Esthisis - διασκευές σε video. γνωμη;

playloud είπε:
+10000000000000

Επισης να σου πω οτι μπαντα χωρις δευτερα φωνητικα (μιας και παιζετε κομματια που εχουν μεσα) ακουγεται παντα "ερασιτεχνικη". Και ο τραγουδιστης θα επρεπε να ψαξει λιγο την προφορα του.

Βεβαια αν δεν εχετε βλεψεις και κανετε μονο την ταυλα σας μια χαρα και δεν σας νοιαζει αλλα επειδη ρωτησες γνωμες......
εννοειται οτι δεν παμε επαγγελματικα αλλα μονο για την πλακα και κανα live....τωρα αυτο που λες για τις δευτερες εχεις απολυτο δικιο και το ξερουμε αλλα για να βρεις τραγουδιστη και ειδικα να κανει δευτερες ειναι πονεμενη ιστορια :'(

ignantios είπε:
οι λογοι ειναι πολλοι.

• γιατι μας αρεσει να παιζουμε διασκευες,οπως επισης και σε αλλες μπαντες που παω και ακουω δεν μου αρεσει να μου παιζουν δικα τους κομματια αλλα διασκευες.
  • γιατι ειναι πορωση να ακους οτι μπορεις να βγαλεις κατα 70%,80%,90% κομματια με τα οποια μεγαλωσες
  • γιατι οταν πας για live σε μαγαζι αυτα εχουν πιο πολυ περαση απο οτι δικα μας
  • και πολλοι αλλοι λογοι που βαριεμαι να γραφω

Μάλιστα. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Άμα παίξετε πουθενά πάντως, να μας το πεις να το έχουμε κατά νου.

Κάτι ακόμη : έχετε καμία σχέση με τους Aferesis ή τους Pollaplasiasmos ?

:)

Θα σε ειδοποιησω μεινε ησυχος!!!απο οτι καταλαβα δεν ψηνεσαι για τετοια εσυ οποτε δεν τιθεται θεμα...με τα παραπανω εχουμε απλη συνονημια ;)

κατι δικο σου θα ακουσουμε ποτε?να δω εσυ τι γουσταρεις μηπως μου ανοιξεις τους οριζοντες μου

ignantios είπε:
Θα σε ειδοποιησω μεινε ησυχος!!!απο οτι καταλαβα δεν ψηνεσαι για τετοια εσυ οποτε δεν τιθεται θεμα...με τα παραπανω εχουμε απλη συνονημια ;)

κατι δικο σου θα ακουσουμε ποτε?να δω εσυ τι γουσταρεις μηπως μου ανοιξεις τους οριζοντες μου
Γιατί, εσύ μας έδειξες κάτι... δικό σου....;;;;;

Δεν υπάρχει λόγος να είσαι εχθρικός επειδή κάποιος σε κριτικάρει (με λεπτότητα προς το παρόν) για έλλειψη δημιουργικότητας.

Εσύ ζήτησες κριτική, δεν ήρθα σπίτι σου να μαλώσουμε.

;D ;D ;Θα βαλω και εγω τετοια για να δειξω οτι δεν ειμαι εχθρικος...απο οτι ειδες και αλλοι εκαναν ασχημη κριτικη για καποια πραγματα και δεν με πειραξε τιποτα...αλλα τα.  Εγώ θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: ποιος είναι ο λόγος για να συντηρεί κανείς μία μπάντα που παίζει διασκευές; Υπάρχει κάποιος επαγγελματικός στόχος πίσω από κάτι τέτοιο; Προσλαμβάνονται σε κρουαζιερόπλοια ή νυχτερινά κέντρα; Συμμετέχουν σε κάποιο άλλο είδος εκδηλώσεων; Τι ακριβώς παίζει; Διαφωτίστε με παρακαλώ......σε διαφωτισα λοιπον και εγω 

αλλα επειδη προφανως τα εχουμε ξανα πει και δεν πολυ ταυτιζονται οι αποψεις μας οποτε δεν εχει νοημα,ασε οτι εισαι και καλυτερος στο γραπτο λογο οπως εσυ εχεις πει οποτε δεν με παιρνει.τωρα υποτιμας τη νοημοσυνη μου με το να γινεσαι ειρωνικος και μετα να λες εγω δεν ειμαι εχθρικος και λοιπα.και για να τελειωσω,θα γραψω κατι που καποτε εγραψες και εμεινες στην μνημη μου ....''λοιπον εγω αυτους τους βαζω να τσακωνονται επιτηδες ετσι για να κανουμε πλακα''

σε χαιρετω φιλε μου και απο εδω και περα ολο δικο σου εχεις το λογο μου

περιμενω εναγωνιως να βαλεις κατι στο οποιο εστω συμμετεχεις και εσυ με τον οποιοδηποτε τροπο... :) :) ;) ;D

ignantios είπε:
και για να τελειωσω,θα γραψω κατι που καποτε εγραψες και εμεινες στην μνημη μου ....''λοιπον εγω αυτους τους βαζω να τσακωνονται επιτηδες ετσι για να κανουμε πλακα''
Εννοείται ότι δεν έχω γράψει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν είναι θέμα μνήμης, αν το έχω γράψει θα το βρει ο elavd, η οποίοσδήποτε ξέρει να χρησιμοποιεί το Google.

Επί της ουσίας, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να απολογηθώ εγώ που δεν εκτίθεμαι παρουσιάζοντας την μέτρια δουλειά μου και όχι εσύ που παρουσιάζεις την μέτρια εκτελεσμένη δουλειά άλλων.

Όλοι εσείς που κάνετε διασκευές, αναλογιστείτε κάποια στιγμή πόσο δύσκολη κάνετε τη ζωή σας. Αυτά τα κομάτια που λέτε ότι τα αγαπάτε (ενώ τα ξεφτιλίζετε) δεν τα αγαπάτε μόνο εσείς, αλλά τα αγαπάμε και εμείς. Τα έχουμε ακούσει και ξανακούσει, μερικοί τα έχουμε δει και live (όχι σε DVD version), οπότε αυτό με το οποίο θα συγκριθείτε είναι συνήθως τόσο ψηλά που καταντάει να είναι άδικο για εσάς.

Το μόνο κοινό που δεν θα σας επισημάνει αυτό το πρόβλημα, είναι μεθυσμένοι θαμώνες ξενυχτάδικων σε ελληνικές παραλιακές περιοχές - αν αυτό σας φτάνει, εμένα μου περισσεύει αλλά όχι και να με εγκαλούν τέτοιοι μουσικοί για... μη-παρουσίαση υλικού...

Οι λίγοι που έχουν παρουσιάσει μέσα από το noiz original υλικό (και με τους οποίους έχω μιλήσει με ΟΛΟΥΣ) καταλαβαίνουν πάρα πολύ καλά γιατί ένας δημιουργός είναι επιφυλακτικός στο να παρουσιάσει υλικό του...

Εσείς τώρα... είπαμε.. κανά live και... ταύλα (που λέει και ο playloud...)...

ignantios είπε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ....

Play τωρα γυρισα απο τα μπανια του λαου....οσων αφορα για emg οχι δεν ειναι emg οι μαγνητες ειναι αυτοι που εχει η fender deluxe.Τωρα για αυτο που ειπες για την ατακα ειλικρινα δεν το καταλαβα πως το εννοεις  ::)τωρα για τα χρωματικα που λες ο πληκτρας προσπαθει να παιξει τα πιο σημαντικα ωστε να μην φαινεται αδειο το κομματι κια δεν το κανει απο λογους ανικανοτητας.απο την αλλη ο γυμνισμος που βλεπεις ειναι γιατι κανει αφορητη ζεστη.

Εαν μπορεις εξηγησε λιγο την ατακα πιο απλα γιατι και εμεις απο την εκδοση του dvd το παιζουμε αλλα προφανως κατι διαφορετικο βλέπεις ;D
Μπραβο το παιδι, ετσι, μπανακι γιατι η Αθηνα αλλιως δεν παλευεται..... Μεχρι κι εμεις εδω σκαμε...

Ρε Ιγνα, δεν ειπα για ΤΗΝ ατακα, αλλα οτι δεν βγαζετε τα κομματια "ατακα", δηλ δεν τα εχετε βγαλει ακριβως... Αυτο εννοουσα, κατι σαν αυτο που λεει κι ο αλλος φιλος.

Την εισαγωγη παντως πες του πληκτρα να την ξανακουσει (η ξαναδει) ΣΤΑΝΤΑΡ δεν ειναι ετσι, τρωει ακκορντα και αλλαζει σε αλλο χρονο απο αυτον που αλλαζει ο Paich (τι ψαχνω κι εγω τωρα).

Παντως τη γνωμη μου στην λεω μονο και μονο επειδη ρωτησες κι επειδη το ξερεις οτι στα λεω για καλο ΟΚ?

playloud είπε:
Την εισαγωγη παντως πες του πληκτρα να την ξανακουσει (η ξαναδει) ΣΤΑΝΤΑΡ δεν ειναι ετσι, τρωει ακκορντα και αλλαζει σε αλλο χρονο απο αυτον που αλλαζει ο Paich (τι ψαχνω κι εγω τωρα).
Κι εγώ το παρατήρησα αυτό..

Κατά τ'άλλα συνεχίστε να κάνετε αυτό που πιστεύετε οτι σας γεμίζει και μην δίνετε σημασία σε κακόβουλα σχόλια...

Αυτά θα υπάρχουν πάντα...

Τακη τωρα καταλαβα τι εννοουσες ο.κ εχεις δικιο σε αυτο ;) κατι εχουμε ψιλοαλλαξει στην εισαγωγη....

Longshadow να εισαι καλα για ολα τα σχολια!!! εννοειται οτι κανουμε αυτο που μας αρεσει περισοτερο και θα συνεχισουμε ....ευτυχως που δεν ηταν η ιδεα μου για καποια σχολια και εννοω τα κακοβουλα...ευχαριστουμε !

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
be thankful for what you've got(massive attack)
μια μικρη διορθωση ,το κομματι ΔΕΝ ειναι των MASSIVE ATTACK αλλα του William DeVaughn  ;)

ignantios είπε:
Τακη τωρα καταλαβα τι εννοουσες ο.κ εχεις δικιο σε αυτο ;) κατι εχουμε ψιλοαλλαξει στην εισαγωγη....

Longshadow να εισαι καλα για ολα τα σχολια!!! εννοειται οτι κανουμε αυτο που μας αρεσει περισοτερο και θα συνεχισουμε ....ευτυχως που δεν ηταν η ιδεα μου για καποια σχολια και εννοω τα κακοβουλα...ευχαριστουμε !
Εγω παντως Ιγνα, προτιμω να παιζω σε παραλιακες περιοχες και μπρος σε μεθυσμενους που νοιωθουν τι παιζω παρα σε αποφοιτους ανωτατων σχολων που καθονται απο κατω με το μπλοκακι στο χερι για να σημειωσουν ΟΠΟΙΟ φαλτσο παιξεις, και που ηρθαν μετα απο την παιδικη χαρα και πριν να πανε στο σκυλαδικο μονο και μονο για να δικαιολογησουν το σκυλολοι που ...επεται.

Το επιπεδο της "εκτελεσης" τουλαχιστον μιλωντας παλι προσωπικα ειναι αρκετα ψηλο, πολλες φορες μαλιστα ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο αυτο της ιδιας της μπαντας.

Και στο τελος τελος, που ειναι το κακο να πληρωνεσαι κανοντας (και) την "ταυλα" σου (και βγαζοντας σε μια εβδομαδα οσα βγαζει ο..... αποφοιτος σε 1 μηνα)?????   ;)  ;)  ;)  ;)

respect με καλυψες ;) Play...

ignantios είπε:
respect με καλυψες ;) Play...
Κι εγώ καλύφθηκα..Και έχω και κάτι ταύλες!

Εν τω μεταξύ επειδή είμαι κι από χωριό....το καλαμπόκι είναι 1!...οι κότες...χιλιάδες!!!

Έτσι και η τέχνη.

Μην το παρεξηγήσετε.Χιουμοριστικά τοποθετήθηκα.

Desafinando είπε:
Κι εγώ καλύφθηκα..Και έχω και κάτι ταύλες!
Εντάξει, είναι πολύ εύκολο να βαφτίζουμε ως "κακεντρεχή" μία άποψη με την οποία διαφωνούμε και στην οποία δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Αλλά αυτό που πραγματικα δεν μπορώ να σηκώσω, είναι αυτό που λέει ο playloud (αν το κατάλαβα καλά) ότι σε μερικές περιπτώσεις οι "εκτελέσεις" του είναι καλύτερες και από το πρωτότυπο (;;;;;;). Πείτε μου ότι δεν κατάλαβα καλά, σας  παρακαλώ πολύ....

Επειδή η χρήση της ελληνικής γλώσσας ( της πλουσιοτέρας από όλες τις γλώσσες επικοινωνίας) μας δίνει την δυνατότητα να αναπτυσσόμαστε, να ρητορεύουμε,άλλοτε απλώς να εκφράζουμε την άποψή μας, άλλοτε άλλα να θέλουμε να πούμε και ναι άλλα να λέμε επειδή δεν έχουμε την γνώση των ακριβέστατων λέξεων για να την εκφράσουμε....

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους φίλους του νόιζ, πως το θέμα που παραθέσαμε ήταν η γνώμη σας για τις διασκευές μας. Η γνώμη σας.Διαβάζω απαντήσεις οι οποίες σχολιάζονται τα γραφόμενα του καθενός.

Δεν νομίζω πως κανείς από εδώ κλέβει του αλλουνού το ''ψωμί''. Προς τι λοιπόν ο αλληλοσπαραγμός? ( Ο Κλυνν αποκαλεί τους Έλληνες '' έθνος Ανάδελφον'')

Σαν κότα λοιπόν κι εγώ, σας υπενθυμίζω ότι μετρά η γνώμη σας, πως τα ακούτε, τι θα αλλάζατε....τέτοια σχόλια. Δώστε ( εαν θέλετε) λίγο από το ενδιαφέρον σας.

Κανείς δεν έχασε όταν έδωσε κάτι από τον εαυτό του στον συνάνθρωπό του.

Ένα κέρι είναι χρήσιμο ακόμα κι όταν σβήνει....αρκεί να ανάψει έαν άλλο.

Εγω τουλαχιστο φιλε Κωστα (πρεπει να εισαι ο πληκτρας της μπαντας ε?) προσπαθησα να σας δωσω το σχολιο μου γι αυτα που ειδα κι ακουσα, κι ελπιζω να βοηθησα.

Τωρα το τι εννοω με το οτι (πολλες φορες) οι εκτελεσεις που κανουΜΕ ειναι ανωτερες των αυθεντικων ξερουν (οσοι ασχολουνται) ποσο ομορφο ειναι να παιρνεις ενα κομματι και να το κανεις απο απλο κομματακι, πολυ ομορφη διασκευη. Βεβαια, θα πρεπει να ξερεις τι κανεις και κυριως να εχεις..... να δεις πως το λενε.... α, μουσικες γνωσεις και ΑΠΟΨΗ.

Οποιος θελει, μπορει ανετα να ερθει να μας ακουσει (και θα γουσταρω και πολυ, ηδη ενα μελος του Noiz ειναι στα μερη μου κι ερχεται καθε βραδυ κι απ οτι λενε, περναει αυτος κι η γυναικα του υπεροχα). Να σας κερασω ξεθυμασμενη μπυρα και σφηνακι(α) Jack. Perrie με λεμονακι ΔΕΝ σερβιρει το κατεστημα, μιας και οι φλωροι ΔΕΝ ειναι ευπροσδεκτοι

Desafinando είπε:
Η γνώμη σας.
Η δική μου γνώμη είναι ότι οι διασκευές σας είναι πολύ κατώτερες από τα πρωτότυπα κομάτια. Εξ' ού και η λογική απορία : γιατί τις κάνετε; Όπου και πήρα τις παραπάνω απαντήσεις.

Συγνώμην κιόλας, αλλά... ποια άλλη θα μπορούσε να είναι η απάντηση; Εσύ δεν το ξέρεις αυτό που έγραψα στην προηγούμενη παράγραφο; Πρώτος εγώ σου το λέω;

Είσαστε φανερά καταρτισμένοι μουσικοί που καθόσαστε και προσπαθείτε να παίξετε υλικό κάποιων άλλων. Γιατί δε φτιάχνετε το δικό σας; (και μη μου πεις οτι το φτιάχνετε, καθότι ο ignantios παραπάνω είπε ότι δεν του αρέσει να πηγαίνει σε συναυλίες όταν οι μπάντες παίζουν "δικά τους").

Και - εν' πάσει περιπτώσει - αν έχετε επιλέξει αυτό το δρόμο καλά κάνετε - αλλά επειδή εγώ δεν ανήκω στο μεθυσμένο κοινό (που ο playloud είπε ότι "τον νιώθουν" και ο δικός σου απάντησε ότι "τον κάλυψε"), λογικό είναι να διαμαρτύρομαι. Αλλιώς, στείλτε μου καμιά καλή μπουκάλα ουίσκυ, να περιμένουμε να πάει και νοέμβρης για να τα κοπανήσω, και τα ξαναλέμε.

Μην με αδικείς λέγοντάς μου ότι δεν διαθέτω αρκετό χρόνο και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μου - συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

playloud είπε:
Να σας κερασω ξεθυμασμενη μπυρα και σφηνακι(α) Jack. Perrie με λεμονακι ΔΕΝ σερβιρει το κατεστημα, μιας και οι φλωροι ΔΕΝ ειναι ευπροσδεκτοι
Σιγά τα ποτά που πίνεις ρε αλάνι...

Αυτά ούτε για διαλυτικά σε ελαιόχρωμα δεν τα βάζω.

Άμα σε αφήνει ο γιατρός σου, έλα το χειμώνα στην Αθήνα να σε αφήσω να αγγίξεις τα άδεια μπουκάλια από τις ουισκάρες που πίνω.. ίσως να μυρίσεις κιόλας...

Ρε eye,

οταν ο χρονος που καταναλωνεις για το συνανθρωπο σου περιοριζεται στο να τον χωσεις 6 feet under και το ΠΡΩΤΟ σου σχολιο να ειναι αυτο που ηταν στην πρωτη σελιδα του thread, καλυτερα ρε, αληθεια, μην ασχολεισαι και χανεις και χρονο. Αντε για μπανιο. Παιξε nintendo

Σημ. Ειπα "να κερασω", εγω δεν πινω ρε, ειμαι "φλωρος"  ;) αλλα ως του "μαγαζου" εχω δοντι και δεν με γεμιζουν πισσα και πουπουλα

Σημ2 Γερο, μεριασε ρε να περασω και προσεχε το λιβερ

ρε φιλε eye τι να σου πω ....με μια σου τοποθετηση κανεις τοσα ατομα να ειναι εναντιον σου(που απο το αποχαιρετιστηριο topic σου καταλαβες οτι ειναι παρα πολλα ;,αυτο μαλιστα ειναι ταλεντο υποκλινομαι γινεσαι αντιπαθης στο γρηγοροτερο δυνατο) και εσυ αυτο το λες επικοδομητικη κριτικη....ξερεις και ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ αλλα και ο ΧΙΤΛΕΡ νομιζαν οτι οι αλλοι ειχαν προβλημα και οχι αυτες οι ''ιδαιτερες'' προσωπικοτητες .τωρα τι να σου πω κοψε και ραψε μονος σου ...εσυ εχεις το πεπονι εσυ και το μαχαιρι..το μονο που μενει ειναι και το μυαλο για να τα χρησιμοποιησεις!

p.s ειδες πουθενα να εχουμε προβλημα με την κριτικη  κανενος αλλου απο τα παιδια που εκαναν μονο με την δικη σου ''αμεροληπτη'' και τραγικη ειρωνια που ακομα εξακολουθεις, οσο και εαν θες να  κρυψεις ,να εχεις εχουμε το προβλημα....keep on walking εχεις χιλιομετρα ακομα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα