obertzok είπε:Νομίζω ότι δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ καθότιν έχω ένα Nord Lead 3.Πρόκειται για το καλύτερο της σειράς και ίσως η καλύτερη τεχνολογία σε virtual instrument που έχει βγεί μέχρι σήμερα.Επίσης τυχαίνει να έχω γύρω στa 16 synths και τα μισά αναλογικά αλλά είμαι στη φάση που θέλω να τα πουλήσω όλα.Αν σ ενδιαφέρει πτραγματικά το Nord lead κάνε μια σοβαρή πρόταση και το συζητάμε
[email protected]!
Πίστεψέ με παίζω με αρκετά V.A(δες φωτογραφίες των πλήκτρων μας. page 6) και κάποια analog(είχα και minimoog κάποτε αλλά το έδωσα).Το θέμα είναι να μην πετάμε ότι νάνε αυτό σου διευκρίνισα(γιατί όντως ήταν μεγάλη κοτσάνα).Σου απάντησα για αυτό που έγραψες και όχι για συγκρίσεις μεταξύ real vs analog modeling ή αλλιώς V.A.Τώρα αν έχεις να κάνεις εσύ συγκρίσεις πρόβλημά σου αλλά στην ίδια κατηγορία κάποιου οργάνου και όχι ότι νάνε.Εγώ όταν γουστάρω analog το αγοράζω γιατί κάτι με τραβάει στο συγκεκριμένο όργανο όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τα virtual analog και για τα digital.Τέλος δεν χρειάζεται να κάνουμε ολόκληρη παπάτσα για να πουλήσουμε ένα όργανο αν κάποιος το θέλει θα στο πάρει στάνταρ μιας και ένα nordlead 3 δεν είναι και άσχημο(εγώ θα προτιμούσα το nordwave μιας και το nord 3 το είχα και το πούλησα).Πάντα φιλικάobertzok είπε:Ποτέ δε μου άρεσαν τ ανέκδοτα παρόλο που το είπες και φιλικά,θα σου πρότεινα να ψαχτείς, ίσως παίζοντας λίγο αυτά τα όργανα(virtual analog) και μετά συγκρινέ τα με τα real analog.Οταν το κάνεις αυτό θα δεχτώ την κριτική σου!
Bye...
και μετά...ruffneck είπε:(εγώ στην θέση σου δεν θα το έδινα που να με κοπανάνε)
Τώρα εγω τι να υποθέσω; Oτι μάλλον σε κοπανήσανε πολύ...?(εγώ θα προτιμούσα το nordwave μιας και το nord 3 το είχα και το πούλησα).
;D καλό αλλά έχεις πέσει λίγο έξω.Αναφερόμουν σύμφωνα με τα λεγόμενα του obertzok(αφού γι΄αυτόν είναι το τέλειο όργανο γιατί να πρέπει να το πουλήσει).Στην δικιά μου περίπτωση μου αρκεί το 2Χ που έχω τώρα.korg_nikos είπε:και μετά...(εγώ στην θέση σου δεν θα το έδινα που να με κοπανάνε)
Τώρα εγω τι να υποθέσω; Oτι μάλλον σε κοπανήσανε πολύ...?(εγώ θα προτιμούσα το nordwave μιας και το nord 3 το είχα και το πούλησα).
Εχεις απολυτο δικιο.Ειχα το nord lead3 και οποτε η ταση επεφτε κατω απο τα 210v/a το μηχανημα παλαβωνε.Εκανε μονο του restart και η ηχοι φιλτραριζοντουσαν απο μονοι τους(λειτουργουσε με AI...χαχαχαχα).alexd είπε:Παιδια, δεν θελω να αμφισβητησω κανεναν απο εσας -μιας και βλεπω οτι ολοι συμφωνειτε για την αξιοπιστια του Lead 3. Απλα εγω ειχα ακουσει για καποια προβληματακια, συγκεκριμενα με την τροφοδοσια του ρευματος. Δεν ξερω αν οντως ισχυει κατι τετοιο ή αν εχετε ακουσει εσεις κατι σχετικο, αλλα ειπα να το αναφερω.
1. Γράφουμε ελληνικά, το παραπάνω post είναι σκέτο βγάλσιμο ματιών χάρη στα greeklish.Edosis είπε:Diavasa ola ta topics , kai thalega kamia sxesh mafta pou skefteste , proton kaneis den to gnorizei gia pio logo stamatise na paragi to nord lead3 , pithanon epidi vgike to nord wave , defteron exw oles tis sires nord apo nord 1 nord 2 nord 2x nord 3 , exw kai virus kc , kai jd 800 o ixos tous xepernaei tou virus alla den ftanei to jd800 einai sigouro , to mono provlima pou exan ta nord 3 itan me ta lampakia pou eukola kegotan , kai einai singekrimena synths gia singekrimena atoma , opios asxolite me laiki mousike vevea den tha ta ektimisi , ta atoma xtesina pou mathan ti einaisytn kai pernoun px ena triton me etimous present tous entiposiazei eno sytnths san nord prepei na piramatistis tous ixous i gia pio epeglematies , apo kei kai pera afta pou grafoun perisoteri pistevo einai oti grafoun afta pou exoiun akousi xoris na gnorizoun gia pio synth milane gia gia ti pragma , always friendly guys![]()