- Πόντοι
- 38
γιατι ειναι πιο "γλυκο" και με ωραια χαμηλομεσαια ρε..γιατι εχεις κανα προβλημα μηπως με αυτο; 8)Ως θιασωτης του digital delay και εν ειδη γκαλοπ για ποιο λογο/χρησεις προτιματε τα analog delays εναντι των digital?
γιατι ειναι πιο "γλυκο" και με ωραια χαμηλομεσαια ρε..γιατι εχεις κανα προβλημα μηπως με αυτο; 8)Ως θιασωτης του digital delay και εν ειδη γκαλοπ για ποιο λογο/χρησεις προτιματε τα analog delays εναντι των digital?
80 ευρω περιπου ειναι καλα??Δεν είχα ποτέ μου hardware αναλογικό delay πάντως. :wink:
:wink:γιατι ειναι πιο "γλυκο" και με ωραια χαμηλομεσαια ρε..γιατι εχεις κανα προβλημα μηπως με αυτο; 8)Ως θιασωτης του digital delay και εν ειδη γκαλοπ για ποιο λογο/χρησεις προτιματε τα analog delays εναντι των digital?
Συμφωνώ τα μάλα για την αξία του delay. Δεν θα κάνω το διαχωρισμό αναλογικά /ψηφιακά αλλά το διαχωρισμό "τέλεια" επανάληψη και "θολή" επανάληψη.
Η εντύπωσή μου είναι ότι οι "τέλειες" επαναλήψεις είναι χρήσιμες όταν το εφφέ χρησιμοποιείται "δημιουργικά" με την έννοια της δημιοργίας αντιγράφων της πεινιάς. Οι "θολή" επανάληψη μπορεί να περάσει πιο έυκολα "απαρατήρητη" από τον ακροατή σε ένα σόλο' date=' καθώς απουσιάζει από την επανάληψη η "ατάκα" που σχετίζεται με τις ψηλές συχνότητες.
[/quote']
+10000000
Κι εγώ αυτόν τον διαχωρισμό έχω στο μυαλό μου (και στο παίξιμό μου) για τα delays. Για αυτό (επειδή τα χρειάζομαι ΚΑΙ τα 2) απεχθάνομαι ότιδήποτε BOSS DD <20 (πχ DD-3,5,6)![]()
Ελεος και παλι ελεος....... επαναληψη μητηρ πασης μαθησης......ελεος πλεον το εχουμε καταλαβει οτι και στους PHASERS (και οχι phasers) και στα delays και οπουδηποτε αλλου, την προτιμας και οτι πουλάς τα πεταλακια σου, θεραπευει την πιτυριδα και αλλα πολλα αλλα προς θεου δεν χρειαζεται να το υπενθυμιζεις σε καθε thread που ανοιγεται........δεν εχω αντιρρηση στην προτιμηση, αλλα με την αεναη και πλεον κουραστικη επαναληψη.....με το συπαθειο δηλαδης..........Εσυ δεν εχεις αναγκη μια και η tonelab εχει οτι delay γουσταρεις and than some.... :lol:
Όντως φοβερό πετάλι' date=' αλλά αν είχα διαθέσιμα 355¤, θα πρόσθετα κι άλλα 2 και θα τα διέθετα αλλού...Αν θες ενα κορυφαιο πεταλι delay και που με το οποιο σχεδον παιζει ολος ο πλανητης δοκιμασε το LINE6 DL-4.εχει τα κορυφαια ανολογικα ψηφιακα reverse tape echo multy-head echo και πολλα αλλα stomp και looping μπορεις δηλαδη να γραφεις μια σειρα ακορντων και να παιζεις απο πανω και να τα κανεις reverse ολα σε διπλασιο η μισο χρονο!
Πάντως και το DD-20 της Boss είναι απίστευτα καλό πετάλι και ΣΑΦΩΣ πιο φτηνό από το Line-6 (του οποίου βέβαια δεν αμφισβητώ την ποιότηταοντως στα 350 ειναι λιγο ακριβο αλλα το παιδι σκεφτοταν να δωσε 550.ετσι κια αλλιως ειναι για μενα ΒΑΣΙΚΟ το delay σαν εφφε
ειναι αναμενο συνεχεια και ενα καταπληκτικο ΛΟΥΠΕΡ πεταλι :wink:
Ναι ρε συνονόματε!στο delay & το reverb???? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8Oαίσθηση των χεριών
Γιατι το παλικαρι για αυτα τα 2 ρωτησε... :roll:
Δεν μπορώ παρά....να συμφωνήσω. :wink:Αν θες ενα κορυφαιο πεταλι delay και που με το οποιο σχεδον παιζει ολος ο πλανητης δοκιμασε το LINE6 DL-4.εχει τα κορυφαια ανολογικα ψηφιακα reverse tape echo multy-head echo και πολλα αλλα stomp και looping μπορεις δηλαδη να γραφεις μια σειρα ακορντων και να παιζεις απο πανω και να τα κανεις reverse ολα σε διπλασιο η μισο χρονο!
http://line6.com/products/detail/36/
βγαινει και σε ρακ :wink:
.........
Γιατί μόλις καρφώσεις την κιθάρα σου σε αυτό το κωλομηχάνημα όλα χαλάνε!