hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.9%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 9 25.7%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 11.4%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

• Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 7 20.0%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 8.6%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 7 20.0%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    35
φαινεται οτι το zimmer δεν ισχυει , anyway , καλο ειναι
Αστειευόμενος το έγραψε με αφορμή μια συζήτηση που είχαμε στο άλλο θέμα
Ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε τα αστεία μας οι αστειευόμενοι εδώ μέσα

Αξιότιμα μέλη... Βλέπω ότι το Free Love τα έχει πάει καλά στο poll μας. Θα μας... στεναχωρήσω (και εγώ αυτό ψήφισα), αλλά δεν... 😄
Αλλού απ' ότι φαίνεται θα κάτσει η μπίλια, αλλά μπράβο μας που το στηρίζουμε. Τα υπόλοιπα την ερχόμενη Πέμπτη.

Προτείνω η δυνατότητα αλλαγής ψήφου να αφαιρεθεί πριν τον διαγωνισμό ή να λήξει η ψηφοφορία λίγο πριν, για να έχει αξία η σύγκριση των αποτελεσμάτων, να δούμε πόσο κοντά πέσαμε

Προτείνω η δυνατότητα αλλαγής ψήφου να αφαιρεθεί πριν τον διαγωνισμό ή να λήξει η ψηφοφορία λίγο πριν, για να έχει αξία η σύγκριση των αποτελεσμάτων, να δούμε πόσο κοντά πέσαμε
Συμφωνώ και επαυξάνω... Ψήφος one off και όχι "ανεμόμυλος".
Μα ποιος... κανάγιας έστησε τέτοιο poll "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω;" :unsure:

Αααα, ναι... 😄

Συμφωνώ και επαυξάνω... Ψήφος one off και όχι "ανεμόμυλος".
Μα ποιος... κανάγιας έστησε τέτοιο poll "με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω;" :unsure:

Αααα, ναι... 😄
Μπορεί κάποιος να άλλαζε γνώμη. Καλά έκανα και έδωσα δυνατότητα αλλαγής πσήφου.
Η πσηφοφορία είναι για το ποιο επιθυμούμε εμείς. Όχι για το ποίο πιστεύουμε ότι θα περάσει.
Και τρέχει μέχρι τελευταία στιγμή. :D Την άφησα ανοιχτή για να μην είναι ασφυκτική, για να της δώσω λίγο οξυγόνο. :ROFLMAO:

Πάντως όλα τα κομμάτια είναι καλύτερα από το τελευταίο της Σάττι που βγήκε εχθές. Δεν το βάζω εδώ για ευνόητους λόγους. Όποιος θέλει να πάει στο κανάλι της και να προσπαθήσει να το ακούσει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back