένη με ψυχίατρο νομίζω!

Λες να φταίνε τα ψυχολογικά? :D

Εγώ σίγουρα δεν είμαι επαγγελματίας μουσικός, δεν είμαι κατάλληλος ως παράδειγμα. Επαγγελματίες τραγουδιστές που δεν τραβούν την προσοχή με την κακή τους απόδοση, πάντως, υπάρχουν αρκετοί.

Δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες (!!!) συναυλίες κάνουν οι Evanescence το χρόνο, πάντως δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο γκρουπ που κάνει περιοδεία... Στον κανόνα βρίσκονται, όχι στην εξαίρεση...

gdevelek είπε:
Δεν ξέρω πόσες εκατοντάδες (!!!) συναυλίες κάνουν οι Evanescence το χρόνο, πάντως δεν είναι το πρώτο ούτε το τελευταίο γκρουπ που κάνει περιοδεία... Στον κανόνα βρίσκονται, όχι στην εξαίρεση...
Σωστον.

Αλλα:

Εχεις ενα γρηγορο αλογο που διακρινεται.Ειναι στον κανονα.

Το βαζεις να τρεχει συνεχεια.Ειναι εξω απ τον κανονα γιατι τα αλλα τρεχουν και αντεχουν.

O πρωταθλητισμος στο τραγουδι θελει:Φυσικη κατασταση ή ουσιες.

Αν δεν εχεις αυτα εισαι στον κανονα αλλα δεν μπορεις να τον υποστηριξεις.

Χωρις να ξερω για τους συγκεκριμενους,μην απορεις για το εκατονταδες. ;)

Ειναι πολλα τα φραγκα... ;)

freerock1974 είπε:
O πρωταθλητισμος στο τραγουδι θελει:Φυσικη κατασταση ή ουσιες.
...γι' αυτό και επεσήμανα το τρέξιμο στη σκηνή που της στέρησε αναπνοές.  ;) Φαίνεται και ψωμωμένο κορίτσι.  ;D

freerock1974 είπε:
Oχι ρε φιλε... :o

Δε βγαινει ρε..τι να λεμε τωρα..

Εγω παντως απλα υπεθεσα. :)
αν εισαι μεταλλο...γκεϊς φυσικα και δεν βγαινουν... ;D..αν εισαι ο James Brown βγαινουν για πλακα....(το ρεκορ του ηταν 320 συναυλιες το χρονο με τα ΣΚ να ειναι ΔΙΠΛΑ δηλ.συναυλια και στις 16.00 και στις 20.00!!)

καλα δεν μιλαω καν για τα ΔΙΚΑ μας τερατα (Τερλεγκας,Αντυπας,Τερζης,Χριστοδουλοπουλος,Μελας και δεκαδες αλλοι και αλλες.....) που εκτος του οτι δουλευαν καθε μερα τραγουδουσαν και κανα 5ωρο......

Superfunk είπε:
το ρεκορ του ηταν 320 συναυλιες το χρονο με τα ΣΚ να ειναι ΔΙΠΛΑ δηλ.συναυλια και στις 16.00 και στις 20.00!!) 
:o :o :o

;D ;D ;D

Tι λες τωρα ρε συ..ουτε τα Assos Odeon να τανε.. ;D

freerock1974 είπε:
Τραγουδα σπιτι σου για ενα τεταρτο στα φωνητικα σου ορια.
Νομίζω ότι όντως τα κομμάτια αυτά είναι στα φωνητικά όρια ότι κι αν λέει αυτό.

Δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί οι λαϊκοί βάρδοι έκαναν κάτι ανάλογο!

freerock1974 είπε:
:o :o :o

;D ;D ;D

Tι λες τωρα ρε συ..ουτε τα Assos Odeon να τανε.. ;D
και να μη μπορεις ουτε να κατουρησεις σε τουαλετα,να φας σε εστιατοριο  ή να κοιμηθεις σε ξενοδοχειο επειδη εισαι μαυρος..... ::)...ασε....οι σημερινες συνθηκες τουρνε ειναι απλα.... υπερπολυτελεις σε σχεση με τοτενες....τι νομιζεις κανουν απο τη σουϊτα του ξενοδοχειου στη σκηνη και μετα παλι πισω....σιγα τα ωα... ;D

Δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί οι λαϊκοί βάρδοι έκαναν κάτι ανάλογο!
μαλλον δεν τους εχεις δει ποτε ζωντανα,δες τους και τα ξαναλεμε... ;)

παντως εξακολουθω να πιστευω οτι καποιο ΤΕΧΝΙΚΟ προβλημα εχει η κοπελλα ,ισως δεν ακουει καλα στα in ear,δεν δικαιολογειται αλλοιως...

Φως φαναρι !!!ειμαι σιγουρος οτι δεν ακουει ρε παιδια  :oασε που η μπαντα βαραει του σκοτωμου  :(.

pericles είπε:
Φως φαναρι !!!ειμαι σιγουρος οτι δεν ακουει ρε παιδια  :oασε που η μπαντα βαραει του σκοτωμου  :(.
Αμα δεν ακουγε,δε θα εκανε-εκαναν κατι?

Στο soundcheck τι κανανε?

Εδω η πρασιναδα βασταει ωρα..

Ξερω γω..παραξενο. ???

freerock1974 είπε:
Αμα δεν ακουγε,δε θα εκανε-εκαναν κατι?

Στο soundcheck τι κανανε?

Εδω η πρασιναδα βασταει ωρα..

Ξερω γω..παραξενο. ???
Ακριβώς! Μήπως είναι η έλλειψη των studio δυνατοτήτων?

fusiongtr είπε:
Ακριβώς! Μήπως είναι η έλλειψη των studio δυνατοτήτων?
Κρατιεσαι στο στερεωμα με τοση λαιβ ανικανοτητα?

Ξερω γω... :-\

pericles είπε:
δεν εχει σημασια Περικλη μια και φοραει in ear οποτε δεν περναει τιποτα απο το stage volume....

μαλλον κατι με το in ear mix παιζει

freerock1974 είπε:
Κρατιεσαι στο στερεωμα με τοση λαιβ ανικανοτητα?

Ξερω γω... :-\
Πανω στο παιξιμο πολλα μπορουν να συμβουν ξερω γω;ΔΕΝ νομιζω ομως να πρασινιζει παντα η κοπελα.

Υπαρχει και η τεχνικη του βουλωμενου αυτιου οπου ακους την φωνη σου απο μεσα αλλα εδω δεν εχει τετοια δυνατοτητα γιατι τρεχει πανω κατω.Δυσκολα πραγματα  :o,κακη βραδυα  :(,κουρασμενη ::),δεν ακουει  ???,βαρανε οι αλλοι στον Θεο :o δεν θες και πολυ ν 'αρχισεις να φυτευεις πρασιναδα .

Superfunk είπε:
δεν εχει σημασια Περικλη μια και φοραει in ear οποτε δεν περναει τιποτα απο το stage volume....

μαλλον κατι με το in ear mix παιζει
Μπορει και αυτο να ειναι ...ποιος ξερει .

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back