EuroBasket 2025 - τίρ νί νί! (The Final Countdown)

Φτύνεται τους όλοι μαζί μην τους ματιάσουμε - και κυρίως τον Ντόρσεϊ

Η Ισπανία παίζει πιο σωστά (και το λέω τώρα που προηγουμαστε με 16 πόντους) και έχει επιλέξει να κλείσει τον Γιάννη και ας αφήσει τους άλλους να βάλουν τα σουτ. Ε, μέχρι στιγμής το πλάνο δεν της βγαίνει, γιατί τα βάζουμε.

Μακάρι να πάει έτσι μέχρι τέλους, τους χρωστάμε ένα λιώσιμο των Ισπανών και πέταγμα έξω από την διοργάνωση.

ΥΓ: συνεχίζω εγώ την γκρίνια μου, Κώστας και Θανάσης μαζί σε πεντάδα. Για όνομα…

Έχουμε και δεύτερο επιθετικό σύστημα, από ο,τι βλέπω: δώστε την μπάλα στον Σλούκα και κάποια ασίστ θα βγάλει από το καπέλο του, δεν μπορεί! Και ενίοτε δουλεύει, κιόλας.

Συνεχίστε να τους φτύνεται σε καταιγιστικούς ρυθμούς, και είθε οι Ισπανοί να συνεχίσουν να σπάνε τα στεφάνια σήμερα.

5/6 τρίποντα 17 πόντους,αλλά ο Dorsey δέν μας άρεσε πριν λίγες μέρες...

Την Τρίτη με την Βοσνία εμένα δεν μου άρεσε.
Ούτε και οι υπόλοιποι.
Ούτε καν ο Ιωάννου ο νονός των αθλητών.

Σήμερα μου αρέσουν όλοι εκτός του Ιωάννου, άκου εκεί Τρποντίνος...

Την Τρίτη με την Βοσνία εμένα δεν μου άρεσε.
Ούτε και οι υπόλοιποι.
Ούτε καν ο Ιωάννου ο νονός των αθλητών.

Σήμερα μου αρέσουν όλοι εκτός του Ιωάννου, άκου εκεί Τρποντίνος...
Το έχει ξεφτιλίσει το θέμα παρατσούκλι αλλά εγώ χωρίς Ιωάννου δεν μπορώ να δω μπάσκετ

Και όπως προείπα, χάρηκα που διαψεύστηκα παταγωδώς για τον Ντόρσεϊ. Βέβαια, πιστεύω ότι έχω διαψευστεί μόνο σήμερα, γιατί όπως μας έχει διδάξει η εμπειρία μας με τον συγκεκριμένο στον γαύρο, τα θαύματα μαζί του δεν είναι διαρκείας.

Αλλά μακάρι να ξανά διαψευστώ.

Οι Ισπανοί είναι πάντα Ισπανοί ...ξέρουν το άθλημα και όσοι πίστεψαν ότι θα ξεφύγαμε έτσι απλά είναι γερασμένοι....

Επειδή είμαστε αντικειμενικοί εδώ (ε? ) να πούμε ότι ενώ οι διαιτησία μας έχει πάει ΤΡΕΝΟ απόψε, ο Μπόλεκ και ο Λολεκ στα μικρόφωνα, διαπιστώνουν και μεροληψία εναντίον μας… Εντάξει, αλλιώς είναι μαθημένα τα παιδιά….

Μια ερώτηση: εκείνοι οι πιτσιρίκοι που έχει βάλει μέσα ο Σκαριολο να τα βάλουν με τον Γιάννη και τους άλλους φτασμένους τους δικούς μας, είναι βασικοί στις ομάδες τους ή ακόμα? Για να δω κάτι που θέλω…

Οι Ισπανοί είναι πάντα Ισπανοί ...ξέρουν το άθλημα και όσοι πίστεψαν ότι θα ξεφύγαμε έτσι απλά είναι γερασμένοι....

Χτίζει μέλλον με ταχύτατους πιστολέρο.
Γιούτα, Πραντίγια, Αμάντα, Αροστέγκι

Τι έγινε, αρχίσαμε ν' ακούμε Purple; OK μάλλον άκυρο το άσμα 😄

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back