Προσωπικά το τραγούδι μου φαινόταν και μου φαίνεται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και η ενορχήστρωση του ΑΘΛΙΑ. Έλα μωρέ' date=' εδώ έμπαινε το ρεφραίν και ούτε που το καταλάβαινες! Δεν είχε *κάτι* να πει ότι αυτό το μέρος ήταν ρεφραίν. Επιπλέον επειδή η προτεραιότητά μου στη μουσική είναι τα φωνητικά (πολλά χρόνια είμαι τρελλαμένος με φωνητικά, από πολύ πολύ μικρός), δεν ΑΝΤΕΧΩ να ακούω αυτόν τον άνθρωπο να τραγουδάει. Τα φάλτσα του εκείνο το βράδυ ήταν ασύλληπτα. Ξέρω ότι ο ήχος δεν ήταν καλός, αλλά ένας άνθρωπος με καλή φωνή ΔΕΝ χάνει έτσι τις νότες.Καλά ρε παιδιά τοσο πολύ σας έχει στιγματίσει ο Ρακιντζής???Ήταν ο μόνος που δεν προμοτάρισε η ερτ και δεν είχε μεγαλο χορηγό.Τη βραδια του διαγωνισμού τον είχαν τσακίσει στον ήχο.Δεν άκουγε τιποτα!!!!Πιστευω οτι το τραγουδι ηταν πολυ εξυπνο και σαφως καλυτερο ενορχηστρτωτικα απ οσα εχουν περασει απο την Ελλαδα στο διαγωνισμο.
Αυτό δε θα το καταλάβω ποτέ. Πραγματικά στην Ελλάδα είναι απίστευτο. Δηλαδή τι λένε "ok, έχω 2 λεπτά, ας γράψω ένα τραγούδι για τη eurovision;" Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Γι αυτό και παραδέχομαι το Φοίβο, γιατί όσο και να μη μ'αρέσει το στυλ μουσικής που γράφει, τουλάχιστον μπορεί να γράψει και 20 φοβερά (από την εμπορική σκοπιά) κομμάτια το χρόνο.Οσοι ασχολουνται με εμπορικη μουσικη θα ξερουν οτι ενα κομματι θελει 'θεαματικο' ρεφραιν και τα 3 κομματια σχεδον δεν 'βγαζουν' ρεφραιν ! Καλα οι ανθωποι αυτοι 'αρπα κολλα' γραφουν ?
θα σας στεναχωρισω και τους δυο αλλα το lost in the night ειναι του χαριτοδιπλομενου! :wink:Είπαμε το Lost in the night είναι του Cutely Folded :lol: οχιτου Big Alice
AΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! :lol:Ότι και να λέτε το Everything είναι πρωτότυπη τραγουδάρα :lol: :lol: :lol:
Nikos Karvelas vs Michael Jackson
Οποιαδήποτε ομοιότητα να χαρακτηριστεί Τ Υ Χ Α Ι Α!!!
http://www.geocities.com/aequum/youarenotalone.mid
Ότι και να λέτε το Everything είναι πρωτότυπη τραγουδάρα :lol: :lol: :lol:
Nikos Karvelas vs Michael Jackson
Οποιαδήποτε ομοιότητα να χαρακτηριστεί Τ Υ Χ Α Ι Α!!!
http://www.geocities.com/aequum/youarenotalone.mid
θα σας στεναχωρισω και τους δυο αλλα το lost in the night ειναι του χαριτοδιπλομενου! :wink:Είπαμε το Lost in the night είναι του Cutely Folded :lol: οχιτου Big Alice
ναι δικαιο εχεις ' date='
lost in the nihght / απο το big in japan παντως ισχυει
ο Μπιγαλης ειχε το i miss you , καπως ετσι
alpatman
[/quote']
Βεβαια αυτο που δεν πρεπει να ξεχναμε ειναι οτι ο συγκεκριμενος διαγωνισμος λειτουργει σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ για την παραπαιουσα εγχωρια δισκογραφια η οποια πνεει τα λησθια.Σε μια εποχη που σχεδον κανεις δισκος δεν μπορει να ξεπερασει τα 5000 κομματια (και μιλαμε για προπαραγγελιες οχι για πραγματικες ΠΩΛΗΣΕΙΣ μια και αυτες ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΩΝΤΑΙ ποτε!!!!!) το να βγαλει μια εταιρεια μια πατατα σαν αυτη & να πουλησει ΧΑΛΑΡΑ 50000 κομματια ειναι μεγαλο πραμα.
Ξερω ΠΟΛΥ κοσμο (επαγγελματιες του χωρου) που θα εδιναν και το δεξι τους χερι για να μπει το ασμα τους στο διαγωνισμο' date='οχι γιατι ειναι ψωνια αλλα γιατι απλα υπαρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΟΜΑ πισω απο μια ενδεχομενη διακριση.
Μονο τα δικαιωματα απο την ΑΕΠΙ που θα εισπραξει ο ¨διακριθεις" δημιουργος ειναι ΧΑΛΑΡΑ πανω απο 300.000 ευρω (ισως και ΠΟΛΥ περισσοτερα)
Για αυτο γινεται ο ..μαυρος χαμος μεταξυ των δαιγωνιζομενων δεν το εχετε παρει χαμπαρι :!: :lol: :lol:[/quote']
Η Καλύτερη αιτιολόγηση για την ελληνική φρενίτηδα της Eurovision.......
μην το ψάχνετε αυτό βλέπουμε κάθε μέρα τον ξεπεσμό της ελληνικής δισκογραφίας... ας το γιορτάσουμε το λοιπόν.....