hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.9%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 9 25.7%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 11.4%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

• Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 7 20.0%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 8.6%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 7 20.0%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    35
Εγώ αύριο θα ρυθμίσω το πρόγραμμα μου για να είμαι μπροστά από τον δέκτη, με αφράτη πίτσα για να δούμε τελικά τι θα αποφασίσουν οι επιτροπές και ο λαός.
Θα το δω, αφού το έχουμε πλερώσει κιόλας ούτως η άλλως το θέαμα, να το ευχαριστηθούμε. Εύχομαι να έχουμε καλό ήχο και είθε να προκριθεί αντικειμενικά, το καλύτερο και το δημοφιλέστερο!

Βρήκα ένα BARBZ και μπορώ να πω ότι έχει κάτι από καλή ποπ 80ς-90ς... Σημειωτέον ότι έχω ακούσει μόνο 2 κομμάτια BARBZ όλα κι όλα και δεν με έχουν αφήσει αδιάφορο και τα δυο

Last edited:
όλα κι όλα και δεν με έχουν αφήσει αδιάφορο και τα δυο
The sirens say that "Sirens" will represent Greece in the 69th Eurovision Song Contest!

1738174786784.webp

Στα μέχρι στιγμής προγνωστικά σύμφωνα με εταιρείες στοιχημάτων, η Κλαυδία είναι το απόλυτο φαβορί σήμερα και ακολουθεί το Vale και στην τρίτη θέση οι Σειρήνες.

Η αγωνία κορυφώνεται, προετοιμάζομαι ψυχολογικά αλλά και πρακτικά για την απρόσκοπτη παρακολούθηση του εθνικού τελικού μας. Και στηρίζω το Sirens! ΑΥΤΟ, είναι το τραγούδι που θεωρώ πως πρέπει να μας εκπροσωπήσει στον τελικό με λίγες τουλάχιστο διαφοροποιήσεις στην ενορχήστρωση που από ότι έχω πληροφορηθεί, έχουν πραγματοποιηθεί ήδη.

Στα μέχρι στιγμής προγνωστικά
Περίμενε... γιατί μπορεί θεωρητικώς να είναι "διαγωνισμός τραγουδιού", αλλά δεν είναι. Είναι διαγωνισμός εικόνας. Να τους δούμε πρώτα επί σκηνής και τα ξανά λέμε...

Περίμενε... γιατί μπορεί θεωρητικώς να είναι "διαγωνισμός τραγουδιού", αλλά δεν είναι. Είναι διαγωνισμός εικόνας. Να τους δούμε πρώτα επί σκηνής και τα ξανά λέμε...
Λες να γινει καμια ανατροπή και να βγούνε Dinamiss?

Λες να γινει καμια ανατροπή και να βγούνε Dinamiss?
Η απόλυτη, η υπέρτατη, η και εγώ δεν ξέρω τι... η αχαρακτήριστη ανατροπή θα ήταν ο "Παράδεισος". Αλλά δεν έχω τόσο καλπάζουσα φαντασία. 😄
Ποια αγωνία? αφού υποστηρίζεις ότι είναι φιξαρισμένος ο διαγωνισμός για να βγει συγκεκριμένο κομμάτι. Αποφάσισε
Και πόσο δίκιο έχεις. Από τη μια να κηρύττει ότι το ματσάκι είναι στημένο και ο διαιτητής "πιασμάν" και από την άλλη "ναι , αλλά θα κερδίσει η... έτσι". Πραγματικά αποφάσισε Κωστάκης...
ΥΓ: Αλλά τι να περιμένουμε από τον δημιουργό poll με δυνατότητα αλλαγή ψήφου... :unsure::ROFLMAO:

Αδιαμφισβητητα και επηρεάζει ακόμα και η πολιτική ή και γεωπολιτική επικαιρότητα, αλλα θεωρώ πως το ηχόχρωμα παραμένει ιστορικά ο κύριος παράγοντας επιλογής κατάταξης στους τελικούς.

Έλληνες...

Ψυχραιμία. Ας αποφύγουμε τον εθνικό διχασμό για να πορευθούμε με εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τους λειτουργούς για να πάμε στο διαγωνισμό με τον καλύτερο υποψήφιο και να εκπροσωπήσουμε την πατρίδα επάξια οπως κάνουμε 200 χρόνια τώρα.

Συντάσσομαι με τον τακτικό καθηγητή κο @cos_dr για αφράτη πίτσα μιας και εκ συνθηκών ειμαι αποκλεισμένος. Θα παρακολουθήσω στο mute για να εχω λιγότερους περισπασμούς.

Last edited:
Αυτό είναι το τραγούδι του Μπάμπη Στόκα που κόπηκε από τη 12αδα επειδή είχε αναφέρει τον τίτλο η τραγουδίστρια.

Και ένα τραγούδι που δεν πέρασε στη 12αδα για να μπούμε στο τσακίρ κέφι.

Και για να ευθυμήσουμε ακόμη περισσότερο παραθέτω και το πιο πετυχημένο σχόλιο που διάβασα για τραγούδι που συμμετέχει στο δικό του "εθνικό" τελικό (της Φιλανδίας) για να χαλαρώνουμε όταν ακούμε τα κομμάτια και να μην ανεβάζουμε πίεση:

2023: Without shirt
2024: Without pants
2025: Without socks

Έχει απόλυτο δίκιο λοιπόν ο cos_dr που περιμένει να δει πρώτα την εικόνα για να αποφασίσει για το νικητήριο τραγούδι!
:love:

Αυτό είναι το τραγούδι του Μπάμπη Στόκα που κόπηκε από τη 12αδα επειδή είχε αναφέρει τον τίτλο η τραγουδίστρια.

Και ένα τραγούδι που δεν πέρασε στη 12αδα για να μπούμε στο τσακίρ κέφι.

Και για να ευθυμήσουμε ακόμη περισσότερο παραθέτω και το πιο πετυχημένο σχόλιο που διάβασα για τραγούδι που συμμετέχει στο δικό του "εθνικό" τελικό (της Φιλανδίας) για να χαλαρώνουμε όταν ακούμε τα κομμάτια και να μην ανεβάζουμε πίεση:

2023: Without shirt
2024: Without pants
2025: Without socks

Έχει απόλυτο δίκιο λοιπόν ο cos_dr που περιμένει να δει πρώτα την εικόνα για να αποφασίσει για το νικητήριο τραγούδι!
:love:

Ευτυχώς που υπάρχουν κάποια φίλτρα και ευτυχώς που είχε αναφέρει τον τίτλο η τραγουδίστρια.

Ποια αγωνία? αφού υποστηρίζεις ότι είναι φιξαρισμένος ο διαγωνισμός για να βγει συγκεκριμένο κομμάτι. Αποφάσισε
Ξέρεις πόσα πράγματα είναι φιξαρισμένα και μπορεί να αλλάξουν την τελευταία στιγμή σε αυτή τη χώρα ? :ROFLMAO:

Συντάσσομαι με τον τακτικό καθηγητή κο @cos_dr για αφράτη πίτσα μιας και εκ συνθηκών ειμαι αποκλεισμένος.
Amen, brother!

Σήμερα είναι μέρα χαράς, εθνικής ανάτασης, ημέρα αναψυχής.

Ακριβώς, όποιος και όπως και να κερδίσει στον σημερινό τελικό και πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision, να είμαστε υπερήφανοι για αυτόν, διότι θα διαγωνιστεί για την πατρίδα μας.🇬🇷

Ζήτω το Έθνος!

Το Sagapo όπως έχουμε ξαναδηλώσει εξάλλου, ήταν πραγματικά δυνατό κομμάτι και η παρουσία δυνατή αλλά μας έφαγαν τα συμφέροντα που σαμποτάρισαν τον ήχο. Έχω χαραγμένη βαθειά στη μνήμη μου την οργή μου και την οργή της παρέας τότε με το ηχητικό αποτέλεσμα. Είχαμε βγάλει πολλή χολή και ρίξαμε πολλές κατάρες για τους υπεύθυνους και είμαι σίγουρος ότι έπιασαν, γιατί εγώ ότι κατάρα ρίχνω, πιάνει. :ROFLMAO:

Και τώρα παρατήστε τηλέφωνα, παιδιά, σκυλιά, γατιά, συσκέψεις (δικαιολογείται η απουσία κατόπιν προσκόμισης αποδεικτικού στη γραμματεία του NOIZ:ROFLMAO:) μόνο σε όσους δουλεύουν βάρδιες, σώματα ασφαλείας, υπηρεσίες υγείας, τεχνικής υποστήριξης κλπ. )

Το υπερθέαμα αρχίζει σε λιγότερο από 3 λεπτά.

Οι ανταποκριτές μας μέσα στο noiz αλλά και στο χώρο της διοργάνωσης είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να σχολιάζουν μαζί σας όλο το βράδυ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ!!!:love:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back