- Πόντοι
- 1,788
Μα το τόνισα από την αρχή ότι περι αυτού πρόκειται....και πάμε παρακάτω.Ο OP διαφήμισε την προσφερόμενη από αυτόν υπηρεσία, δεν ήρθε στο "Να η ευκαιρία" να αντιμετωπίσει τον Κατσαρό και την Σώκου. Αν ήμουν τόσο νέος όσο η κοπελιά και ήθελα να μάθω κιθάρα, σίγουρα (ΣΙΓΟΥΡΑ) θα τον έπαιρνα ένα τηλέφωνο να δω τι άλλο έχει να πει - και αυτό είναι το περισσότερο που μπορεί να αποδώσει οποιαδήποτε διαφήμιση αυτού του τύπου.
Μια διαφήμηση είναι, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, αλλά δεν το αντιμετώπισα έτσι το post.
Αν το αντιμετόπιζα έτσι, ή θα είχε κλειδωθεί ή θα είχε σβηστεί......μιας και εμπίπτει στις απαγορεύσεις του άρθρου 9 .
Το άφησα να εξεληχθεί.....γιατι , αν εξαιρέσω τα παρατράγουδα, με αφορμή αυτό το post....γράφονται και ενδιαφέροντα πράγματα.
Tόσα λόγια....μπας και καταλάβεις τι λέμε.....αλλά δύσκολο.Καλα ντε μην κανείς subscribe, τοσα λογια σ αυτο κ κυριως στο προηγουμενο μηνυμα για να μας πεις οτι δεν θες να κανεις subscribe? Χαχαχαχαχα
Εγώ θα ανεβάζω τα βίντεο των μαθητών μου μιας κ το συγκεκριμένο forum ειναι σχετικο με το αντικειμενο (κιθαρα) κ εσυ μην κανεις subscribe.
A κ κάτι ακόμα, μην κανείς subscribe.
Κ κάτι για το τέλος, μην κανείς subscribe.
????