Ασε ρε τα σάπια, ότι σου αρέσει είναι στο συμβόλαιο! ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος... Αυτά ΕΙΝΑΙ στο συμβόλαιο μου ;D ;D![]()
Ευχαριστώ Χάιπερπάνε. Τα σοβαρά τα παίζουνε αυτοί που ξέρουν να παίξουν πάνω σε τέτοια progressions. Εγώ όντως την πλάκα μου κάνωhyperpanos είπε:Δηλαδή άμα αυτό είναι για πλάκα τα σοβαρά τι θα είναι ???
Πολύ ωραίο και ώριμο παίξιμο και πολύ ωραίος ήχος![]()
Και σε σκέφτηκα σε κάτι σημεια ;DΠανάθεμά σε μ' έστειλες νυχτιάτικα!
Αφού ξέρεις τι γουστάρω, με δουλεύεις ρε φίλε?
ΥΓ. Τι δυναμικές είναι αυτές βρε Σατανά!
Θα σας είχα συνηθίσει αν το είχα κι όλας. Θενκς Νέστωρ.Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιο παίξιμο. Μπράβο.
Μπα; Εγώ άλλα θυμάμαι να ζητάς. Μη μας το γυρίζεις τώρα φίλος. θα βάλω συμβολαιογράφο να σε ελέγξει. ;DΦίλος... Αυτά ΕΙΝΑΙ στο συμβόλαιο μου ;D ;D![]()
Τι σάπια; Αφού είναι γνωστό και στις πέτρες ότι αυτή την εποχή διάγω καλλιτεχνική περίοδο «ανελκυστήρας»- γνωστή και ως «ασανσέρ» ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Ασε ρε τα σάπια, ότι σου αρέσει είναι στο συμβόλαιο! ;D ;D ;D ;D
To χετε Κε μοντελιστα μου. 8)Θα σας είχα συνηθίσει αν το είχα κι όλας.
Σταύρο χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το "τζαζ παίχτης" καθότι αυτό που κάνω εγώ είναι ουσιαστικά να παίζω κάποιες κλίμακες πάνω στις αλλαγές και όχι να αυτοσχεδιάζω πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα πράγματα είναι στο αντικείμενο της μελέτης μου διότι είναι πολύ χρήσιμα σε διατονικά παιξίματα και σε λίγο πιο πολύπλοκες αρμονίες.freerock1974 είπε:Xρονια πολλα Σπυρο!
Εγω θα σου πω ευθαρσως οτι αυτο που ακουσα ειναι ο,τι καλυτερο εχω ακουσει απο σενα!
Ισως γιατι ξεφευγει απ την τετριμμενη πια πεντατονικη που βαραμε οι περισσοτεροι εδω και χρονια.. :-\
Αν δε,τα ''κατεβασματα'' σου ειχαν μεγαλυτερη χρονικη ποικιλια,θα μιλουσαμε για εναν εξαιρετικο τζαζ παιχτη.
Για ψαχτο λιγο..
Μου αρεσε πολυ λεμε!
Μπραβο!