EΡΧΕΤΑΙ.... Hρθε! Pro Junior Woody

deadendmind

Μέλος
Πόντοι
36
Απο στιγμη σε στιγμη φτανει ο νεος μου woody Fender pro junior!!!! Αναμενατε φωτογραφιες!!!

Απο στιγμη σε στιγμη φτανει ο νεος μου woody Fender pro junior!!!! Αναμενατε φωτογραφιες!!!
Kαλημερα φιλε.Καλοριζικος! :)

Τελικα απο που τον πηρες και ποσο?

Toν πηρα απο αμερικη... Μαζι με μεταφορικα, ασφαλειες, χαρατσια κτλ κτλ βγηκε συνολικα 800 Ε.

Μετασχηματιστη;;;; Απο που μπορω να τον αγορασω, δεν ηξερα πως υπαρχει αυτη η επιλογη..Εγω θα τον πηγαινα για αλλαγη τροφοδοτικου...

αν αλλαξεις το τροφοδοτικο θα αλλαξεις & τον ηχο του ενισχυτη,κατι που δεν νομιζω να θελεις.

πηγαινε στο ΡΑΔΙΟ ΚΑΤΟΥΜΑ και εξηγησε τους τι ακριβως θελεις (δηλ. εναν μετασχηματιστη που θα αλλαζει το ευρωπαΪκο ρευμα σε αμερικανικο για ΛΑΜΠΑΤΟ ενισχυτη (μη σου δωσουν καμμια μπριζουλα........)

Ραδιο ΚΑΤΟΥΜΑ;;; Στην Θεσ-νικη ειναι αυτο; Αν δεν ειναι, υπαρχει καποιο μαγαζι στην Θεσ-νικη;

Και να μην είναι ΑΥΤΟμετασχηματιστής αλλά κανονικός μετασχηματιστής

να είσαι έτοιμος να τους πεις τα βατ που καταναλώνει

Aν βάλεις εξωτερικό μετασχηματιστή θα έχεις πολύ μεγάλο θόρυβο από τον ενισχυτή σου, το δοκίμασα με τον δικό μου τον προ και με τρέλανε στο hum.

Πήγαινε να αλλάξεις τον μετασχηματιστή στον telegun, στα ίδια λεφτά θα σου βγεί.

σε αυτο δεν εχεις αδικο,ειδικα αν ειναι καποιος φτηνος μετασχηματιστης του εμποριου (ο βασικος λογος που οι περισσοτεροι αμερικανικοι silver face ακουγονται σκατα......) αν την αντικατασταση την αναλαβει καποιος αξιοπρεπης.... ηλεκτρικος :lol: οπως ο Telegun τοτε παω πασο (φανταζομαι θα βαλει κορυφαιο transformer)

Θελω να κανω και εγω κατι τετοιο σε ενα fender που περιμενω απο Αμερικη.

Που ειναι αυτος ο Telegun?

Εχει μηπως κανεις το τηλεφωνο του?

Μηπως γνωριζεται και ποσο κοστιζει?

ο telegun ειναι στην συνταγματαρχου αβδελλα,η οποια ειναι καθετη στην ιασωνιδου λιγο πριν την αγιου δημητριου, διπλα σε ενα παρκινγκ. :wink:

μετα τον μετασχηματιστη η ταση θα ειναι η σωστη πλεον. αλλα η συχνοτητα θα ειναι ευρωπαικη και οχι αμερικανικη. Ενταξει καταλαβαινω οτι αυτο ειναι λεπτομερεια (αμελητεα αν επροκειτο για καφετιερα) αλλα υπαρχει περιπτωση να αλλαξει εστω και λιγο ο χαρακτηρας του ενισχυτη?

να τολμησω να απαντησω μονος μου? νομιζω οτι δε θα αλλαξει γιατι ουτως η αλλως ο ενισχυτης δουλευει με συνεχες ρευμα , αυτο δηλαδη που θα προκυψει μετα την ανορθωση και την σταθεροποιηση .

Ειναι ομως ετσι?

Γαμω τα εργα τους...Εχω την καλη-κακη τηχη να μενω απεναντι απ την μασωνεια, και οι φιλτατοι μασωνοι αποφασισαν πως πρεπει να χουν 2 πυροσβεστικους κρουνους, οποτε εκοψαν τον δρομο και δεν ηρθε το δεμα...

Λογω GAS (:lol:) ξεκινησα ηδη να σκεφτομαι το hot rodding του ενισχυτη. Θελω μερικες προτασεις:

Α)Τι τυπου λαμπες (εταιρεια-τυπο) να βαλω;

Β)Ποσα βαττ μεγαφωνο;; 30 Ας πουμε θα ταν καλα;

Θα ηθελα ο ηχος του οσο ψηλωνω να παραμενει οσο πιο καθαρος γινεται

βαλε jj οι οποιες σε αυτον τον ενισχυτη μαμανε και ενα ηχειο απο 150watt και πανω αφου δεν θες να σπαει και να εχεις καθαρο ηχο...βεβαια εγω θελω το ακριβως αντιθετο απο τετοιους ενισχυτες αλλα..γουστα.. :)

Γαμω τα εργα τους...Εχω την καλη-κακη τηχη να μενω απεναντι απ την μασωνεια' date=' και οι φιλτατοι μασωνοι αποφασισαν πως πρεπει να χουν 2 πυροσβεστικους κρουνους, οποτε εκοψαν τον δρομο και δεν ηρθε το δεμα...
Λογω GAS (:lol:) ξεκινησα ηδη να σκεφτομαι το hot rodding του ενισχυτη. Θελω μερικες προτασεις:

Θα ηθελα ο ηχος του οσο ψηλωνω να παραμενει οσο πιο καθαρος γινεται[/quote']

το noiz classic mod, επιτασσει λαμπες jj, και μαλιστα στην προενυσχιση αντι για 3 12ax7 , συνιστανται 2 12ax7 και 1 12au7 για να "καθαρισει" ο ενισχυτης :wink:

Γαμω τα εργα τους...Εχω την καλη-κακη τηχη να μενω απεναντι απ την μασωνεια' date=' και οι φιλτατοι μασωνοι αποφασισαν πως πρεπει να χουν 2 πυροσβεστικους κρουνους, οποτε εκοψαν τον δρομο και δεν ηρθε το δεμα...

Θα ηθελα ο ηχος του οσο ψηλωνω να παραμενει οσο πιο καθαρος γινεται[/quote']

το noiz classic mod, επιτασσει λαμπες jj, και μαλιστα στην προενυσχιση αντι για 3 12ax7 , συνιστανται 2 12ax7 και 1 12au7 για να "καθαρισει" ο ενισχυτης :wink:

4 λαμπες δεν εχει ο τζουνιορ;;;;

4 λαμπες δεν εχει ο τζουνιορ;;;;
εχεις δικιο, μπερδευτηκα με τον δικο μου. ε τοτε στην προενισχυση βαζεις μια και μια. :wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back