και τα ρουχα τους 100% period correct ειναι, ή το κανεις ή δεν το κανεις, πως θες να βγαινουν δηλαδη στη σκηνη? σαν τους ΠΥΞ ΛΑΞ και τον Νταλαρα που φορανε το πουλοβερακι που τους επλεξε η γιαγια τους?Ρε φίλε, μπαντάκλα, και ηχάρα, αλλά, έχεις vintage εξοπλισμό, παίζεις vintage μουσική, έχεις vintage επιρροές, αλλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΣΟΥ και μου φοράς τη μπλούζα μέσα από το παντελόνι και το σηκώνεις μέχρι το στήθος ωσάν τον Οβελίξ, μισή καράφλα και μουστάκι; Σε παρακαλώ πολύ...
Όταν τα έκανε ο Βowie δε μιλάγατε!Ρε φίλε, μπαντάκλα, και ηχάρα, αλλά, έχεις vintage εξοπλισμό, παίζεις vintage μουσική, έχεις vintage επιρροές, αλλά ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΣΟΥ και μου φοράς τη μπλούζα μέσα από το παντελόνι και το σηκώνεις μέχρι το στήθος ωσάν τον Οβελίξ, μισή καράφλα και μουστάκι; Σε παρακαλώ πολύ...
Μια εξαίρεση θα επρεπε να την κάνουν γιατι δεν κόβω κανέναν απο τη ντραμιστική κοινότητα να συγκινείται.Είναι out of jurisdiction του PG
Αφού είναι κολλημένοι στο PG δεν το ξέρεις;Μια εξαίρεση θα επρεπε να την κάνουν γιατι δεν κόβω κανέναν απο τη ντραμιστική κοινότητα να συγκινείται.
Υπο τη στενή έννοια και το κοντραμπάσο εκτός ειναι.
Δεν ειναι ακριβως αυτο που εχουμε ξανακούσει. Και ο λόγος είναι ότι ανακατεύουν ρυθμους και μελωδίες απο λατινική αμερική που τώρα με τη νεα κυβέρνηση δεν ειναι της μοδός.Πάντως η μπάντα παίζει πολύ καλά.
Δεν έχω ακούσει πάρα πολλά τους, το Rebecca με είχε εντυπωσιάσει πάντως και σαν video clip.
Οκ , αναπαράγουν 50s μέχρι 60s...ξαναζεσταμενα , αλλά το κάνουν πολύ καλά.
Το ντύσιμο είναι εξαιρετικό , και ο drummer είναι και γόης.
Από εμένα είναι "Ναι."