hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.1%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 20.8%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.3%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 16.7%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 14 29.2%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    48
Status
Not open for further replies.
Όσο για τον cos_dr, μόνο αν στείλουμε τον ίδιο θα γλυτώσουμε, θα τον αρπάξει καμιά Βόρεια και θα τον κάμει άντρα

Το διορθωσα λίγο😂

Καμιά στρουμπουλούλα σαν την φινλανδέζα,να του βάλει το κεφάλι ανάμεσα,να δείτε κάτι εκτιμήσεις που θα βγάζει μετά.
Και τα 26 στην σειρά θα βρεί.
Πρίν βγούν.

Θα είχε ενδιαφέρον αν είχαμε ένα poll με τις χώρες του τελικού αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπει η μηχανή του φόρουμ 26 επιλογές poll... Να το δοκιμάσουμε του χρόνου

@Trolley εννοείται ότι κάνουμε πλάκα με την έδρα!!
Φυσικά για μουσικη μιλάμε, και τα γούστα είναι υποκειμενικα. Οσον αφορά την κοινή γνώμη κατάλαβα μάλλον ότι είναι 70% το αποθεωνε κι ένα 30% είχε επιφυλάξεις λόγω μοιρολόγιου έως και αρνητική γνώμη. Γενικα όμως θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν ρίσκο. Όπως είπα αρχικά έδινα ίδιες πιθανότητες να πάμε καλά, να πάμε μετρια η να πατωσουμε! Και φυσικά έπαιζε ρόλο και το τι βάλανε και οι άλλες χώρες. Κάτι μου έλεγε εξ αρχης ότι θα περάσουμε ημιτελικό αλλά για τελικό δεν είχα ιδέα. Και μόλις άκουσα όλα τα τραγούδια το Σάββατο, είπα ΟΚ είμαστε από μέση και πάνω. Ήταν γενικα ένα καλό κομμάτι που υποκειμενικα ομως ή θα το λάτρευε κάνεις ή κάτι θα τον χάλαγε.

@manosx καλησπερα! Τώρα για το στοίχημα δεν έπαιξα, είδα όμως τις αποδόσεις πριν το διαγωνισμό, και θεωρούσα ότι θα ήταν καλή επιλογή αν έπαιζε κάποιος το ιδιο ποσο Σουηδία και Αυστρια ταυτόχρονα.

Υ.Γ. : Όσον αφορα την τελευταία μου παράγραφο σε αυτό το μήνυμα, την έγραψα επειδή το συγκεκριμένο στοίχημα ανήκει σε παρελθόντικο χρόνο και δεν ισχύει πλέον! Αν ωστόσο, θεωρούν οι mods ότι δημιουργεί πρόβλημα, ευχαρίστως να την διαγράψουν! Ευχαριστώ!

Last edited:
@manosx καλησπερα! Τώρα για το στοίχημα δεν έπαιξα, είδα όμως τις αποδόσεις πριν το διαγωνισμό, και θεωρούσα ότι θα ήταν καλή επιλογή αν έπαιζε κάποιος το ιδιο ποσο Σουηδία και Αυστρια ταυτόχρονα

Καλησπερα και σε σενα! :D

Πραγματι και τα δυο στοιχηματα εδιναν αποδοση πανω απο το 2, οποτε θα μπορουσε να παιξει καποιος αυτα τα δυο μαζι.

Το κακο ομως με την "τοκογλυφια", το στοιχημα με ιδιαιτερα χαμηλη αποδοση δηλαδη, ειναι οτι για να εχει νοημα πρεπει κανεις να το "φορτωσει". Και ειδες τι εγινε με το Ισραηλ, 2-3 εκατομμυρια μηνυματα να ειχε στειλει παραπανω ο καθενας :ROFLMAO: και πανε τα μπικικινια, χωρια με το πως πηγε στο οριο τελευταια στιγμη, ντουβρουτζα θα παθαιναμε :ROFLMAO:

Όπως ο δικός μας, ο cos_dr, έβγαζε χολή, εμπάθεια στην αρχή. Όταν όμως έβλεπε πως τα πράγματα αλλάζουν...... Αντε τώρα, άντε.... cos_dr..... πολυλογά! Πανελίστα! 😡😀😂

• Haha
Reactions: MGs
Κατάρες... Αυτός είναι ο λαός αυτός... Και εμένα δεν μου άρεσε το κομμάτι και το θεωρώ μια μαλακία από την αρχή και δεν αλλάζω γνώμη, αλλά δεν γράφω διεξοδικά την άποψη μου γιατί έχω φίλους ποντιακής καταγωγής και δεν θέλω να περάσουν από εδώ κατά λάθος και να θεωρήσουν ότι κατακρίνω τον Πόντο και ότι υποβαθμίζω την περιπέτεια των Ποντίων από την πατρίδα τους στην σύγχρονη Ελλάδα... Ωστόσο πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε ως Νεοέλληνες χωρίς τα βάρη των περασμένων γενεών, όσοι έχουμε λίγο μυαλό και μπορούμε να αποκτήσουμε την δική μας ταυτότητα. Θα ήμουν φουλ με τον Λιάγκα αν δεν άλλαζε γνώμη αλλά καλός καραγκιόζης είναι και αυτός

Screenshot_20250519_114753_com.facebook.katana_edit_416850853218162.jpg

Είμαι πραγματικά έξαλλος όσο το σκέφτομαι με ποιο κομμάτι πάμε και δεν πήγαμε τουλάχιστο με το Sirens.
Μα γιατί το αμφισβητούμε το αγόρι μας; :unsure: Γιατί @Nestoras λες ότι κάνει κυβιστήσεις;
Αφού είναι βράχος... ακλόνητος... αμετακίνητος... σταθερός στις επιλογές του (όπως μπορούμε να διαβάσουμε χαρακτηριστικά απ' τις 31/1) 😄

Μα γιατί το αμφισβητούμε το αγόρι μας; :unsure: Γιατί @Nestoras λες ότι κάνει κυβιστήσεις;
Αφού είναι βράχος... ακλόνητος... αμετακίνητος... σταθερός στις επιλογές του (όπως μπορούμε να διαβάσουμε χαρακτηριστικά απ' τις 31/1) 😄
Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο βλαξ ουδέποτε.

Εμένα οι απόψης και οι τοποθετήσεις μου μεταβάλλονταν σύμφωνα με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα και τις μελέτες.

1747681571359.jpeg

Και ειδες τι εγινε με το Ισραηλ, 2-3 εκατομμυρια μηνυματα να ειχε στειλει παραπανω ο καθενας :ROFLMAO: και πανε τα μπικικινια, χωρια με το πως πηγε στο οριο τελευταια στιγμη, ντουβρουτζα θα παθαιναμε :ROFLMAO:

Το Ισραήλ είναι το μόνο σιγουράκι τα τελευταία χρόνια, έτσι δεν ειναι;
Σε μια ψηφοφορία όπου ψηφίζουν όχι άνθρωποι αλλά τηλεφωνικοί αριθμοί, κι όπου ο κάθε αριθμός μπορεί να ψηφίσει μέχρι 20 φορές, είναι πολύ εύκολο για ένα κράτος, αν έχει τα χρήματα και το κίνητρο, να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Και τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια υπάρχει ξεκάθαρα ένα τέτοιο κράτος, που διακαώς επιθυμεί να αποδείξει μέσω της Eurovision ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί εγκρίνουν τα εγκλήματά του.
Τα υπόλοιπα είναι για τους αφελείς...

Το Ισραήλ είναι το μόνο σιγουράκι τα τελευταία χρόνια, έτσι δεν ειναι;
Σε μια ψηφοφορία όπου ψηφίζουν όχι άνθρωποι αλλά τηλεφωνικοί αριθμοί, κι όπου ο κάθε αριθμός μπορεί να ψηφίσει μέχρι 20 φορές, είναι πολύ εύκολο για ένα κράτος, αν έχει τα χρήματα και το κίνητρο, να επηρεάσει το αποτέλεσμα. Και τα δύο τουλάχιστον τελευταία χρόνια υπάρχει ξεκάθαρα ένα τέτοιο κράτος, που διακαώς επιθυμεί να αποδείξει μέσω της Eurovision ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί εγκρίνουν τα εγκλήματά του.
Τα υπόλοιπα είναι για τους αφελείς...
A) Μην ανοίξεις αυτή την κουβέντα και...
Β) Μην ανοίξει αυτή η κουβέντα

Ευχαριστώ.

Σήμερα το ξαναέβαλα να το δώ και να το ακούσω.
Είχα πεί οτί είναι το καλύτερο στον φετινό διαγωνισμό και θα ήθελα να κάνω μία διόρθωση πάνω σε αυτό.
Είναι ότι καλύτερο έχω δεί ποτέ,σε διαγωνισμό Eurovision.

Ο χριστιανισμός στη Λιθουανία εξασθενεί, εσύ τι είσαι του λόγου σου; Θεοφοβούμενο παιδί του Αβραάμ ή παγανιστής; , πάρε θέση τώρα, μετάνιωσε

• Haha
Reactions: MGs
Ο χριστιανισμός στη Λιθουανία εξασθενεί, εσύ τι είσαι του λόγου σου; Θεοφοβούμενο παιδί του Αβραάμ ή παγανιστής; , πάρε θέση τώρα, μετάνιωσε
Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ το τραγούδι του Ισραήλ και η ερμηνεία που πραγματικά και αν έχουν κάμει κάτι κακό,στη Γάζα, εγώ τους συγχωρναω. 😂

Εφοσον υπαρχει αυτο, που νικησε κιολας, η συζητηση περι καλυτερου ever δεν εχει νοημα

Και αν λαβουμε υποψη και τη γενικοτερη καταπτωση της αισθητικης σε σχεση με τα 90ies, θα εξακολουθησει να μην εχει.

Εμένα μου άρεσε τόσο πολύ το τραγούδι του Ισραήλ και η ερμηνεία που πραγματικά και αν έχουν κάμει κάτι κακό,στη Γάζα, εγώ τους συγχωρναω. 😂
Αν αποδειχθει αυτό. Μην τους κατηγορήσουμε χωρις στοιχεία.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back