- Πόντοι
- 198
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ωχ!!! Έχω τις ίδιες αναμνήσεις... απο δυο εμπόρους των Εξαρχειων μάλλον την ίδια εποχή...Ο ένας τον περίμενε για τις κιθάρες και ο άλλος για τους ενισχυτές...otto## είπε:Το χειρότερο πάντως που θυμάμαι από τα Ελληνικά μαγαζιά τις "καλές μέρες των παχέων αγελάδων " δεν ήταν οι τιμές αλλά η αντιμετώπιση. Δηλαδή λίγοι είναι οι επαγγελματίες που σε κέρδιζαν και σε έκαναν να αισθανθείς άνετα να αγοράσεις, πολλοί σε αντιμετωπίζαν σαν αναλώσιμο πελάτη και άσχετο που τους τρώει το χρονο ενώ περιμένουν τον Πορτοκάλογλου να πάει.
Θεωρώ πως ειναι εύκολο να αγιαζουμε ή να ξορκιζουμε τα μαγαζιά Ελλάδας- εξωτερικού.X-minor είπε:Δεν είναι μόνο οι τιμές που κάνουν τον Thomann την προτιμότερη επιλογή. Είναι οι ουσιαστικές εγγυήσεις, είναι το καθαρό money back και είναι και οι τακτικές των ελλήνων εμπόρων/μαγαζιών που κατάφεραν να τσαντίσουν πολύ κόσμο τα προ-internet χρόνια, που πλουτίζανε και σου λέγανε "κι αν σ'αρέσει".
Π.χ. Έχω πετύχει ουκ ολίγα μαγαζιά που θα έπαιρνα κάποιο όργανο και μάλιστα πολύ κοντά σε τιμή Thomann, κι αντί να μου φέρουν την σφραγισμένη κούτα πήγαν να μου πασάρουν αυτό που δοκίμασα. Το "βιτρίνας-δοκιμής". Που ήταν σε μια βιτρίνα επί μήνες ή και χρόνια να το βαράει ο ήλιος, με τα τάστα ήδη μισοφαγωμένα και φυσικά σε τιμή καινούριου ακατέβατη. Ή άλλες τραγικές περιπτώσεις με όργανα με τα οποία η θήκη ήταν πακέτο από την εκάστοτε εταιρία και τα εξυπνοπούλια τις πουλούσαν ξεχωριστά, δεν πα' να τους έδειχνες και το site του Θωμά ή της εταιρίας επί τόπου.
Και ουκ ολίγες φορές που η όποια εγγύηση πάει περίπατο και την βγάζουν ντεμέκ λάδι προσφέροντάς σου ένα τσάμπα σετάρισμα ξέρω γω (πλην χορδών κιόλας :). Που το κάνω στο δεκάλεπτο και μόνος μου σπίτι.
Από παπάτζα άλλο τίποτα, οπότε καμία στήριξη της τοπικής αγοράς. Όπως έστρωσαν να κοιμηθούν.
φτυσ’τον κορφο σου Πρωτοχρονιατικα..... ;Dκαι πραγματικά δεν θα ήθελα να στειλω δραχμή έξω
Χαχα χα!Superfunk είπε:φτυσ’τον κορφο σου Πρωτοχρονιατικα..... ;D
Απίστευτο, μπήκαμε στην ΕΟΚ! ;Dsantso 4 είπε:Να αναφέρω για όσους ενδιαφέρονται οτι πραγματοποίησα απόψε αγορά απο thomann αξίας 1059 ευρώ με χρεωστική της πειραιώς και προχώρησε κανονικά.
...
Με αγορές από 298 ευρώ και πάνω έχεις δωρεάν μεταφορικά. Αλλιώς υπολόγιζε και ένα 20άρι στο σύνολο.n4Sha είπε:μιλαμε για αγορα γυρω στα 250 ευρω.
n4Sha είπε:Παιδες, ποιος τροπος με συμφερει να αγορασω απο thomman , με τα λιγοτερα εξοδα αποστολης χρηματων ??
πιστωτικη, Paypal, εμβασμα? υπαρχουν και αλλα?
μιλαμε για αγορα γυρω στα 250 ευρω.
ευχαριστω !