Εντωμεταξύ δεν το συζητήσαμε, αυτό που χάνει ο Φινλανδός στα 4 δευτερόλεπτα ενώ έχει πάρει επιθετικό rebound στη βολή και είναι μόνος του κάτω από το καλάθι ΔΕ χάνεται. Και μετά έκανε αντιαθλητικό (και τι άλλο να έκανε). Αλλά άγιο είχαμε σε εκείνη την φάση, θα περνούσαν μπροστά για έναν και μετά άντε βάλε καλάθι με 4" στο ρολόι και τη μπάλα να καίειΤι καλάθι έχασαν οι τουρκαλαδες. Αν είναι δυνατόν.
Φίλος, μια είναι η απόλυτη "αλήθεια"*. Αυτή που εκστόμισε ο διαιτητής ΣπάθαςΉθελα να χάσουν και οι δύο.
Ναι, αλλά πλέον είναι "αρχαία ιστορία".Αλλά άγιο είχαμε σε εκείνη την φάση
ΠαρτΑταΜάνΉταν αλαζονικό από τον Αταμαν να πει ότι ''άμα είμαι στον τελικό θα κερδίσω'' σε ένα παιχνίδι με τόση δόση τύχης... Βέβαια οι Τούρκοι είναι άλλος λαός έχει άλλες δεισιδαιμονίες δεν καταλαβαινόμαστε
Αυτό όμως δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο αν αναφέρεσαι στους νατουραλιζέΕθνική ομάδα πολύ δύσκολα ξανά αν δε σταματήσουν οι random Ελληνοποιήσεις
Συμφωνώ, αν και είδαμε ότι ακόμα και με εξαναγκασμό των ομάδων να χρησιμοποιούν έξι Έλληνες στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει βελτίωση. Ίσα ίσα που κάνανε λεφτά και καριέρα παιδιά που ίσως να μην το άξιζαν καθαρά από μπασκετικά κριτήρια.Δεν είμαι μπασκετικός αλλά με τα λίγα που κατάλαβα:
1. Εθνική ομάδα πολύ δύσκολα ξανά αν δε σταματήσουν οι random Ελληνοποιήσεις
2. Το ακραία τοξικό κλίμα που επικρατεί σε επίπεδο συλλόγων, έχει διαβρώσει όλη την προσπάθεια.
Επίσης για εμένα:
Ιστορικός εξευτελισμός από την Τουρκία > Χάλκινο μετάλλιο που ξεχνιέται εύκολα όταν έχεις δύο χρυσά
Αυτό όμως δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο αν αναφέρεσαι στους νατουραλιζέ
Συμφωνώ, αν και είδαμε ότι ακόμα και με εξαναγκασμό των ομάδων να χρησιμοποιούν έξι Έλληνες στο πρωτάθλημα δεν υπάρχει βελτίωση. Ίσα ίσα που κάνανε λεφτά και καριέρα παιδιά που ίσως να μην το άξιζαν καθαρά από μπασκετικά κριτήρια.
Ήμουν στο Καραϊσκάκης με τη Δανία.Στο ποδόσφαιρο πάντως έχουμε την δεύτερη καλύτερη Εθνική όλων των εποχών, μετά από αυτή της δεκαετίας του 70, καλύτερη και από αυτή που κέρδισε το Eurο.
Εγώ κέρδισα 1000 ευρώ με τη Δανία (χρόνια εμπειρίας ΓιοβάνοβιτςΉμουν στο Καραϊσκάκης με τη Δανία.![]()