Πόσο μεγάλο πατιρντί θα γινόταν αν ίσχυε και στην Ελλάδα αυτό; Πείτε μου, πόσο; ;DSuperfunk είπε:ειδικα οι οδηγοι των λεωφορειων (οι οποιοι εχουν δικαιωμα να....κοβουν...κλησεις στα γουρουνια τους ΙΧηδες που κλεινουν τις λεωφορειολωριδες...) ;D
Πόσο μεγάλο πατιρντί θα γινόταν αν ίσχυε και στην Ελλάδα αυτό; Πείτε μου, πόσο; ;DSuperfunk είπε:ειδικα οι οδηγοι των λεωφορειων (οι οποιοι εχουν δικαιωμα να....κοβουν...κλησεις στα γουρουνια τους ΙΧηδες που κλεινουν τις λεωφορειολωριδες...) ;D
το καλυτερο και ο WOW θα ηταν εκει που του αξιζει του παλιοφασιστα (δηλ. διακοπες στη Γυαρο.... ;D)Alchemist είπε:Πόσο μεγάλο πατιρντί θα γινόταν αν ίσχυε και στην Ελλάδα αυτό; Πείτε μου, πόσο; ;D
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(Superfunk είπε:Εχεις δικιο,ασε που ειναι και ολοι τους ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ειδικα οι οδηγοι των λεωφορειων (οι οποιοι εχουν δικαιωμα να....κοβουν...κλησεις στα γουρουνια τους ΙΧηδες που κλεινουν τις λεωφορειολωριδες...) ;D
αν και κατα βαθος εχουν καλη καρδια,σε περιμενουν να προφτασεις το λεωφορειο και δεν πατανε γκαζι για να σε αποφυγουν,ενω οταν κανει κρυο σταματανε για αποβιβαση & επιβιβαση και εκτος στασεων...![]()
Θα τους έβγαζαν ΧΑΦΙΕΔΕΣ και θα ησυχάζαμε. Παίζει να έκαιγαν και 2 3 λεωφορεία. Ο Wow! θα έκαιγε πρώτος απ' όλους.Πόσο μεγάλο πατιρντί θα γινόταν αν ίσχυε και στην Ελλάδα αυτό; Πείτε μου, πόσο; ;D
thanasis b είπε:Παρακαλω οσοι το θεωρουν ακυρια και δεν εχουν να πουν κατι ουσιαστικο και σχετικο να μην παρεμβουν καθολου.
Γεννήθηκα και έμεινα στα Ιλίσια μέχρι τα 20 μου (και είμαι 32). Στου Ζωγράφου πήγαινα συνεχώς, και επίσης εκεί βρισκόταν το ωδείο μου. Όταν κατεβαίνω Ελλάδα περνάω αρκετές φορές από εκεί. Αν τελικά έπρεπε οπωσδήποτε να τα βάλω σε μια σειρά αξιολόγησης, θα ήταν ίσως: Δ, Ε, B, Κ, Z, Θ, Α, Η, Γ, Ι. Όμως πιο σωστό θα ήταν αν έβαζες μια αξιολόγηση σοβαρότητας σε όλα αυτά τα προβλήματα στο ερωτηματολόγιό σου, πχ. 5 για την μεγαλύτερη σοβαρότητα, 1 για την μικρότερη. Ζήτα από αυτούς που ρωτάς, αν είναι δυνατόν, να ΜΗΝ βάλουν σε όλα το 5. Το ξέρω πως είναι μάλλον αδύνατον αλλά έτσι η έρευνά σου δεν θα βγάλει κάποια ιεράρχηση.thanasis b είπε:α) Χωροι σταθμευσης
β) Ελλειψη πρασινου/κοινοχρηστων χωρων
γ) Οψη κτηριων
δ) Πυνκνοτητα πλυθησμου
ε) Ελλειψη πεζοδρομων
ζ) Ρυμοτομια
η) Ελλειψη αθλητικων χωρων
θ) Κατασταση πεζοδρομιων
ι) Ελλειψη ποδηλατοδρομων
κ) Μεσα Μαζικης Μεταφορας
Εννοείται, ως φοιτήτρια δεν γκρίνιαζα για πολλά. Τώρα που θέλω και να κοιμάμαι / ξεκουράζομαι, με χαλάει ο βλάκας που ξενυχτάει φωνάζοντας χαχαNikolas είπε:Ανάλογα με την κατάσταση του καθενώς τα δεδομένα αλλάζουν. Είναι πολύ δύσκολο να θέσεις θέμα "προτερεότητας" σε κάτι τέτοιο. Εγώ ως πατέρας με ποδήλατο:
Δεν παλεύεται η ανηφόρα εδώ, αλήθεια δε θες.β. ΘΕΛΩ ποδηλατόδρομο!
φαινεται εχεις να πας ΠΟΛΥ καιρο στην....επαρχια... ;DΟι υπόλοιποι ρε παιδιά αφήσατε την πανέμορφη επαρχία και ήρθατε εδώ?
Eγώ θεωρούμαι επαρχία?Superfunk είπε:φαινεται εχεις να πας ΠΟΛΥ καιρο στην....επαρχια... ;D
Θα σου πω εγώ τι έχει.govanmaniac είπε:Για τον φίλο πάντως τον Superfunk, δεν καταλαβαίνω τι έχει η επαρχία? Προφανώς έχω πάει τελευταία.. Βλέπει κάτι άσχημο που δεν βλέπω?![]()
![]()
Ενώ στην Αθήνα ξέρεις ποιόν έχεις γείτονα...Evilnye είπε:και είναι γεμάτη με την κλασσική μικροεπαρχιωτική μικροκοινωνία που δεν παλεύεται.