- Πόντοι
- 36
1 ) τι μουσική ακούτε !?
Ότι μου κάνει κέφι κάθε φορά.
σίγουρα είμαι προς ροκ φάση, αλλά τώρα που γράφω αυτά ακούω Joshua Redman (θα γίνω καλά γιατρέ![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
2)παίζετε κάποιο όργανο και αν ναι τι όργανο?
Μπάσο τα τελευταία 4 χρόνια, βιολί 7 χρόνια, αλλά εκεί δε θυμάμαι πια που πέφτει η σολ, κ κακοποιώ κάτι πλήκτρα ευτυχώς όχι μπροστά σε άλλους...
3)η μουσική που ακούτε επηρέασε την επιλογή του οργάνου που παίζετε !?
και ναι και όχι.
Κατέληξα στο μπάσο επειδή ήθελα κάτι μη κλασσικό, αλλά δεν είχα κάποια προτίμηση συγκεκριμένη σε είδος ως προς το τι θα έπαιζα.
** τώρα άλλαξα σε Coltrane **
4)πιστεύετε ότι συγκεκριμένα όργανα απευθύνονται σε συγκεκριμένα είδη μουσικής?
ξέρω 'γω... μπορεί και ναι, μπορεί κ όχι.
5)πόσο καιρό παίζετε κάποιο μουσικό όργανο !? (αν παίζετε)
Όπως τα λέω στην ερώτηση 2
6)είσαι αυτοδίδακτος η μαθητής κάποιου ωδείου !?
Πάντα σε ωδείο
7)με ποια Προοπτική αρχίσατε να παίζετε κάποιο όργανο !?
Αρχικά με έβαλαν οι γονείς μου στο βιολί, και μετά απλά όποτε σταματούσα μου έλειπε τόσο που δε μπορούσα να μην παίζω.
8 ) Στην περίπτωση που δεν είστε γνώστης κάποιου οργάνου ποιοι λόγοι συντελούν σε αυτό !?
Είμαι...
9)Ποιο είναι το αγαπημένο σας όργανο !?
Μπάσο, πιάνο, τσέλο, ντραμς...
10)Ποιο όργανο θεωρείτε δημοφιλέστερο κατά την γνώμη σας?
Κιθάρα... τι ερώτηση κ αυτή... κ η κουτσή Μαρία κιθάρα πιάνει!!
11) τι αντιμετώπιση δεχτήκατε από τον οικογενειακό σας κύκλο όταν εκφράσατε την επιθυμία για την εκμάθηση κάποιου οργάνου?
Οι γονείς μου με έμπλεξαν εξ αρχής. Όταν ξεκίνησα μπάσο όμως δεν τους το είπα για κανένα χρόνο και βάλε μη με περάσουν για τρελή! Όταν το έμαθαν πάντως κατενθουσιάστηκαν... βγάλε άκρη...
Πλάκα είχε το ερωτηματολόγιο, το ορθογραφικό plug-in να μην έλειπε...
Ότι μου κάνει κέφι κάθε φορά.
σίγουρα είμαι προς ροκ φάση, αλλά τώρα που γράφω αυτά ακούω Joshua Redman (θα γίνω καλά γιατρέ
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
2)παίζετε κάποιο όργανο και αν ναι τι όργανο?
Μπάσο τα τελευταία 4 χρόνια, βιολί 7 χρόνια, αλλά εκεί δε θυμάμαι πια που πέφτει η σολ, κ κακοποιώ κάτι πλήκτρα ευτυχώς όχι μπροστά σε άλλους...
3)η μουσική που ακούτε επηρέασε την επιλογή του οργάνου που παίζετε !?
και ναι και όχι.
Κατέληξα στο μπάσο επειδή ήθελα κάτι μη κλασσικό, αλλά δεν είχα κάποια προτίμηση συγκεκριμένη σε είδος ως προς το τι θα έπαιζα.
** τώρα άλλαξα σε Coltrane **
4)πιστεύετε ότι συγκεκριμένα όργανα απευθύνονται σε συγκεκριμένα είδη μουσικής?
ξέρω 'γω... μπορεί και ναι, μπορεί κ όχι.
5)πόσο καιρό παίζετε κάποιο μουσικό όργανο !? (αν παίζετε)
Όπως τα λέω στην ερώτηση 2
6)είσαι αυτοδίδακτος η μαθητής κάποιου ωδείου !?
Πάντα σε ωδείο
7)με ποια Προοπτική αρχίσατε να παίζετε κάποιο όργανο !?
Αρχικά με έβαλαν οι γονείς μου στο βιολί, και μετά απλά όποτε σταματούσα μου έλειπε τόσο που δε μπορούσα να μην παίζω.
8 ) Στην περίπτωση που δεν είστε γνώστης κάποιου οργάνου ποιοι λόγοι συντελούν σε αυτό !?
Είμαι...
9)Ποιο είναι το αγαπημένο σας όργανο !?
Μπάσο, πιάνο, τσέλο, ντραμς...
10)Ποιο όργανο θεωρείτε δημοφιλέστερο κατά την γνώμη σας?
Κιθάρα... τι ερώτηση κ αυτή... κ η κουτσή Μαρία κιθάρα πιάνει!!
11) τι αντιμετώπιση δεχτήκατε από τον οικογενειακό σας κύκλο όταν εκφράσατε την επιθυμία για την εκμάθηση κάποιου οργάνου?
Οι γονείς μου με έμπλεξαν εξ αρχής. Όταν ξεκίνησα μπάσο όμως δεν τους το είπα για κανένα χρόνο και βάλε μη με περάσουν για τρελή! Όταν το έμαθαν πάντως κατενθουσιάστηκαν... βγάλε άκρη...
Πλάκα είχε το ερωτηματολόγιο, το ορθογραφικό plug-in να μην έλειπε...