Ερωτεύτηκα μια Κορεάτισσα!

Steve_Vai06

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αγαπητοί Νοιζάδες ερωτεύτηκα μια κορεάτισσα! Το ονομά της Dean Black Gold Z!

Όπως χάζευα στο Max Guitars για ένα Marshall JMP-1 την είδα και ήταν κεραυνοβόλος έρωτας.

Explorer σχήμα, σώμα μαόνι, flame top με πολύ ωραία νερά, χρυσά hardware και το φανταστικό headstock της Dean.

Εγώ θέλω να την παντρευτώ αλλά δεν ξέρω οι άλλες μου γυναίκες τι θα πούν.

Χωρίς πλάκα τώρα μου άρεσε πραγματικά η κιθάρα άν και σκεφτόμουνα μια Gibson Explorer σε Classic white εδώ και καιρό αλλά ίσως λόγω τιμής και λόγω πιο ωραίας εμφάνισης να πάρω την Dean.

Που μπορώ να τη δοκιμάσω εκτός του Νάκα (για προφανείς λόγους).

Ανέβασα και μερικές φωτογραφίες για να μου πείτε την αποψή σας για την κιθάρα.

Από τις φωτόζ έχω πάθει κόλλημα εδώ και καιρό με την αντίστοιχη V, δυστυχώς δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να την δοκιμάσω.

Αχχχχχ!

Μερικές ακόμα φωτογραφίες.

Με ένα set John Suhr Doug Aldrich Humbuckers και μια TonePros bridge θα φυσάει!!!

Μάλλον θα την αγοράσω!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν μπορω να συμεριστω τον ενθουσιασνο σου  ;D

γενικα το headstock της dean ειναι μακραν απο τα πιο κακοκουστα κατ' εμε (συναγωνιζεται με αυτα της bc rich και των tele)  ;D ;D ;D

και γενικοτερα εχω δει πιο ομορφες explorer

αλλα γουστα ειναι αυτα

αν σου αρεσει go for it  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ο καθένας έχει τα γούστα του, όσο για το headtock μου αρέσει γιατί είναι παρόμοιο, άν οχι ίδιο με την Gibson Explorer Split-Headstock που είναι αρκετά σπάνια.

plusyear είπε:
γενικα το headstock της dean ειναι μακραν απο τα πιο κακοκουστα κατ' εμε (συναγωνιζεται με αυτα της bc rich και των tele)  ;D ;D ;D
τι είπες για τις tele??  ;D

κι εμένα πάντως δε μου πολυαρέσει το σχήμα γενικότερα, αλλά έχει όντως πολύ ωραία νερά..

γενικά πάντως έχει μια χαρακτηριστική αύρα με αυτά τα "V" που έχει  ;)

Να την πω την αμαρτία μου αλλά ούτε μένα με εμπνέει αυτό το reverse V headstock αλλά αφού γουστάρεις τότε κομπλέ.

Από ότι βλέπω πάντως το χρωματάκι αυτό και το χρυσό hardware είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο! Τέλος!  ;)

Απ' ότι βλέπω μόνο στον Jasemeister και σε εμένα αρέσει ολόκληρη η κιθάρα?

Σνιφφφ!!! :'(

mc04043 είπε:
τι είπες για τις tele??  ;D
οτι διεκδικει τον τιτλο του πιο ασχημου headstock στα ματια μου  :P

Απ' ότι βλέπω μόνο στον Jasemeister και σε εμένα αρέσει ολόκληρη η κιθάρα?

Σνιφφφ!!! :'(
δεν εχει να λεει

κ μονο σε εσενα να αρεσε αυτο επρεπε να σου ειναι αρκετο  ;)

Πλάκα κάνω. Και η κιθάρα του πρόσφατα χαμένου Bo Diddley αμα μου άρεσε θα την έπαιρνα.

Θα ήθελα απόψεις από άτομα που έχουνε κιθάρες Dean γιατί δεν έχω παίξει, ούτε έχω πιάσει καμια στα χέρια μου οπότε δεν θέλω να την πάρω στα τυφλα.

εμφανισιακα ομορφη ειναι αλλα πρεπει να παιξεις πρωτα πριν την αγορασεις, επομενως εσυ την ακους στο παιξιμο και κρινεις. Τι να το κανεις το περιτιλιγμα αν στο εσωτερικο του κρυβεται μια μουφα?

για μένα το πιο βασικό είναι το πως σου κάθεται στο χέρι..

αν βρείς κάποια που έχει το ίδιο σχήμα, το ίδιο μανίκι κλπ, παίξτην για να δείς πως θα σου κάτσει κ η εν λόγω κιθάρα στο χέρι σου. Απο κεί και πέρα το θέμα ήχου διορθώνεται με αλλαγή ηλεκτρικών πολύ εύκολα

Φυσικά και πρέπει να την ακούσω και να την πιάσω για να καταλάβω αν αξίζει.

Πάντως από εμφάνιση για εμένα και τον φίλο μου τον Jasemeister σκίζει!!!!

Το καλύτερο δεν σας το είπα!

Έστειλα mail στην επίσημη αντιπροσωπεία για να ρωτήσω την τιμή της κιθάρας.

Το πρωί έστειλα το μήνυμα, το απόγευμα είχα την απάντηση. Ο συγκεκριμένος κύριος που μου έστειλε το μήνυμα ήταν πολύ ευγενικός, δεν έχω παράπονο. Αυτό που με ενόχλησε δεν ήταν η τιμή της κιθάρας (10 Ευρώ ακριβώτερη από το Max Guitars μαζί με τα μεταφορικά), αλλά η επιβάρυνση 100 ΕΥΡΩ! για να γίνει η ειδική παραγγελία της κιθάρας, γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και η επόμενη παραλλαβή θα γίνει σε τρείς μήνες!

Επειδή η δουλειά μου είναι το εμπόριο (ΟΧΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ) :) :), το θεωρώ απαράδεκτο να χρεώνουνε extra για να παραγγείλουνε ένα προιόν που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Ευχαριστώ και περιμένω τις απαντήσεις σας.

Εφόσον θα έρθει με την επόμενη γενική παραλαβή δεν είναι ειδική παραγγελία οπότε τα 100 Ευρώ είναι κερατιάτικα.

Δεν το κατάλαβες. Η κιθάρα θα έρθει με την επόμενη παραλαβή σε τρείς μήνες. Αν θέλω εγώ νωρίτερα να την παραγγείλω χρεώνομαι 100 ευρώ παραπάνω. Εγώ αυτό το θεωρώ αντιεμπορικό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back