• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ερχεται ο Stevie Wonder

• Thread starter Thread starter Ritchie77
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 4K
Στο κέντρο πάνω, δεν είναι και υπερβολικά τα €40.

Φτάνει να παίξει τουλάχιστον κανα μισάωρο πριν δουμε τα βεγγαλικά.

Λες;

Πέστε μου μόνο τί παίζουμε για να "συντονιστούν οι καρδιές μας στον ίδιο ρυθμό"  ;D

audiokostas είπε:
Φτάνει να παίξει τουλάχιστον κανα μισάωρο πριν δουμε τα βεγγαλικά.
Ατυχώς, αυτό θα το μάθουμε μία ημέρα πρίν...από τις πρόβες. Άμα μάθω περισσότερα για το πρόγραμμα θα σας πώ

3 κομμάτια αντιστοιχούν στον Stevie, όσα δλδ και στην Μποφίλιου, την Ηρώ (WTF?) και αρκετά λιγότερα από τον Κορκολή. Τουλάχιστον είναι περισσότερα από την Πρωτοψάλτη και τον Φραγκούλη. Το θέαμα είναι ότι πιο κιτς και αισχρό έχω δεί τα τελευταία χρόνια, δεν θέλω να ξέρω πόσα χρήματα φαγώθηκαν για αυτό το αίσχος. Ντροπή και λέω λίγα.

Ρε αρχηγε δωσε καμμια πληροφορια.....Απο που προκυπτουν αυτα που λες?Εγινε η συναυλια?(νομιζα οτι ειναι για αυριο),ειδες την προβα?(περασα χθες απ'εξω απο το σταδιο και ειχε πολυ κοσμο αλλα δεν ηξερα γιατι....)

Πρόβα generale ο θεός να την κάνει... Ένα τραγικό "υπερθέαμα" 4 ωρών,

που στην αρχή στην παρουσίαση ανέφεραν τον stevie wonder μετά την Ηρώ

και πριν ένα τενόρο, δεν θυμάμαι ποιόν, σαν να μην είναι κάτι το εξαιρετικό.

Χθες έπαιξε μόνο η μπάντα του, ο ίδιος δεν έμφανίστηκε, 3 κομμάτια, με τόσο

μπάσο στον χώρο, που δεν μπορούσα να αναγνωρίσω ποιά ήταν αυτά.

Απλά είναι πολύ τυχερός που δεν βλέπει τα αισχρά γραφικά, ο θεός να τα κάνει,

που προβάλονται στις οθόνες.

ανέφεραν τον stevie wonder μετά την Ηρώ
ο Χριστος και η Παναγια ..δηλαδη θα υποβαλουν τον Stevie στο μαρτυριο της ακροασης της...Ηρους...?? ;D,θα χασει...το φως του... ;D....ο μαυρος.... ;D...ουτε στον χειροτερο μου εχθρο δεν το ευχομαι αυτο το κακο.... ;D

zappa είπε:
Χθες έπαιξε μόνο η μπάντα του, ο ίδιος δεν έμφανίστηκε, 3 κομμάτια, με τόσο

μπάσο στον χώρο, που δεν μπορούσα να αναγνωρίσω ποιά ήταν αυτά.
4 κομμάτια για 40 ευρώ εισητήριο (καλά που είχα πρόσκληση...) και το κακό μπάσο και ο κακός ήχος παρέμεινε και στη τελετή έναρξης!

Το κλου όμως της βραδυάς ήταν η ξανθιά 2μετρη θεά...που την επόμενη μέρα μάθαμε ότι είναι η μέλλουσα γυναίκα του Αλβέρτου του Μονεγάσκου...

Δεν πηγα λαιβ, δεν ξερω για τον ηχο κλπ αλλα απο ΤV που το ειδα αυτος και η μπαντα του ηταν εκπληκτικοι :o

qesh είπε:
Δεν πηγα λαιβ, δεν ξερω για τον ηχο κλπ αλλα απο ΤV που το ειδα αυτος και η μπαντα του ηταν εκπληκτικοι :o
++

Ο τύπος με την ωραία strat με το FR μου θύμισε Prince παράσταση στο Superbowl halftime.

prince-super-bowl_65.jpg

O Stevie είναι πραγματικός ογκόλιθος της μουσικής.

Mόνο παράπονο από πλευράς ΕΡΤ ήταν που δεν έγινε μετάδοση στο HD κανάλι.

Πέρα από όλα τα άλλα όμως, ξεχνάμε τη πραγματική ουσία του συγκεκριμένου γεγονότος. Ήταν μια συγκινητική βραδυά, βλέποντας όλα αυτά τα "ζαβά" από όλες τις μεριές του πλανήτη να χαίρονται και να γιορτάζουν. Οι γυναίκα μου και ο 2 μου γιοί είναι εκεί για 2 εβδομάδες ώς εθελοντές και θα ήθελα και εγώ εάν μπορούσα. Και επειδή γνώρισα και κανα 2 από τα "ζαβά'' από κοντά, το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι είναι πραγματικά παλικάρια...

ΥΓ προφανώς και το "ζαβά", το λέω χαϊδευτικά :)

marathon είπε:
Και επειδή γνώρισα και κανα 2 από τα "ζαβά'' από κοντά, το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι είναι πραγματικά παλικάρια...
Και οι οικογενειες τους 'αλλο τοσο.... ;)

Ο ηχος στην τηλεοραση παντως ηταν καλος.

Φυσικα για ΑΛΛΗ μια φορα (εχω σταματησει να τις μετρω πια) ΝΤΡΑΠΗΚΑ που ειμαι Ελληνας μια και την Κυριακη το μεσημερι στο ΟΑΚΑ που πηγα να παρακολουθησω στους αγωνες ειχε δεν ειχε 1000 ατομα απο τα οποια τα 900 ηταν οι αποστολες των ξενων & οι συγγενεις των ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΩΝ (με ολη την εννοια της λεξης) αυτων...ΝΤΡΟΠΗ μας.

Και οχι μονο ντροπη μας αλλα και ΑΙΣΧΟΣ μας μια και εχουμε να μαθουμε πολλα περι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ δυσκολιων απο αυτα τα παιδια (αλλα φυσικα σιγα μη το παραδεχτουμε)...αλλα βεβαια που...ορεξη για τετοια....προτιμησαμε να ..αντιμετωπισουμε την κριση στις παραλιες και τις ταβερνες....(ως συνηθως)

Να επαιζαν ...κλωτσοσκούφι...τιποτα ...ομαδες των αληταραδων που μπουζουριασαν πριν απο λιγες μερες...50.000 κοσμο θα ειχε... ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back