Ερωτας στα 250 ευρώ

Το έχω ξανακουσει αυτό με το bolt-on vs set-in μανίκι. Γιατί κράζουμε το bolt-on; Και καλά λιγότερο sustain κλπ;

Το εκραξα για τον ίδιο λόγο που θα "κραξω" μια fender tele HH των 1000 ευρώ, η οποία έχει κολλητό λαιμό (υπάρχει το μοντέλο αυτό). Όταν μια εταιρεία με έχει έχει συνηθίσει σε ένα τύπο κατασκευής, ο άλλος θα με ξενίσει. Δεν έχει να κάνει το sustain σε κάτι.

Πώς μπορείτε να φάτε έρωτα με μια κιθάρα στα 250€; Οι περισσότεροι έχετε όργανα που κοστίζουν χιλιάρικα. Πώς πχ κάποιος με white falcon τρώει σκάλωμα με μια gretsch streamliner; Σα να μου λες έχω Porsche 911, αλλά έχω φάει σκάλωμα με μια boxter. Απλά...όχι...

Πώς μπορείτε να φάτε έρωτα με μια κιθάρα στα 250€;

Δεν θα μπορούσα ποτέ να φάω κόλλημα πχ με μια ΜΙΜ strat των 1000 ευρώ. Δεν έχει τίποτα το διαφορετικό, το ερωτευσιμο. Το λέω, βέβαια, διότι έχω US fender.

Θα μπορούσα εύκολα να φάω κόλλημα με μια κιθάρα που πριν λίγα χρόνια την πουλούσαν τα ελληνικά μαγαζιά περίπου 220 ευρώ (τώρα κοστίζει τα διπλά καινούρια). Μεταχειρισμένη τη βρίσκεις στα 250-300.

To ότι εχω πολύ ακριβότερες κιθάρες δεν μου λέει κάτι.

epiphone-electric-guitar-used-epiphone-les-paul-special-tv-yellow-28510614257725_grande.webp

Σα να μου λες έχω Porsche 911, αλλά έχω φάει σκάλωμα με μια boxter. Απλά...όχι...

Από 911 δεν πας εύκολα σε boxter, συμφωνώ. Αλλά θα μπορούσες να πας πιο εύκολα σε κάτι διαφορετικό, πχ ένα πολυτελές pickup για να σέρνεις το σκάφος ή ένα μίνι ηλεκτρικό για το κέντρο. Παραδείγματα δίδω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Σα να μου λες έχω Porsche 911, αλλά έχω φάει σκάλωμα με μια boxter.
Είναι πολύ απλό.

Από τα δύο παρακάτω παραδείγματα.

Το πρώτο και να μου το χαρίσεις , δεν το θέλω.

Το δεύτερο , αν το βρω όπως θέλω, δηλαδή να μην θέλει πολλά μαζέματα , θα το πάρω τώρα. (850 κ.εκ. είναι, και είμαι ερωτευμένος ?).

1)

Porsche_911_Carrera_S_2022.jpg

2)

89443243.jpg

Πώς μπορείτε να φάτε έρωτα με μια κιθάρα στα 250€; Οι περισσότεροι έχετε όργανα που κοστίζουν χιλιάρικα. Πώς πχ κάποιος με white falcon τρώει σκάλωμα με μια gretsch streamliner; Σα να μου λες έχω Porsche 911, αλλά έχω φάει σκάλωμα με μια boxter. Απλά...όχι...
Όπως τα λέει ο Λάκης.

Για να στο θέσω κι εγω με αυτοκίνητα, αν έχω μια Porsche 911S Carrera, των 100,000+, εκτιμώ και λιγουρεύομαι σίγουρα ένα Caterham kit car των 20,000 γιατί είναι a drivers' car. Ελαφρύ, γρήγορο, το βάζω στην πίστα και το σπάω. Άσε δε το στυλ...

caterham.png

Γκομενομαγνήτης για "ηλικιωμένους"....   Κλεισμένο στο γκαράζ και τα Σ/Κ αργή βόλτα στα "γνωστά" και μη εξαιρετέα μέρη!   Και φυσικά σαν πρώτο και καθημερινό αυτοκίνητο Merc ή μπέμπα πεντάρα.

Αυτά είναι λιτά εργαλεία για δουλειά, όπως η κιθάρα που αναφέρω παραπάνω.

Και για να μην μιλάω μόνο για αμάξΑ, η κιθάρα μου άρεσε πολύ.

Θα θελα να δω και το headstock βέβαια.

Και για να μην μιλάω μόνο για αμάξΑ, η κιθάρα μου άρεσε πολύ.

Θα θελα να δω και το headstock βέβαια.
Κι έμενα μου άρεσε, αν και τζαζίστικη.... Το σώμα ξεκινάει στο ~15ο τάστο του μανικιού.....Άντε να κατέβεις με άνεση χαμηλά!

Πάντως με μια ματιά που έριξα χθες στις αγγελίες, εάν το ψάξεις υπάρχουν καλές προτάσεις, ίσως όχι "υπερπροσφορές" αλλά ωραία κομμάτια και σε λογικές και σε σχετικά χαμηλές τιμές. Εντάξει οι "έξυπνοι" πάντα θα υπάρχουν....

Πώς μπορείτε να φάτε έρωτα με μια κιθάρα στα 250€; Οι περισσότεροι έχετε όργανα που κοστίζουν χιλιάρικα.
Μιλώντας για μπάσα, θα συμφωνήσω... Αλλά ΟΚ, όχι απαραίτητα χιλιάρικα. Βέβαια, το κόλλημα μπορεί να είναι πολυπαραγοντικό και κατά περίπτωση. Εικάζω ότι στην περίπτωση του admin ήταν ο P90, σε άλλον κάτι άλλο. 

Προσωπικά έρωτα με μπάσο των 250 ευρώ δύσκολα διαβλέπω, εκτός και αν κάποιος "σκότωνε" στις αγγελίες κάποιο "απωθημένο" μου. 

Κι έμενα μου άρεσε, αν και τζαζίστικη.... Το σώμα ξεκινάει στο ~15ο τάστο του μανικιού.....Άντε να κατέβεις με άνεση χαμηλά!
Αν παίζεις αμιγώς τζαζ, δε χρειάζεται κιόλας...

Άντε να βοηθήσω.

Είσαι λοιπόν με την Μπελούτσι (την Μόνικα ντε) ζευγάρι.

Και πάτε στην Ραφήνα για ψαράκι και ουζάκι σε ένα ωραίο παραθαλάσσιο ουζερί.

Έρχεται λοιπόν μια κοπελίτσα της γειτονιάς να σας πάρει παραγγελία, όμορφο κορίτσι.

Σου χαμογελάει και σε κοιτάζει με ένα βλέμμα που σου φαίνεται λίγο "καλυμμένα" πονηρό.

Μια πεταχτή ματιά, που στα μάτια σου αφήνει μια υποβόσκουσα υπόσχεση.

Τι είναι αυτό που σε τραβάει σ' αυτήν και φτιάχνεις στο μυαλό σου μια πιθανή περιπέτεια?

Η ακατέργαστη συμπεριφορά, εμφάνιση, image, που δεν είναι "στημένη".

Η αίσθηση ότι μπορεί να αφεθείς λίγο πιο ελεύθερος μαζί της, να μην προσέχεις την λεπτομέρεια στην συμπεριφορά σου.

Η αίσθηση ότι θα είσαι πιο χαλαρός να κάνεις πράγματα που μπορεί να μην είναι "πρέποντα", η αίσθηση ότι το class  της Μόνικα σε περιχαρακώνει.

Αυτή η κρυφή υπόσχεση της ματιάς έχει μια γοητεία, σε παρασύρει, παρ' όλο που έχεις την dream woman δίπλα σου.

Μια ακατέργαστη απλή γειτονοπούλα, βγάζει ακριβώς αυτή την φλόγα, την λανθάνουσα, που δεν έχει η "τέλεια" Μόνικα με αυτό τον τρόπο.

Ίσως και η υπόσχεση της διαφορετικότητας, της μεγαλύτερης τόλμης, η αίσθηση της "ελευθερίας", της "ανωνυμίας" που μια τέτοια περιπέτεια θα σου πρόσφερε.

Αν παίζεις αμιγώς τζαζ, δε χρειάζεται κιόλας...

Αχ εσείς οι ροκάδες σολίστες που παίζετε σόλο στο 19ο τάστο ...

Για δοκιμάστε να παίξετε ακκόρντα σε chord solo με αναστροφές στο 18ο, και μου λέτε μετά αν χρειάζεται ....

Και πάτε στην Ραφήνα για ψαράκι και ουζάκι σε ένα ωραίο παραθαλάσσιο ουζερί.
Να τες οι  1.500 θερμίδες για το τίποτα.....θες και γκόμενες ?

Να τες οι  1.500 θερμίδες για το τίποτα
Έλα μην είσαι τέτοιος... Ψαράκι είπε το παιδί, δεν είπε να πάμε στη Χασιά καλή μου, να πλακωθούμε στα παϊδάκια, στις γαρδούμπες και στα σπληνάντερα. 

Τι ψυχή (θερμίδες) έχει το ψαράκι;

δεν είπε να πάμε στη Χασιά καλή μου, να πλακωθούμε στα παϊδάκια, στις γαρδούμπες και στα σπληνάντερα. 

Αυτό μου το έχει ξεκόψει η άτιμη.

Να γιατί κοιτάω και τις απλές κοπέλες.

Αυτές δεν έχουν τέτοια θέματα.

Και τις μπύρες τους πίνουν, και τα κοκορέτΣα κατεβάζουν αν το φέρει η περίστασις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back