hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
Ανθρωπος Με Τη Μοναδική Λάμψη
Σωστά... Απλά από ΑΜΤΜΛ έχει γίνει ΟΑΤΣ και μπλέχτηκα.

ΥΓ: Άντε να έρθει η Πέμπτη γιατί δεν αντέχω άλλο, με έχει φάει η αγωνία... 😄

Σωστά... Απλά από ΑΜΤΜΛ έχει γίνει ΟΑΤΣ και μπλέχτηκα.

ΥΓ: Άντε να έρθει η Πέμπτη γιατί δεν αντέχω άλλο, με έχει φάει η αγωνία... 😄
Δε θα περάσουμε στον τελικό.

Δε θα περάσουμε στον τελικό.
Εμ πώς να περάσουμε; Την έχεις γλωσσοφάει στον ανυπέρβλητο, στον υπερθετικό βαθμό την κοπέλα...

Εμ πώς να περάσουμε; Την έχεις γλωσσοφάει στον ανυπέρβλητο, στον υπερθετικό βαθμό την κοπέλα...
Όχι, την κοπέλα σαν καλλιτέχνη. Την αποδέχομαι πλήρως και είπα ότι είναι πάρα πολύ καλή. Την ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΛΩΣΣΟΤΡΩΩ ώστε να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ με ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ για να μάθει που δεν πρόκρινε το SIRENS που έπρεπε να πάει τελικό και θα πηγαίναμε πολύ καλύτερα. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΟΛΟΪ ...καλή ΧΛΑΠΑΤΣΑ 😀 😀 😀

Την ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΛΩΣΣΟΤΡΩΩ ώστε να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ με ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ για να μάθει που δεν πρόκρινε το SIRENS
Πάμε πάλι... Δεν έγινε ανάθεση. Ο "σοφός λαός" ψήφισε το κομμάτι 😉

Πάμε πάλι... Δεν έγινε ανάθεση. Ο "σοφός λαός" ψήφισε το κομμάτι 😉
Ναι καλά. Οτι θέλουν βγάζουν και προωθούν. Ο λαός BARBZ ήθελε και έκαμαν NOΘΕΙΑ για να εξυπηρετηθουν δισκογρσφικα συμφέροντα τα χανε κανονίσει. Με αποτέλεσμα την νέα επερχόμενη εθνική.... τραγωδία 🤣
Αμα άκουγαν το λαό και τους εκπροσώπους του, θα ήμασταν παράδεισος. Τώρα φάτε αποκλεισμό όπως τρώτε μνημόνιο καθε βράδυ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Με αποτέλεσμα την νέα επερχόμενη εθνική.... τραγωδία
Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά τώρα άκουγα τη συνάδερφο σου, Γιουροβιοζιονολόγο του ΣΚΑΙ, που έλεγε ότι μας βλέπουν στη δεκάδα.

Δεν ξέρω τι λες εσύ, αλλά τώρα άκουγα τη συνάδερφο σου, Γιουροβιοζιονολόγο του ΣΚΑΙ, που έλεγε ότι μας βλέπουν στη δεκάδα.
Να ποντάρει τοτε να κονομήσει.🤣 Καλύτερα να μην περάσουμε γιστι θα είναι χειρότερος ο διασυρμός των τελευταίων θέσεων στην κατάταξη. Έκαναν μεγάλο λάθος μόνο και μόνο για να προωθήσουν εγχώρια την Klavdia. Βασικά, τι λάθος. Σκόπιμα το έκαναν. 😡 Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό 😡 Ποιοι ψήφισαν? Ουτε εναν δεν έχω ακούσει να λέει ότι είναι καλό κομμάτι για Γιουροβιοζιον. Το αντίθετο. Αναρωτιέμαι λοιπόν ποια είναι η σκοπιμότητα της "συναδέλφου" μου για τις δηλώσεις της στο ΣΚΑΙ που δε συμβαδίζουν ουτε με τα επίσημα προγνωστικά, ουτε με την αποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας, ούτε καν με την κοινή λογική 🤣🤣

:mad: Να μην ξαναβάλει τη Μαρίνα στο στόμα της......Αντε! Αντέ............. :ROFLMAO::mad:

:mad: Να μην ξαναβάλει τη Μαρίνα στο στόμα της......Αντε! Αντέ............. :ROFLMAO::mad:
Τη Μαρίνα δεν θα τη ξαναβρίσεις ... τη ΜΑΡΙΝΑ

Συμφωνώ.

Τη Μαρίνα δεν θα τη ξαναβρίσεις ... τη ΜΑΡΙΝΑ
Να της κάνει μήνυση και αγωγή για εξύβριση και προσβολή προσωπικότητας. Γιώργο Αυτιά, να τους λιώσει! :ROFLMAO:
:mad:

Γιατί; Πάλι να σου υπενθυμίσω τους κανονισμούς;

Και που να ειχε ακουσει και το LOLA

Και που να ειχε ακουσει και το LOLA
Αυτο γιατι δεν το βάλατε στο διπλανο νήμα με τα αγαπημένα κομμάτια με γυναικεία ονόματα?

Ιδού η σκευωρία.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Marina Satti the Best! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ελβετία ο καιρός είναι γαμάτος,όλοι είναι έξω και ακόμη δεν πέτυχα κάποιον που να μου είπε ότι θα κάτσει να δει Γιουροβίζιον κι ας διοργανώνεται εδώ..

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back