Πώς μπορείτε να φάτε έρωτα με μια κιθάρα στα 250€; Οι περισσότεροι έχετε όργανα που κοστίζουν χιλιάρικα. Πώς πχ κάποιος με white falcon τρώει σκάλωμα με μια gretsch streamliner; Σα να μου λες έχω Porsche 911, αλλά έχω φάει σκάλωμα με μια boxter. Απλά...όχι...
Άντε να βοηθήσω.
Είσαι λοιπόν με την Μπελούτσι (την Μόνικα ντε) ζευγάρι.
Και πάτε στην Ραφήνα για ψαράκι και ουζάκι σε ένα ωραίο παραθαλάσσιο ουζερί.
Έρχεται λοιπόν μια κοπελίτσα της γειτονιάς να σας πάρει παραγγελία, όμορφο κορίτσι.
Σου χαμογελάει και σε κοιτάζει με ένα βλέμμα που σου φαίνεται λίγο "καλυμμένα" πονηρό.
Μια πεταχτή ματιά, που στα μάτια σου αφήνει μια υποβόσκουσα υπόσχεση.
Τι είναι αυτό που σε τραβάει σ' αυτήν και φτιάχνεις στο μυαλό σου μια πιθανή περιπέτεια?
Η ακατέργαστη συμπεριφορά, εμφάνιση, image, που δεν είναι "στημένη".
Η αίσθηση ότι μπορεί να αφεθείς λίγο πιο ελεύθερος μαζί της, να μην προσέχεις την λεπτομέρεια στην συμπεριφορά σου.
Η αίσθηση ότι θα είσαι πιο χαλαρός να κάνεις πράγματα που μπορεί να μην είναι "πρέποντα", η αίσθηση ότι το class της Μόνικα σε περιχαρακώνει.
Αυτή η κρυφή υπόσχεση της ματιάς έχει μια γοητεία, σε παρασύρει, παρ' όλο που έχεις την dream woman δίπλα σου.
Μια ακατέργαστη απλή γειτονοπούλα, βγάζει ακριβώς αυτή την φλόγα, την λανθάνουσα, που δεν έχει η "τέλεια" Μόνικα με αυτό τον τρόπο.
Ίσως και η υπόσχεση της διαφορετικότητας, της μεγαλύτερης τόλμης, η αίσθηση της "ελευθερίας", της "ανωνυμίας" που μια τέτοια περιπέτεια θα σου πρόσφερε.
Αν παίζεις αμιγώς τζαζ, δε χρειάζεται κιόλας...
Αχ εσείς οι ροκάδες σολίστες που παίζετε σόλο στο 19ο τάστο ...
Για δοκιμάστε να παίξετε ακκόρντα σε chord solo με αναστροφές στο 18ο, και μου λέτε μετά αν χρειάζεται ....