Esthisis - διασκευές σε video. γνωμη;

Κύριοι...παραθέσαμε μερικές διασκευές...και γίνεται αυτό που γίνεται.

Σκέφτομαι να ανεβάσω και μερικά προσωπικά κομμάτια! Ούτε το 2239 δεν θα κλεινε αυτό το θέμα.

Φίλε μου, σχετικά με το ενδιαφέρον σου και τα γραφόμενα σου, πιστεύω πως διατρέχεις μέγάλο κίνδυνο.

Οτιδήποτε γράφεις και φιλτράρεις, περνάει από το εγωκεντρικό σου σύστημα. Για αυτό και όλοι αντιδρούν με ότι γραφεις.

Προβληματίζεσαι και λογικό ειναι αυτό, αλλά με λάθος εκτιμήσεις.

Το γράφω για σένα και τελεύταια φορα: η ΓΝΩΜΗ σου ΄΄εχει μια απάντηση. Ναι ή όχι.Σου αρέσει ή όχι. Κι αν θές αναλύεις το γιατί.

Όλα τα άλλα που μας παραθέτεις βγάζουν εγωκεντρικές καταστάσεις δικές σου.

Κι αυτό που καταφέρνεις έιναι να δημιουργείς ένα ΝΕΟ θέμα μέσα στο δικό μας θεμα.

Το μόνο που καταφέρνεις δηλαδή είναι να γεμίζεις με bytes ένα φόρουμ.

Επειδή είσαι εκτός του θέματος που έχουμε αναρτήσει από την αρχή, δεν θα συνεχίσω άλλο να παρακολουθώ τι γράφεις.

Αν και είμαι σίγουρος, ότι θα απαντήσεις, και θα ξαναπαντήσεις.

Τελειώνω θυμίζοντά σου το παραπάνω.

Esthisis - διασκευές σε video. γνωμη; Σου αρέσει αυτό που ακούς?...Ναι ή όχι και γιατί? (αν θες)

Να σε βοηθήσω για να μπορέσεις να ενταχθείς στο θέμα.

Πάμε σε μια ταβέρνα και σε ρωτάνε: Θα πα΄ρουμε στιφάδο. Θές? Σου αρέσει? ή να παρα΄γγείλουμε κάτι άλλο.

Απλά!

Και όχι απλοικά που γίνονται σύνθετα.

Καλό απόγευμα.

Με όλη μου την εκτίμηση σε όλους απανταχού χωρίς καμιά εξαίρεση.

Παιδιά μπορεί να ακούγεται λίγο "κακό" αλλά αν δεν παίζατε καλά μουσική, στάνταρ ο eye θα σας έλεγε πως καλά κάνετε και παίζετε διασκευές... Από τη στιγμή που αποφασίζετε να εκτεθείτε δημοσίως, πρέπει να ακούσετε τα πάντα, ακόμα κι αν διαφωνήσετε. Κι εδώ που τα λέμε, όντως, γιατί να μην παίξετε δικά σας αφού παίζετε καλά; Αυτό είπε στην ουσία. Αυτό θα ήθελα κι εγώ. Να ακούσω κάτι δικό σας για να μη μπω στη διαδικασία να σας συγκρίνω με τους πρωτεργάτες, ο οποίοι οπως και να το κάνουμε, μένουν άφθαρτοι μέσα από τις πρώτες εκτελέσεις. Θα ήταν πολύ φασιστικό να μη μπορεί κανείς να κρίνει και την επιλογή σας.

Oντόπικ:

Παιδιά συγγνώμη που θα εκφέρω αρνητική άποψη (πρέπει να υπάρχουν κι αυτές, έτσι δεν είναι; ) αλλά οι διασκευές σας δεν μου άρεσαν καθόλου. Είναι στείρες επανεκτελέσεις, και χωρίς καμία ιδιαίτερη πινελιά για να δικαιολογήσουν την προσπάθεια. Κι αυτό που προσπαθούν να σας πουν είναι ότι στην ουσία δεν υπάρχει καν αντικείμενο στην ερώτηση "για πείτε μας γνώμη για τις διασκευές μας - καλά το πάμε;". Ωραία, κι αν σας πούμε ότι καλά το πάτε, ποια θα είναι η διαφορά; Aπολύτως καμία... Ενώ αν μας ρωτούσατε γνώμες για το δικό σας υλικό, θα μπορούσε να υπάρξει μια γόνιμη συζήτηση!  :)

Αυτά τα λέω επειδή εκτιμώ κι εγώ ότι είστε μουσικοί με δυνατότητες για πολύ καλύτερα πράγματα από σκέτες διασκευές "απλά για να περνάμε καλά".

Οφτόπικ (σχεδόν):

playloud είπε:
Τωρα το τι εννοω με το οτι (πολλες φορες) οι εκτελεσεις που κανουΜΕ ειναι ανωτερες των αυθεντικων ξερουν (οσοι ασχολουνται) ποσο ομορφο ειναι να παιρνεις ενα κομματι και να το κανεις απο απλο κομματακι, πολυ ομορφη διασκευη.
Tώρα εδώ βλέπω δυο προτάσεις που δεν συνδέονται καν μεταξύ τους...

Τωρα το τι εννοω με το οτι (πολλες φορες) οι εκτελεσεις που κανουΜΕ ειναι ανωτερες των αυθεντικων

ξερουν (οσοι ασχολουνται) ποσο ομορφο ειναι να παιρνεις ενα κομματι και να το κανεις απο απλο κομματακι, πολυ ομορφη διασκευη.
και γίνεται ένας μίνι συντακτικός αχταρμάς, με την πιθανή απάντηση στην αρχική ερώτηση να έχει πάει για βρούβες. Δεν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, Playloud; Kαι άσε τα περί φλώρων, αρκετό flaming βλέπουμε εδώ γύρω...

tassos1978 είπε:
Παιδιά μπορεί να ακούγεται λίγο "κακό" αλλά αν δεν παίζατε καλά μουσική, στάνταρ ο eye θα σας έλεγε πως καλά κάνετε και παίζετε διασκευές... Από τη στιγμή που αποφασίζετε να εκτεθείτε δημοσίως, πρέπει να ακούσετε τα πάντα, ακόμα κι αν διαφωνήσετε. Κι εδώ που τα λέμε, όντως, γιατί να μην παίξετε δικά σας αφού παίζετε καλά; Αυτό είπε στην ουσία. Αυτό θα ήθελα κι εγώ. Να ακούσω κάτι δικό σας για να μη μπω στη διαδικασία να σας συγκρίνω με τους πρωτεργάτες, ο οποίοι οπως και να το κάνουμε, μένουν άφθαρτοι μέσα από τις πρώτες εκτελέσεις. Θα ήταν πολύ φασιστικό να μη μπορεί κανείς να κρίνει και την επιλογή σας.
μα φιλε ΤΑΣΣΟ δεν μας πειραζει εαν σε καποιους δεν αρεσει ο τροπος που παιζουμε τα κομματια ...καθε αλλο δεκτο και το σεβομαστε(ετσι και αλλιως το επαγγελμα μου ειναι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟς ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και οχι μουσικος ;)) αλλα να λεει ο αλλος με ειρωνια εαν μας καλουνε σε κρουαζιερες και λοιπα εε οχι τετοια κριτικη δεν μου λεει τιποτα ισα ισα θα με βρει αντιθετο.και εαν εκτιθεμαι εγω μια φορα που νομιζω οτι παιζω καποια κομματια που γουσταρω και μεγαλωσα με αυτα αλλο τοσο με συγχωρεις εκτιθεται και ο μαστορας που εχει το χαρισμα να τα λεει με στομφο και χαριτομενιες,,,λυπαμαι αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και ναι θα συνεχισουμε να παιζουμε διασκευες οπως τις παιζουμε ευελπιστωντας οτι καποτε θα γινουμε καλυτεροι(εαν ποτε θα γινει αυτο βεβαια).

bloody εννοειται οτι θελουμε τη γνωμη σου και εννοειται οτι παιζουμε διασκευες μονο και μονο για να περναμε καλα και για κανενα live για αυτους τους δυο και μονο λογους...τιποτα αλλο δεν αναζητουμε ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος, Playloud;
Διαβασε καλυτερα και κανενα προηγουμενο μου ποστ (στο ιδιο θεμα), μην βαριεσαι, come on

Kαι άσε τα περί φλώρων, αρκετό flaming βλέπουμε εδώ γύρω...
Flaming, trolling σουξου μουξου μανταλακια δεν ξερω ΤΙ σημαινουν (αληθεια λεω)

ignantios είπε:
μα φιλε ΤΑΣΣΟ δεν μας πειραζει εαν σε καποιους δεν αρεσει ο τροπος που παιζουμε τα κομματια ...καθε αλλο δεκτο και το σεβομαστε(ετσι και αλλιως το επαγγελαμε μου ειναι ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟς ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και οχι μουσικος ;)) αλλα να λεει ο αλλος με ειρωνια εαν μας καλουνε σε κρουαζιερες και λοιπα εε οχι τετοια κριτικη δεν μου λεει τιποτα ισα ισα θα με βρει αντιθετο.και εαν εκτιθεμαι εγω μια φορα που νομιζω οτι παιζω καποια κομματια που γουσταρω και μεγαλωσα με αυτα αλλο τοσο με συγχωρεις εκτιθεται και ο μαστορας που εχει το χαρισμα να τα λεει με στομφο και χαριτομενιες,,,λυπαμαι αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου και ναι θα συνεχισουμε να παιζουμε διασκευες οπως τις παιζουμε ευελπιστωντας οτι καποτε θα γινουμε καλυτεροι(εαν ποτε θα γινει αυτο βεβαια).
Και πάλι δεν κατάλαβες, το χάνεις τελείως, αλλά οκ ας μη το συζητήσουμε άλλο.

δεν πειραζει μπορει να μην καταλαβαινω δεν θα τα χαλασουμε εδω ;D

Ξεκαθαριστε μας κατι  βρε παιδια , ο τιτλος λεει ΄διασκευες΄ , η συζητηση  γινεται  για το ποσο πιστα τα παιζετε σε σχεση με τα πρωτοτυπα  , τι ισχυει ?

Προσωπικα πιστευω οτι  η διασκευη  ειναι  μια παρα πολυ καλη  λυση και για  να

παιζεις τα κομματια που γουσταρεις αλλα και να βαζεις το μυαλο , το ταλεντο , την διαφορετικη προσεγγιση , το ηχοχρωμα κλπ και εντελει  να εχεις και αισθηση  δημιουργειας .....

Τεραστια ονοματα της μουσικης ξεκινησαν και συνεχισαν την καριερα τους παιζοντας και διασκευες  .  Ποτε ομως δεν ηταν πιστα αντιγραφα του πρωτοτυπου .........

ρε παιδια για να καταληξουμε εμεις δεν θελουμε να αλλαζουμε τιποτα στις διασκευες(οσο το δυνατον )και ας ακουγονται οπως πιστευει ο καθενας....σε καποιους αρεσαν σε καποιους οχι δεν υπαρχει θεμα εμεις ετσι την αντιλαμβανομαστε και την βρισκουμε με την εννοια διασκευη καποιοι αλλοι αλλιως τι να κανουμε τωρα.και η συζητηση περιστρεφεται περι το αν αυτος που ακουσε τα κομματια του αφησαν καλη ή κακη εντυπωση μεσα απο μια ηχογραφηση κινητου αυτο και τιποτα αλλο.δεν εχω κανενα προβλημα εαν σε καποιους δεν αρεσαν .και σε μενα πολλες δημιουργιες πολλων απο εδω και ο τροπος παιξιματος  δεν μου αρεσουν τι σημαινει αυτο οτι ο δημιουργος - εκτελεστης πρεπει να σταματησει?...και η συζητηση ειναι περι τι πρεπει να βελτιωθει και οχι το εαν πρεπει να παιζουμε δικα μας,εαν θα ειχαμε για τραγουδιτη τον coverdale οτι θα ειμασταν καλυτεροι και εαν ειχαμε για κιθαρα τον satriani εαν θα δουλευε καλυτερα το πραγμα (που αμφιβαλλω)  ;D

εαν θελαμε να παιζουμε δικα μας και τι βρισκαμε θα το καναμε...και δεν νομιζω οτι ειναι ελλειψη δημιουργικοτητας που ειπε ο ....φιλος μου.αυτα μας αρεσουν και αυτα κανουμε.

Το θεμα το ειχαμε ξανασυζητησει σε πολυ πιο ηπιους τονους αν θυμαμαι Ιγνατιε και την αποψη μου την ξερεις.

Τωρα για αυτο που ρωτας,πρεπει πρωτα να ξεκαθαρισεις, τι ακριβως θελετε να πετυχετε,για να μπορεσει καποιος να σας απαντησει.

Αν το ζητουμενο σας ειναι η πιστη αντιγραφη,θελει δουλεια ακομη.

Αν ειναι να τα κανετε διασκευη κατα καποιο τροπο βαζοντας και δικα σας στοιχεια θελει παλι δουλεια κ.λ.π.

Το παν ειναι να την βρισκεις με αυτο που κανεις,οπως σωστα γραφεις.

Τα χαιρετισματα στον αγαπητο ....Σταροβα. ;D ;D ;D

Υ.Γ Και να προσεχετε,παντου υπαρχει ενας el...  ;D ;D ;D

γεια σου ρε vartanis... ;D

ναι το θεμα ειναι να παιζουμε τις διασκευες οσο πιο καλα εμεις μπορουμε(με τα μελη που εχουμε και τα μηχανηματα που εχουμε)...τωρα αλλοι μπορει να μπορουν καλυτερα...ιδου η ΡΟΔΟΣ (τυχερε play).αν καταλαβουμε οτι αρεσουμε σε πολυ λιγους μπορει και να το σταματησουμε προς το παρων αρκετα studio που εχουμε γυρισει κανεις δεν εχει εκφραση κακη γνωμη αλλα και να το εκανε καλη καρδια σιγα μην στερησω εγω απο τον εαυτο μου τη χαρα... ;D

Θα θεωρησω απιστευτο,καποιος που ασχολειται,εστω και λιγο με την μουσικη, να πει οτι δεν ειστε καλοι.

Και τα μηχανηματα ειναι μια χαρα και οι τεχνικες σας ικανοτητες,απο οτι ακουω,ειναι μια χαρα,αλλωστε σας τα εχω ξαναπει.

Μονο που τωρα,προσεχετε περισσοτερο τον Super τουπερ ..... Σταροβα, γιατι τον εχετε στους σωστους τονους και δεν ζοριζεται. ;D ;D ;D

Το ζητημα ειναι,εσεις να ειστε ενταξει και ολα τα αλλα ερχονται.

Σε καποιους θα αρεσετε, σε αλλους οχι,τι να κανουμε,ετσι ειναι η ζωη.

Υ.Γ Και να προσεχετε,παντου υπαρχει ενας el . . .

Λέω να ξεκινήσω μπαλαλάικα!

Θα ηρεμήσω έτσι. Δεν θα χω πολλά σχολια ''νά'' να διαβάζω.

Με έκτιμηση.

Vartanis είπε:
Θα θεωρησω απιστευτο,καποιος που ασχολειται,εστω και λιγο με την μουσικη, να πει οτι δεν ειστε καλοι.

Και τα μηχανηματα ειναι μια χαρα και οι τεχνικες σας ικανοτητες,απο οτι ακουω,ειναι μια χαρα,αλλωστε σας τα εχω ξαναπει.

Μονο που τωρα,προσεχετε περισσοτερο τον Super τουπερ ..... Σταροβα, γιατι τον εχετε στους σωστους τονους και δεν ζοριζεται. ;D ;D ;D

Υ.Γ Και να προσεχετε,παντου υπαρχει ενας el . . .
αν και δεν μου αρεσουν οι αντρες.....we love you.....ετσι λεω και εγω ετσι ειναι η ζωη κερναω μπυρα εαν συναντηθουμε ποτε...

p.s τι ειναι ο el.......????????????????????? ;D

Vartanis είπε:

.
καποιος ειπε μαλιστα οτι τα ξεφτυλιζουμε..... :)

Μεσα για την μπυρα,εαν με αφησει η γυναικα μου ;D ;D ;D

Κοιτα,αυτος που ειπε οτι τα ξεφτιλιζεται,αυτο αισθανοταν,αυτο ειπε.Δεν θα πεθανουμε κιολας.Δημοκρατια εχουμε.Τι να κανουμε;

Τα οσα εχω ακουσει εγω εδω μεσα απο καποιους,εχουν ξεπερασει .....τα high score.Το φαι μου ομως το τρωω ολο.(χα χα χα χα χα χα)

Για το p.s που με ρωτας,να σου πω την αληθεια ουτε και γω ξερω τι ειναι. ;D ;D ;D

Ακομη ερευνατε η προελευση του(χα χα χα χα χα χα χα).

εισαι ωραιος  ;D ;D ;D αλλα για την γυναικα σου δεν γινεται τιποτα την πατησες.... ;D

αμα σου πω οτι μου κανει εντυπωση και το καρμα σου ::)

Επειδη βλεπω οτι αναψαν κακως τα αιματα για ενα αξιολογο γκρουπακι που μονο καλα σχολια επρεπε να ακουγοντε θα ηθελα να διακωμωδισω λιγο το ονομα του και να αφιερωσω στα μελη του το εξης τραγουδακι. Κ για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις κανω καλοπροαιρετη πλακα κ δε κοροιδευω απο κακια.

http://www.youtube.com/watch?v=NCBe3gVFWEA

Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί στην ερώτηση "Σας αρέσει το Χ?" να υπάρξει απάντηση "Το Χ δεν μου αρέσει εξ' ορισμού, γιατί δεν βρίσκω λόγο ύπαρξης στο Χ". Η ερώτηση, καλώς ή κακώς, ΔΕΝ είναι "Εγκρίνετε αυτό που κάνουμε;", αλλά "Σας αρέσει αυτό που κάνουμε;"

Ποιος ο λόγος να απαντήσεις, πέρα από του να βγάλεις ένα απωθημένο;

Όσο σωστά και αν είναι αυτά που λες (που μπορεί και να είναι πολύ σωστά, παρεμπιπτόντως), όταν τα λες σε άσχετο σημείο και απρόκλητα, καταντάνε απλά κομπλεξισμοί.

Κάθε τι υπάρχει για ένα λόγο. Αν δεν σου αρέσει που υπάρχει, απλά μην ασχολείσαι μαζί του. Ιδίως αν δεν σε ρωτάνε.

:-X...οχι εδω θα πεισουμε αυτον που ασχολειται με το χ οτι δεν πρεπει να ασχολειται και οτι πρεπει να ασχολειται με το ψ (κατα τη δικη μας ολοσωστη παντα αποψη,ασχετα εαν δεν τον εκφραζει αυτον)  για να αποφασισουμε οτι θα τον κρινουμε, αλλιως μαυρο φιδι που τον εφαγε.Αλλιως εαν δεν τον εκφραζει αυτο το ψ λεγεται ελλειψη δημιουργικοτητας κλπ...κλπ....ακου διασκευες.....και μαλιστα επανεκτελεσεις...αισχος

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα