Ερώτηση για George L βύσματα

Phoenix2022

Μέλος
Πόντοι
28
Καλησπέρα

Γρήγορη ερώτηση για τα George L βύσματα: Βιδώνουν σε οποιοδήποτε καλώδιο ή θέλουν το δικό του George L καλώδιο;

Δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί με ένα απλό βίδωμα. Πού πιάνει ο αγωγός και πού η γείωση?

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δηλαδή θες ένα 25ρι ευρώ για 1 μέτρο καλώδιο. Το οποίο ναι μεν, είναι αθάνατο... αλλά 25 ευρώ??

Δηλαδή θες ένα 25ρι ευρώ για 1 μέτρο καλώδιο. Το οποίο ναι μεν, είναι αθάνατο... αλλά 25 ευρώ??
Το κόβεις όσο θες όμως και δεν έχεις παραπανίσια cm στη πεταλιέρα σου. Δε νομίζω να βολεύει όμως για να φεύγει από τη κιθάρα. Δεν είναι τόσο εύκαμπτο. Βρες άλλη λύση για τα μακριά. 

Για τι δουλειά το θες;

Επίσης τι εννοείς αθάνατο;

Eπισης δεν κάνει 25 ευρώ κάνει 6.

http://www.banzaimusic.com/George-L-s-0-155-BK-per-meter.html?gclid=CjwKCAjwge2iBhBBEiwAfXDBRwIN2_ghBAHLHElX-tAjSRA97D14mPozW3K19v2LChs0QpO0ek7Q0BoCiFgQAvD_BwE

Δε νομίζω να βολεύει όμως για να φεύγει από τη κιθάρα. Δεν είναι τόσο εύκαμπτο. Βρες άλλη λύση για τα μακριά. 

Εκτός κι αν είσαι τόσο ΓΕΡΟΣ που να έχεις το ORIGINAL του παππού Bill Lawrence, το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ καθημερινά από το 1984 που το πρωταγορασα στο ΝΥ και είναι πιο flexible και από 20χρονη στριπτιζεζ σε joint του ΜισισιπΙΜπλουζσκαιεστιναΟυμε

16837281722147804535231929846925.jpg

Εκτός κι αν είσαι τόσο ΓΕΡΟΣ που να έχεις το ORIGINAL
Ενδεχομένως... είναι άλλωστε συνταξιούχος. Πάντως τα George L είναι λίγο love/hate κατάσταση. Στα δικά μου αυτιά παρά ήταν πρίμα- αλλά ήταν τα δικά μου αυτιά...   

Ενδεχομένως... είναι άλλωστε συνταξιούχος. Πάντως τα George L είναι λίγο love/hate κατάσταση. Στα δικά μου αυτιά παρά ήταν πρίμα- αλλά ήταν τα δικά μου αυτιά...   

Δεν είναι "πρίμα" ,δεν υπάρχουν "πρίμα" καλώδια .

Όσο πιο χαμηλό capacitance έχει ένα καλώδιο τόσο περισσότερο ΣΗΜΑ και περισσότερες συχνότητες ,πρίμα included,από οσες έχει το κύκλωμα της κιθάρας αφήνει να περνάνε.

Τα George L έχουν εξαιρετικά χαμηλό capacitance που αφήνει να περνάνε τα πάντα όλα  ;)

Βέβαια σε patch cables πιο πολύ snake oil είναι η φάση μια και σε τόσο μικρά μήκη το capacitance είναι αστείο έτσι κι αλλιώς ότι καλώδιο και να βάλεις.

Αλλά γενικά όλη η φάση με τα και καλά high end καλώδια είναι ανέκδοτο.

Πάρε κάποια μέτρα Belden,Sommer ή Canare cable και Neutrick ή Switchcraft βύσματα and call it a day...

Αλλά γενικά όλη η φάση με τα και καλά high end καλώδια είναι ανέκδοτο.
Δεν ξέρω τι λες εσύ που είσαι περίεργος γέροντας,  εγώ τα Vovox Sonorus τα έχω πληρώσει "χρυσά" (άνω της 100αρας για 3,5 m) , αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. 

ΥΓ: Να ξεσκονίζουμε καμία φορά... ?

εγώ τα Vovox Sonorus τα έχω πληρώσει "χρυσά" (άνω της 100αρας για 3,5 m) , αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. 

Γιατί?Σε αφήνουν να ακούς τα...πρίμα του μπάσου σου που τα έχεις έτσι κι αλλιώς κλειστά;  ?

Απαραίτητο εξάρτημα για pedalboard 

Υπαρχει και σε hB 

Προβολή συνημμένου 35503

Την έχω παρκαριΖμενη στον τοίχο μια και δεν τη χρησιμοποιώ αυτόν τον καιρό,η άλλη είναι καθαρή  ?

16837330179161990865947079301427.jpg 16837329893038201053536531612197.jpg

Γιατί?Σε αφήνουν να ακούς τα...πρίμα του μπάσου σου που τα έχεις έτσι κι αλλιώς κλειστά;  ?
Έχεις ένα point σε αυτό... ?

Πάντως τα συγκεκριμένα τα άκουσα μαζί με άλλα, που ήταν επίσης πχιοτικά, και μου έκαναν εντύπωση- τα βρήκα πολύ ευκρινή και του απολύτου γούστου μου.

Βέβαια ήταν στις εποχές που ακούγαμε κσύλα, ακούγαμε καλώδια- γενικώς την ακούγαμε με το να πετάμε χρήμα για το GAS μας. Πάντως θα επαναλάβω ότι δεν την μετάνιωσα αυτή την αγορά.  

Εδω, αν εχετε το θεο σας, δινουν λεφτα για να αγορασουν, αν εχετε το θεο σας, δινουν ΠΟΛΛΑ λεφτα για να αγορασουν, το θεο σας αν εχετε, δινουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για να αγορασουν ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, και ισχυριζονται, αν εχετε το θεο σας, ισχυριζονται και δεν κανουν πλακα, αν εχετε το θεο σας, ισχυριζονται ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ με το ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Ε, μετα απο αυτο, εμενα δε μου κανει καρδια να πω το οτιδηποτε για instrument level καλωδιο, στην τελικη πεφτει τσαλαπατημα με τα καλωδια της κιθαρας, και μονο για παραπανω αντοχη αξιζει.

Εδω, αν εχετε το θεο σας, δινουν λεφτα για να αγορασουν, αν εχετε το θεο σας, δινουν ΠΟΛΛΑ λεφτα για να αγορασουν, το θεο σας αν εχετε, δινουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ για να αγορασουν ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, και ισχυριζονται, αν εχετε το θεο σας, ισχυριζονται και δεν κανουν πλακα, αν εχετε το θεο σας, ισχυριζονται ΟΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ με το ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.

Δεν ξέρω τι λες εσύ, πάντως εγώ άλλαξα το καλώδιο στο πορτατίφ του δωματίου μου, και βλέπω καλύτερα πια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back