- Πόντοι
- 36
Απο στιγμη σε στιγμη φτανει ο νεος μου woody Fender pro junior!!!! Αναμενατε φωτογραφιες!!!
Kαλημερα φιλε.Καλοριζικος!Απο στιγμη σε στιγμη φτανει ο νεος μου woody Fender pro junior!!!! Αναμενατε φωτογραφιες!!!
Γαμω τα εργα τους...Εχω την καλη-κακη τηχη να μενω απεναντι απ την μασωνεια' date=' και οι φιλτατοι μασωνοι αποφασισαν πως πρεπει να χουν 2 πυροσβεστικους κρουνους, οποτε εκοψαν τον δρομο και δεν ηρθε το δεμα...
Λογω GASlol
ξεκινησα ηδη να σκεφτομαι το hot rodding του ενισχυτη. Θελω μερικες προτασεις:
Α)Τι τυπου λαμπες (εταιρεια-τυπο) να βαλω;
Β)Ποσα βαττ μεγαφωνο;; 30 Ας πουμε θα ταν καλα;
Θα ηθελα ο ηχος του οσο ψηλωνω να παραμενει οσο πιο καθαρος γινεται[/quote']
το noiz classic mod, επιτασσει λαμπες jj, και μαλιστα στην προενυσχιση αντι για 3 12ax7 , συνιστανται 2 12ax7 και 1 12au7 για να "καθαρισει" ο ενισχυτης :wink:
Γαμω τα εργα τους...Εχω την καλη-κακη τηχη να μενω απεναντι απ την μασωνεια' date=' και οι φιλτατοι μασωνοι αποφασισαν πως πρεπει να χουν 2 πυροσβεστικους κρουνους, οποτε εκοψαν τον δρομο και δεν ηρθε το δεμα...
Λογω GASlol
ξεκινησα ηδη να σκεφτομαι το hot rodding του ενισχυτη. Θελω μερικες προτασεις:
Α)Τι τυπου λαμπες (εταιρεια-τυπο) να βαλω;
Β)Ποσα βαττ μεγαφωνο;; 30 Ας πουμε θα ταν καλα;
Θα ηθελα ο ηχος του οσο ψηλωνω να παραμενει οσο πιο καθαρος γινεται[/quote']
το noiz classic mod, επιτασσει λαμπες jj, και μαλιστα στην προενυσχιση αντι για 3 12ax7 , συνιστανται 2 12ax7 και 1 12au7 για να "καθαρισει" ο ενισχυτης :wink:
4 λαμπες δεν εχει ο τζουνιορ;;;;
εχεις δικιο, μπερδευτηκα με τον δικο μου. ε τοτε στην προενισχυση βαζεις μια και μια. :wink:4 λαμπες δεν εχει ο τζουνιορ;;;;