Ερωτηματολόγιο (εις την Αγγλική δυστυχώς...)

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Παιδιά,

Έφτιαξα ένα ερωητματολόγιο για το σκοπό έρευνας της αγοράς. Το ερωτηματολόγιο έχει να κάνει με:

α. μουσική

β. παρτιτούρες

γ. Το διαδύκτιο

δ. Αγοραστικές συνήθειες.

Ναι, κάποια πράγματα φαίνονται ότι είναι πιο πολύ για κλασσικούς καλλιτέχνες, αλλά αυτό δεν είναι 100% αλήθεια. Ενώ ρωτάω για παρτιτούρες, και συνθέτες, μου έχουν ήδη δοθεί απαντήσεις "Mancini", "Zimmer", "Williams".

Με άλλα λόγια το ερωτηματολόγιο είναι αρκετά ανοιχτό, και μπορεί να απαντηθεί και από μη-μουσικούς.

Οι απαντήσεις σας μου είναι πολύτιμες, κι εγώ θα είμαι ευγνώμον για τα 5-7 λεπτά που θα ξοδέψετε για να τις δώσετε.

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHJEbHNvMmQzYUhHVWRKMHBncmR6Q3c6MQ

Όποια σχόλια, ή στο ερωτηματολόγιο, είτε κι εδώ.

Σημειώσετε δε, ότι το ερωτηματολόγιο είναι στα Αγγλικά.

Ευχαριστώ,

Νικόλας

ΥΓ. Για τους πιο περίεργους και το τι αφορά ακριβώς το ερωτηματολόγιο... λίγη υπομονή ακόμη παρακαλώ! ;)

I took part (συμμετείχα). Είναι για δική σου στατιστική έρευνα Νίκο;

Απαντήστε παιδιά, είναι εύκολο.  ;D

Εχω κολλήσει κανα μισάωρο στο θέμα του μουσικού αυτοπροσδιορισμού  :P

audiokostas είπε:
Εχω κολλήσει κανα μισάωρο στο θέμα του μουσικού αυτοπροσδιορισμού  :P
Παραλίγο να βάλω το... συνταξιούχος μουσικός, αλλά μετά σκέφτηκα, άστο μην μου ζητάνε πίσω κανένα ΛΑΦΚΑ! 

Το συμπλήρωσα κι εγώ. Περιμένω αποτελέσματα και περαιτέρω πληροφορίες.  :)

marathon είπε:
εγώ είμαι αυτός που δεν αγοράζει παρτιτούρες πάντως... ;D
παππουλι αφου ουτε ωδειο δεν εχεις παει..... :P

bluezlick είπε:
παππουλι αφου ουτε ωδειο δεν εχεις παει..... :P
Πήγα το 1972...αλλά το 1974, όταν μου αρχίσανε τη θεωρεία...φα,φα,φα, ντο, ρε....την έκανα με πλάγια βηματάκια... ;D

Τι κάνει η πατούρα;
Μια, δύο που έχουν περισσέψει, τις βάζω κάτω από ένα τραπεζάκι για να μην γέρνει...

marathon είπε:
Μια, δύο που έχουν περισσέψει, τις βάζω κάτω από ένα τραπεζάκι για να μην γέρνει...
Και θες Öδεiο γιαυτό;

όταν η δισκόπλακα κάνει πατούρα, είναι καιρός να την αλλάξεις...
Στο μπροστινό όπου να ναι οι σιαγόνες θα συναντηθούν.

Σαν το τούνελ της Mάγχης.

marathon είπε:
εγώ είμαι αυτός που δεν αγοράζει παρτιτούρες πάντως... ;D
Τις έχει και αυτές το i-pod? ;D

Όχι ρε Π****η... Διαδίκτυο λιπόν (<-εδώ κάνω πλάκα τώρα... αυτοσαρκασμός).

Αν θυμάστε κάποια στιγμή που έψαχνα όνομα για εκδοτική εταιρία; Αυτό είναι το βήμα β' (και τελευταίο πριν χώσω χρήματα μέσα). Φυσικά μόνον αντιπροσωπευτικό δείγμα δεν είστε εδώ μέσα, αλλά όλο και κάποιος προκύπτει κι απ'εδώ! Άρα...

Στο κάτω, κάτω, επειδή το μαγαζί θα είναι στο διαδΙκτΥο, κοιτάζω και γενικά τις συνήθειες του κόσμου σχετικά με τις αγορές από το Ιντερνετ. :)

Ευχαριστώ σε όλους που απάντησαν. Θα κοιτάξω να βάλω κανά κλιπάκι να σας πω ευχαριστώ!  :P  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back