Ερώτηση για το πώς παίζεται το "Βροχή μου" (Θηβαίος)

Christos-Guitar

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Έχεις δίκιο φίλε μου- γι’ αυτό το ξαναγράφω :)

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά,

Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος σε πως παίζεται το αρπέζ του κομματιού «βροχή μου» - Θυβαίος, το έχω βγάλει με το αυτή αλλά δεν είμαι και πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Θα μπορούσε να μου πει κάποιος πως θα μπορούσα να παίξω το αρπές ή έστω αν έχει κάποια παρτιτούρα να μου  την στείλει; Ξέρω ότι είναι μεγάλος κόπος αλλά θα το εκτιμούσα δεόντως αν μπορούσε να με κάποιος βοηθήσει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Οι συγχορδίες που παίζω είναι οι εξής

Μι-.......................... Fa+

Βρέχει και γω τυλίχτηκα

......................... Mi-

σ’αυτή την αγκαλιά,

..................................Fa+

στα σκουριασμένα σύννεφα

.............. (Mi,Re,Do,La,Si,Do,Re#,Do,Si) Si+7

στα φύλλα,στης βρεγμένης γης τη μυρωδιά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Στο Em9,που είναι η αρχική συγχορδία,παίζεται με ανοιχτές τη Ε και Β και το F# το παίζει στο 11το τάστο με τη σολ.Έτσι το άκουσα.

Από κει και πέρα είναι θέμα δεξιού χεριού.Αν είσαι εξασκημένος δεν θα έχεις πρόβλημα. :)

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω ένα video για να σου δείξω πώς το παίζω εγώ ;)

elavd είπε:
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω ένα video για να σου δείξω πώς το παίζω εγώ ;)
Εννοείται μαζί με φωνητικά, έτσι?!... ;) :D ;D

Πάρε μια ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΑΤΗ εκτέλεση να καταλάβεις στο περίπου πώς το παίζει:

Το σωστό άρπισμα στην αρχική μελωδία είναι αυτό που παίζω αργά στην αρχή. Μετά το παίζω λάθος... :P

ωρες ωρες βλεπω τι μουσικοι υπαρχουν εδω μεσα και μου ρχεται να τα παρατησω ολα και να παω να γινω αγροτης....... :)

Μην παιρνεις παραδειγμα τον Ηλία κι εσυ, ετσι κανει με ολους μας για να μας ψαρωνει. Μας λεει να γρατζουναω κι εγω που και που τσιμπα το κλιπακι μου και νομιζεις οτι ετσι παιζουν αυτοι που γρατζουνανε αρα εσυ εισαι για πεταμα. Εγω οταν γνωρισα τον Ηλια το γυρισα σε πιανο :)

neeq είπε:
Εγω οταν γνωρισα τον Ηλια το γυρισα σε πιανο :)
εγω δεν τον εχω γνωρισει, αλλα ετσι οπως τον βλεπω να παιζει σκεφτομαι να το γυρισω σε τρακτερ......

Σταματήστε ρε τις κολακευτικές υπερβολές (ή τις υπερβολικές κολακείες). :P

Αυτό είναι το μόνο τραγούδι που κουτσο-ξέρω στην ακουστική, για αυτό πήρα το θάρρος να το παίξω...

elavd είπε:
Αυτό είναι το μόνο τραγούδι που κουτσο-ξέρω στην ακουστική
ολα τα υπολοιπα τα ξεριες τελεια να φανταστω? ;D

elavd είπε:
Πάρε μια ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΑΤΗ εκτέλεση να καταλάβεις στο περίπου πώς το παίζει:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε elavd, νασαι καλα!!!

You're welcome ;)

Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.

Δυστυχώς στο video δε φαίνεται ο αρπισμός στο δεξί χέρι, αλλά πιστεύω ότι στο περίπου καταλαβαίνεις τι παίζω...

Trending...

Νέα θέματα

Back