Προσωπικά το τραγούδι μου φαινόταν και μου φαίνεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και η ενορχήστρωση του ΑΘΛΙΑ. Έλα μωρέ' date=' εδώ έμπαινε το ρεφραίν και ούτε που το καταλάβαινες! Δεν είχε *κάτι* να πει ότι αυτό το μέρος ήταν ρεφραίν. Επιπλέον επειδή η προτεραιότητά μου στη μουσική είναι τα φωνητικά (πολλά χρόνια είμαι τρελλαμένος με φωνητικά, από πολύ πολύ μικρός), δεν ΑΝΤΕΧΩ να ακούω αυτόν τον άνθρωπο να τραγουδάει. Τα φάλτσα του εκείνο το βράδυ ήταν ασύλληπτα. Ξέρω ότι ο ήχος δεν ήταν καλός, αλλά ένας άνθρωπος με καλή φωνή ΔΕΝ χάνει έτσι τις νότες.Καλά ρε παιδιά τοσο πολύ σας έχει στιγματίσει ο Ρακιντζής???Ήταν ο μόνος που δεν προμοτάρισε η ερτ και δεν είχε μεγαλο χορηγό.Τη βραδια του διαγωνισμού τον είχαν τσακίσει στον ήχο.Δεν άκουγε τιποτα!!!!Πιστευω οτι το τραγουδι ηταν πολυ εξυπνο και σαφως καλυτερο ενορχηστρτωτικα απ οσα εχουν περασει απο την Ελλαδα στο διαγωνισμο.
Η Βίσση κατά τη γνώμη μου, ναι έχει καλή φωνή, πολύ καλή, αλλά πλέον ουρλιάζει κι αυτή σε μεγάλο βαθμό - όπως και η Βανδή η οποία επίσης έχει καλή φωνή imho. Πάντως εγώ είμαι με τον wasted_sunsets, το post του με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
Αυτό δε θα το καταλάβω ποτέ. Πραγματικά στην Ελλάδα είναι απίστευτο. Δηλαδή τι λένε "ok, έχω 2 λεπτά, ας γράψω ένα τραγούδι για τη eurovision;" Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Γι αυτό και παραδέχομαι το Φοίβο, γιατί όσο και να μη μ'αρέσει το στυλ μουσικής που γράφει, τουλάχιστον μπορεί να γράψει και 20 φοβερά (από την εμπορική σκοπιά) κομμάτια το χρόνο.Οσοι ασχολουνται με εμπορικη μουσικη θα ξερουν οτι ενα κομματι θελει 'θεαματικο' ρεφραιν και τα 3 κομματια σχεδον δεν 'βγαζουν' ρεφραιν ! Καλα οι ανθωποι αυτοι 'αρπα κολλα' γραφουν ?