Επιτελους ηρθαν τα VL-A5!!!

αυτο ειναι διαφημηση η 8ελεις να μας πεις και κατι αλο?

θέλεινα πει ότι ήρθαν, αν και καλύτερα να το κόλλαγε στο thread με τα tascam που έχει γίνει ψιλοντόρος

και γιατι ειναι διαφημιση??οταν βαζουνε link απο Thomann τι διαφορα εχει?

Τα 'χει ετοιμοπαράδοτα δηλαδή, το τσέκαρες?

maze είπε:
αυτο ειναι διαφημηση η 8ελεις να μας πεις και κατι αλο?
οχι φιλε μου,δεν κανω διαφημιση.Δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα αλλα θα αποκτησω σε λιγες μερες γιατι θα τα χτυπησω τα tascam απο εκει.Θεωρησα σωστο να ενημερωσω για τους ενδιαφερομενους.Δεν θελει πολλη σκεψη για να καταλαβεις τι θελω να πω.

Alexeys είπε:
οχι φιλε μου,δεν κανω διαφημιση.Δεν εχω καμια σχεση με το καταστημα αλλα θα αποκτησω σε λιγες μερες γιατι θα τα χτυπησω τα tascam απο εκει.Θεωρησα σωστο να ενημερωσω για τους ενδιαφερομενους.Δεν θελει πολλη σκεψη για να καταλαβεις τι θελω να πω.
οτι εχουν ιδια τιμη με τομαν?

ως μη ενδιαφερομενος πάντως, δεν το έπιασα ...

Υπάρχει θέμα σχετικά με τα νέα τασκαμ, που έφτασε τις πόσες σελίδες και γινότανε χαμός με τις διαρκείς αναβολές. Γιαυτό ο φίλος άνοιξε νέο θέμα για να πει ότι επιτέλους ήρθαν. Κατά την άποψή μου θα έπρεπε να το έβαζε στο παλιό θέμα, ώστε να υπάρχει και μια συνέχεια

Όντως +1 σε boukaw7 ( ;D ;D) αλλά έλεος ρε παιδιά, είπε ο άνθρωπος ότι ήρθε ένα προϊόν που περιμένουμε 6 μήνες τώρα! Έλεος τι πέφτετε να τον φάτε; Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ρε συ Alexeys ;)

Εντάξει ας μην συνεχιστεί. Προφανώς επειδή οι φίλοι maze και nicolasath72 δεν τους ενδιαφέρει, δεν ξέρουν το πως αναμένονται από καμπόσους εδώ μέσα...

Συγνωμη παιδια οντως επρεπε να το εβαζα στο προηγουμενο θεμα, το ξεχασα τελειως.Να'στε καλα!

Πάντως, έμαθα και εγώ ότι ήρθαν. Με ενημέρωσαν ότι σύντομα (σήμερα-αύριο) θα είναι στημένα στην αντιπροσωπεία. Όποιος τα ακούσει, ας κάνει ένα κόπο να μας πει τι συμπέρανε...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back