καλησπερα παιδες του noiz!!
απλα θα ηθελα να τονισω οτι οντως τα ακουστικα τυμπανα υπερτερουν συμφωνα με πολλους..με ολους οσους εχω ακουσει βασικα..
Τι γινεται ομως οταν δν εχουμε να τα σκασουμε για ενα σετακι που να ακουγεται ικανοποιητικα??? ??? οταν δν υπαρχει ο διαθεσιμος χωρος??οταν η ακουστικη του χωρου που θα μπουν τα τυμπανα ειναι αθλιος και ακουγεται μια βαβουρα??
Απλα τα παντα ειναι θεμα προτεραιοτητων... >
Μπορει καποιος να αρκειται μονο στν ηχο που θελει να ακουει και οχι αν θα εχει στημενη μια roland td6 η το κιτ του portnoy στην σκηνη..
εγω μπορω να μιλησω για τν ηχο απο την μικρη εμπειρια που εχω..
Aς δοκιμασει καποιος να παιξει με ενα σετακι της roland( το td6 πχ) και να αλλαξει τα πλαστικα pads με αυτα που μοιαζουν με δυχτακια..Και στην συνεχεια αφου με αυτα τα pads εχει ικανοποιητικες δυναμικες στα χτυπηματα του να τα συνδεσει με ενα pc συγεκριμενα με το
superior drummer(the metal foundry)!!!! ;D...Ο ηχος και τα samples ειναι κατι παραπανω απο αληθινα..Οι δυνατοτητες απλα απεριοριστες!!!
οποτε ανακεφαλεωνοντας...
Δυναμικη στα χτυπηματα (τομεας που υστρουσαν τα e drums)
και ηχοι απο πολλα πολυ γνωστα σετ που απλα ακουγονται αληθινα...
Δηλαδη ενας πολυ ποιοτηκος ηχος..
Για ηχογραφηση,για live,για εξασκηση..
Η τεχνολογια προχωραει ,το modeling ειναι πλεον αληθινο..Οι διαφορες εντοπιζονται πολυ δυσκολα πλεον..
p.s το superior drumer,the metal foundry εχει και το κιτακι του jordison..οποτε δν βλεπω τν λογο να μν μπορεις morello να παιξεις slipknot.. ;D