hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.4%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 9 21.4%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 9.5%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.8%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 19.0%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 7.1%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.8%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 10 23.8%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    42
Πάντως αυτό που παρατηρώ είναι ότι το φετινό τραγούδι το ερμηνεύει μακράν καλύτερα από ότι είχε ερμηνεύσει (πριν 6 χρόνια βλέπω) το "This is a man's world" με τα ακατάπαυστα/ατέλειωτα/αχρείαστα επιφωνήματα(το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται κι ο παππάς).
Μπράβο της για αυτό καταρχάς που δεν έμεινε στάσιμη και αναρωτιέμαι από την άλλη αν παράγουμε σήμερα τόσα πολλά καλύτερα τραγούδια τα οποία δεν τα γνωρίζουμε και θα μπορούσαμε να της δώσουμε, τα οποία να αρέσουν κιόλας στον κόσμο τον πολύ.

Και γω με την Barbs είμαι, αλλά ο κόσμος ξεχώρισε 2 άλλα κομμάτια,οπότε ένα από αυτά τα δύο έπρεπε να πάει.
Παρακολουθώντας δε τα τραγούδια που διαγωνίζονται στη Eurovision και στους τελικούς της κάθε χώρας, γενικά τα προτιμώ από αυτά που είναι στα κάθε είδους chart στα οποία ρίχνω κανένα αυτί που και που να δω τι ακούγεται.

Κάποιος σήμερα πήγε και ψήφισε την Αστερομάτα και το έφερε στα ίσια με την BARBZ... Έπρεπε να είχε λήξει προ πολλού η ψηφοφορία για να μην εκτιθέμεθα σαν φόρουμ, αν το αφήσουμε ανοικτό θα περάσει και μπροστά... Κλείστε την ψηφοφορία για να κρατήσουμε το επίπεδο του φόρουμ ψηλά

Κάποιος σήμερα πήγε και ψήφισε την Αστερομάτα και το έφερε στα ίσια με την BARBZ... Έπρεπε να είχε λήξει προ πολλού η ψηφοφορία για να μην εκτιθέμεθα σαν φόρουμ, αν το αφήσουμε ανοικτό θα περάσει και μπροστά... Κλείστε την ψηφοφορία για να κρατήσουμε το επίπεδο του φόρουμ ψηλά

Το περασα μπροστα, I did it for the lolz :ROFLMAO:

Το περασα μπροστα, I did it for the lolz :ROFLMAO:
Πλάκα πλάκα η Αστερομάτα και η τραγουδίστρια που το λέει τώρα παίρνει προβολή και μέχρι τη διοργάνωση θα πάρει πολλή προβολή ακόμα και έτσι δεν είναι δίκαιο για τους υπόλοιπους αυτής της ψηφοφορίας. Εμείς στο διάστημα που τα πράγματα ήταν στα ίσια στείλαμε το Sirens, έτσι έπρεπε να είχε κλείσει αυτό το θέμα

Όχι, εγώ την έβαλα και τη θέλω ανοιχτή 🤣οποίος θέλει να αλλάξει. Εγώ το Sirens δεν το αλλάζω, αυτό ήθελα να πάει και γι αυτό δεν υποστηρίζω την Κλαυδια. Φέτος θα είμαι θεατής ανάδελφος. 🤣

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back