- Πόντοι
- 898
Είδα και την απόδοση της Βοσνίας πριν τον αγώνα, 6.00Ε άμα λένε έτσι οι μπουκερ πάμε για πρωτιά στον όμιλο και εύκολες διασταυρώσεις...
Last edited:
Είδα και την απόδοση της Βοσνίας πριν τον αγώνα, 6.00Ε άμα λένε έτσι οι μπουκερ πάμε για πρωτιά στον όμιλο και εύκολες διασταυρώσεις...
Μάλιστα... δηλαδή όσοι ξέρουνε το παίζουνε Ισπανία σήμερα... για να δούμεΕίδα και την απόδοση της Βοσνίας πύον τον αγώνα, 6.00
Χαίρομαι που διαψεύδομαι πανηγυρικά...Ένα πράγμα θα σας πω: Ντόρσεϊ
Την Τρίτη με την Βοσνία εμένα δεν μου άρεσε.5/6 τρίποντα 17 πόντους,αλλά ο Dorsey δέν μας άρεσε πριν λίγες μέρες...
Το έχει ξεφτιλίσει το θέμα παρατσούκλι αλλά εγώ χωρίς Ιωάννου δεν μπορώ να δω μπάσκετΤην Τρίτη με την Βοσνία εμένα δεν μου άρεσε.
Ούτε και οι υπόλοιποι.
Ούτε καν ο Ιωάννου ο νονός των αθλητών.
Σήμερα μου αρέσουν όλοι εκτός του Ιωάννου, άκου εκεί Τρποντίνος...
Και όπως προείπα, χάρηκα που διαψεύστηκα παταγωδώς για τον Ντόρσεϊ. Βέβαια, πιστεύω ότι έχω διαψευστεί μόνο σήμερα, γιατί όπως μας έχει διδάξει η εμπειρία μας με τον συγκεκριμένο στον γαύρο, τα θαύματα μαζί του δεν είναι διαρκείας.5/6 τρίποντα 17 πόντους,αλλά ο Dorsey δέν μας άρεσε πριν λίγες μέρες...
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι.Το έχει ξεφτιλίσει το θέμα παρατσούκλι αλλά εγώ χωρίς Ιωάννου δεν μπορώ να δω μπάσκετ
Οι Ισπανοί είναι πάντα Ισπανοί ...ξέρουν το άθλημα και όσοι πίστεψαν ότι θα ξεφύγαμε έτσι απλά είναι γερασμένοι....