hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.8%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 9 25.0%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 11.1%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

• Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 7 19.4%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 8.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 8 22.2%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    36
5 Καλά το είπε, αλλά είναι από αυτές τις (βαλκανικές) περιπτώσεις που έχουμε δει κατά κόρο στον διαγωνισμό, οι οποίες δεν "περπατάνε". Γενικά so far δεν βλέπω "φως"...

7 Ένα ακόμα συμπαθές, αλλά μέχρι εκεί. Και θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα sir. Είναι βαρετό βράδυ...

Μέχρι στιγμής δηλώνω αρκετά θα έλεγα ευχαριστημένος με τις συμμετοχές. Καλοδουλεμένα θα έλεγα κομμάτια, εξαιρετική ερμηνεία και από τους νεότερους και τους εμπειρότερους.
Είναι πραγματικά καλά κομμάτια, ανεξαρτήτως προτιμήσεων.
Τι να πω. Το επίπεδο είναι υψηλό, ενθουσιασμένος για τη νέα γενιά, τους νέους συνθέτες και ερμηνευτές.
Πολύ καλή η μηχανική του ήχου. Έχω ειλικρινά και ως πληκτροπρογραμματιστης πιανιστοσυνθέτης, είμαι ευχαριστημένος από τη μουσική, τη σκηνική περιουσία, τις επιλογές.
Και ωραία παιδιά, γεμάτα ζωή, η διαλογή μέχρι στιγμής ε ναι με έχει αφήσει ευχαριστημένο πολύ.

Καλή συνέχεια. Ειμαι και σε καλή διάθεση σήμερα, ήθελα να χαλαρώσω λίγο και μέχρι στιγμής ο τελικός το έχει φροντήσει. Ωραίες φωνές. Μπράβο, ε μπράβο! :ROFLMAO:

8 Κωστάκη μπορεί να λες ότι είναι άλλα τα... ακόρντα, αλλά όσο τα ακούω τόσο μου θυμίζει το άλλο. 😄 Πάντως κάπως "κούνησε" το πράγμα με την Barbz, γιατί ήμουν έτοιμος να γύρω στο πληκτρολόγιο...

Στο sirens βελτιωσαν το beat μέρος αισθητά ,αλλά μου τα χάλασαν με το πολύ choir στην εισαγωγή.
Πρέπει να μιλήσω με τον ενορχηστρωτή επειγόντως:ROFLMAO:

9 Υπερβολικά χαμηλά η φωνή στα κουπλέ... Πάντως αν και δεν μου άρεσε, θεωρώ ότι θα είναι ένα από τα τρία που θα "μονομαχήσουν" για την πρωτιά.

τόσο μου θυμίζει το άλλο
Τα ακόρντα που είχα αντιπαραθέσει είναι σωστά. Αλλά μοιάζει στο δεύτερο λόγω της σχετικής που είναι ίδια με τον δευτερο κύκλο του zimmer.

Μάλλον το Vale θα πάει όπως φαίνεται.
Το Sirens ενδέχεται αλλά δύσκολα πλέον.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back