Έτσι για πλάκα...

Σπύρος Χατζηαντωνίου

Jazzjoker

Ενωμοτάρχης
Πόντοι
1,058
... έγραψα ένα chord progression στο Band in a box και έγραψα ένα σολάκι από πάνω δοκιμάζοντας διάφορα πραγματάκια. Αν σας ενδιαφέρει, ρίξτε μια αυτιά.

Bbox.mp3

Attachments

Δηλαδή άμα αυτό είναι για πλάκα τα σοβαρά τι θα είναι  ???

Πολύ ωραίο και ώριμο παίξιμο και πολύ ωραίος ήχος  :)

Πανάθεμά σε μ' έστειλες νυχτιάτικα! :o

Αφού ξέρεις τι γουστάρω, με δουλεύεις ρε φίλε? ;)

ΥΓ. Τι δυναμικές είναι αυτές βρε Σατανά!

Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιο παίξιμο. Μπράβο.

Φίλος... Αυτά ΕΙΝΑΙ στο συμβόλαιο μου  ;D ;D ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος... Αυτά ΕΙΝΑΙ στο συμβόλαιο μου  ;D ;D ;)
Ασε ρε τα σάπια, ότι σου αρέσει είναι στο συμβόλαιο! ;D ;D ;D ;D

hyperpanos είπε:
Δηλαδή άμα αυτό είναι για πλάκα τα σοβαρά τι θα είναι  ???

Πολύ ωραίο και ώριμο παίξιμο και πολύ ωραίος ήχος  :)
Ευχαριστώ Χάιπερπάνε. Τα σοβαρά τα παίζουνε αυτοί που ξέρουν να παίξουν πάνω σε τέτοια progressions. Εγώ όντως την πλάκα μου κάνω  ;)

Πανάθεμά σε μ' έστειλες νυχτιάτικα! :o

Αφού ξέρεις τι γουστάρω, με δουλεύεις ρε φίλε? ;)

ΥΓ. Τι δυναμικές είναι αυτές βρε Σατανά!
Και σε σκέφτηκα σε κάτι σημεια  ;D

Οι δυναμικές είναι δύσκολες όταν μπαίνουν τα κουτιά...

Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοιο παίξιμο. Μπράβο.
Θα σας είχα συνηθίσει αν το είχα κι όλας. Θενκς Νέστωρ.

Φίλος... Αυτά ΕΙΝΑΙ στο συμβόλαιο μου  ;D ;D ;)
Μπα; Εγώ άλλα θυμάμαι να ζητάς. Μη μας το γυρίζεις τώρα φίλος. θα βάλω συμβολαιογράφο να σε ελέγξει.  ;D

fusiongtr είπε:
Ασε ρε τα σάπια, ότι σου αρέσει είναι στο συμβόλαιο! ;D ;D ;D ;D
Τι σάπια; Αφού είναι γνωστό και στις πέτρες ότι αυτή την εποχή διάγω καλλιτεχνική περίοδο «ανελκυστήρας»- γνωστή και ως «ασανσέρ»  ;D ;D ;D

Άρα το τεμάχιο είναι στο συμβόλαιο...  :D

Μην τον ακούς τώρα που λέει για συμβολαιογράφους... Έχω βάλει τον LK να συντάξει τα... ντοκουμέντα  ;D ;D ;D 

Ωραίος Σπύρο. Και ήχος και παίξιμο και ατμόσφαιρα.

Τα μπλιμπλικένια τύμπανα με χάλασαν βέβαια, αλλά αυτό διορθώνεται. ;)

Α, και χρόνια πολλά!

Σουπερ ηχος και παιξιμο!

Η μονη διαφωνια ειναι σ αυτο:

Θα σας είχα συνηθίσει αν το είχα κι όλας.
To χετε Κε μοντελιστα μου. 8)

Χρονια πολλα και καλα Σπυρο!

Χρόνια σου πολλά Σπύρο και πάντα με τέτοια ωραία παιξίματα, ακόμα και αν είναι έτσι για...  πλάκα  8)  ;)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντα με υγεία και μην σταματήσεις να ψάχνεσαι! ;)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές παιδιά. Να 'στε καλά.

Xρονια πολλα Σπυρο!

Εγω θα σου πω ευθαρσως οτι αυτο που ακουσα ειναι ο,τι καλυτερο εχω ακουσει απο σενα!

Ισως γιατι ξεφευγει απ την τετριμμενη πια πεντατονικη που βαραμε οι περισσοτεροι εδω και χρονια.. :-\

Αν δε,τα ''κατεβασματα'' σου ειχαν μεγαλυτερη χρονικη ποικιλια,θα μιλουσαμε για εναν εξαιρετικο τζαζ παιχτη.

Για ψαχτο λιγο..

Μου αρεσε πολυ λεμε! ;)

Μπραβο!

freerock1974 είπε:
Xρονια πολλα Σπυρο!

Εγω θα σου πω ευθαρσως οτι αυτο που ακουσα ειναι ο,τι καλυτερο εχω ακουσει απο σενα!

Ισως γιατι ξεφευγει απ την τετριμμενη πια πεντατονικη που βαραμε οι περισσοτεροι εδω και χρονια.. :-\

Αν δε,τα ''κατεβασματα'' σου ειχαν μεγαλυτερη χρονικη ποικιλια,θα μιλουσαμε για εναν εξαιρετικο τζαζ παιχτη.

Για ψαχτο λιγο..

Μου αρεσε πολυ λεμε! ;)

Μπραβο!
Σταύρο χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με το "τζαζ παίχτης" καθότι αυτό που κάνω εγώ είναι ουσιαστικά να παίζω κάποιες κλίμακες πάνω στις αλλαγές και όχι να αυτοσχεδιάζω πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα πράγματα είναι στο αντικείμενο της μελέτης μου διότι είναι πολύ χρήσιμα σε διατονικά παιξίματα και σε λίγο πιο πολύπλοκες αρμονίες.

Όσον αφορά το βάρεμα της πεντατονικής που λες, θεωρώ ότι όσο εύκολο είναι κανείς να τη μάθει, τόσο δύσκολο είναι να την χρησιμοποιήσει δημιουργικά στο παίξιμό του. Προσωπικώς τρέφω ιδιαίτερο θαυμασμό για μουσικούς (και του νόιζ) που το καταφέρνουν.

Ευχαριστώ πολύ και για τις ευχές.

ΠΟΛΥ ωραίο Σπύρο! Κι εμένα μου αρέσει και φέρνει αρκετά από ψιλοτζάζ (αρκετά και λόγο το backing track), αλλά και το παίξιμό σου...

Χρόνια πολλά φίλε! Με εκπλήσεις ευχάριστα!

Ωραίος  ήχος  ωραίο παίξιμο ..αλλά τι τα θες  αυτά, εσύ είσαι μπλουζιστας  ;)

Πολλές  ευχές

Νικόλα, Λευτέρη, Βαγγέλη σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια και τις ευχές.

Ιδού και το bt.

Bbox_bt.mp3

Attachments

Αγαπητέ Σπύρο Χρόνια Πολλά!

Το παιξιμό σου σε αυτό το cord progresion οπως λες και συ έχει λίγο τη προσέγγιση μελέτης ,είναι δηλαδή πιο πολύ στημένο πάνω στα ακόρντα το καθενα ξεχωριστά και όχι σαν σύνολο,παιζεις βέβαια και κάτι μπλουζοφράσεις ίσως με παραπάνω απο οτι πρέπει νότες , και λίγο whole tone , φλερτάρεις με τη jazz , αλλά είσαι μπλουζίστας καθαρόαιμος και πολύ καλος , όπως σε είδα στο video του noiz circus.

Στα συν ο πολύ ωραίος και καθαρός σου ήχος.

Νάσος

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back