- Πόντοι
- 6
Κύριοι...παραθέσαμε μερικές διασκευές...και γίνεται αυτό που γίνεται.
Σκέφτομαι να ανεβάσω και μερικά προσωπικά κομμάτια! Ούτε το 2239 δεν θα κλεινε αυτό το θέμα.
Φίλε μου, σχετικά με το ενδιαφέρον σου και τα γραφόμενα σου, πιστεύω πως διατρέχεις μέγάλο κίνδυνο.
Οτιδήποτε γράφεις και φιλτράρεις, περνάει από το εγωκεντρικό σου σύστημα. Για αυτό και όλοι αντιδρούν με ότι γραφεις.
Προβληματίζεσαι και λογικό ειναι αυτό, αλλά με λάθος εκτιμήσεις.
Το γράφω για σένα και τελεύταια φορα: η ΓΝΩΜΗ σου ΄΄εχει μια απάντηση. Ναι ή όχι.Σου αρέσει ή όχι. Κι αν θές αναλύεις το γιατί.
Όλα τα άλλα που μας παραθέτεις βγάζουν εγωκεντρικές καταστάσεις δικές σου.
Κι αυτό που καταφέρνεις έιναι να δημιουργείς ένα ΝΕΟ θέμα μέσα στο δικό μας θεμα.
Το μόνο που καταφέρνεις δηλαδή είναι να γεμίζεις με bytes ένα φόρουμ.
Επειδή είσαι εκτός του θέματος που έχουμε αναρτήσει από την αρχή, δεν θα συνεχίσω άλλο να παρακολουθώ τι γράφεις.
Αν και είμαι σίγουρος, ότι θα απαντήσεις, και θα ξαναπαντήσεις.
Τελειώνω θυμίζοντά σου το παραπάνω.
Esthisis - διασκευές σε video. γνωμη; Σου αρέσει αυτό που ακούς?...Ναι ή όχι και γιατί? (αν θες)
Να σε βοηθήσω για να μπορέσεις να ενταχθείς στο θέμα.
Πάμε σε μια ταβέρνα και σε ρωτάνε: Θα πα΄ρουμε στιφάδο. Θές? Σου αρέσει? ή να παρα΄γγείλουμε κάτι άλλο.
Απλά!
Και όχι απλοικά που γίνονται σύνθετα.
Καλό απόγευμα.
Με όλη μου την εκτίμηση σε όλους απανταχού χωρίς καμιά εξαίρεση.
Σκέφτομαι να ανεβάσω και μερικά προσωπικά κομμάτια! Ούτε το 2239 δεν θα κλεινε αυτό το θέμα.
Φίλε μου, σχετικά με το ενδιαφέρον σου και τα γραφόμενα σου, πιστεύω πως διατρέχεις μέγάλο κίνδυνο.
Οτιδήποτε γράφεις και φιλτράρεις, περνάει από το εγωκεντρικό σου σύστημα. Για αυτό και όλοι αντιδρούν με ότι γραφεις.
Προβληματίζεσαι και λογικό ειναι αυτό, αλλά με λάθος εκτιμήσεις.
Το γράφω για σένα και τελεύταια φορα: η ΓΝΩΜΗ σου ΄΄εχει μια απάντηση. Ναι ή όχι.Σου αρέσει ή όχι. Κι αν θές αναλύεις το γιατί.
Όλα τα άλλα που μας παραθέτεις βγάζουν εγωκεντρικές καταστάσεις δικές σου.
Κι αυτό που καταφέρνεις έιναι να δημιουργείς ένα ΝΕΟ θέμα μέσα στο δικό μας θεμα.
Το μόνο που καταφέρνεις δηλαδή είναι να γεμίζεις με bytes ένα φόρουμ.
Επειδή είσαι εκτός του θέματος που έχουμε αναρτήσει από την αρχή, δεν θα συνεχίσω άλλο να παρακολουθώ τι γράφεις.
Αν και είμαι σίγουρος, ότι θα απαντήσεις, και θα ξαναπαντήσεις.
Τελειώνω θυμίζοντά σου το παραπάνω.
Esthisis - διασκευές σε video. γνωμη; Σου αρέσει αυτό που ακούς?...Ναι ή όχι και γιατί? (αν θες)
Να σε βοηθήσω για να μπορέσεις να ενταχθείς στο θέμα.
Πάμε σε μια ταβέρνα και σε ρωτάνε: Θα πα΄ρουμε στιφάδο. Θές? Σου αρέσει? ή να παρα΄γγείλουμε κάτι άλλο.
Απλά!
Και όχι απλοικά που γίνονται σύνθετα.
Καλό απόγευμα.
Με όλη μου την εκτίμηση σε όλους απανταχού χωρίς καμιά εξαίρεση.